- Reaksiyon puanı
- 58,917
- Puanı
- 1,060
İnşallah o berbat kısa film sahnenle ilk haftadan elenirsin.Candan Erçetin harika gelmiş kusura bakma, aRihanna'yada 1 veremezdim.
İnşallah o berbat kısa film sahnenle ilk haftadan elenirsin.Candan Erçetin harika gelmiş kusura bakma, aRihanna'yada 1 veremezdim.
İnşallah o berbat kısa film sahnenle ilk haftadan elenirsin.
İyi strateji yapamamışsın demek ki.Ben değiştirdim sahnemi, ayrıca sen zaten eledin beni MSden.ss
8-2 idi hani nerden esti bu değişiklikBaşkanımız @destere 5-2 arası kullanacak bu hafta adaletli oylarıyla ayoll
@sokak sanati @Bully @OzaN
Başkanımız @destere 5-2 arası kullanacak bu hafta adaletli oylarıyla ayoll
Olmamış..
farkın çok olmasının biraz haksızlık olucağını düşündüm @destere homurdanıyor ama fok balıkları homurdanarak konusur sonucta biz onunla anlaşırız ayollİyi strateji yapamamışsın demek ki.
8-2 idi hani nerden esti bu değişiklik
Sen bi tanesinfarkın çok olmasının biraz haksızlık olucağını düşündüm @destere homurdanıyor ama fok balıkları homurdanarak konusur sonucta biz onunla anlaşırız ayoll
farkın çok olmasının biraz haksızlık olucağını düşündüm @destere homurdanıyor ama fok balıkları homurdanarak konusur sonucta biz onunla anlaşırız ayoll
Sen taraf tut böyle aferin..
ne tarafı ayoll sana 5 gökhana 2 verir 3 puan avantaj sağlar @destere sana daha ne istiyorsun ayollSen bi tanesin
Aynen 3 puanlık avantaj yeter ona
5 yarışmacı vardı 2 fazlasından kullandı şimdi 3 yarışmacıdan yine 2 fazlasındna kullanıcak @destereFinale çıktıkça çocuğun değeri azalıyor sanırım. Geçen hafta 7 verebiliyorDu.
dogru bir hamle.farkın çok olmasının biraz haksızlık olucağını düşündüm @destere homurdanıyor ama fok balıkları homurdanarak konusur sonucta biz onunla anlaşırız ayoll
çok tşşk cnm hadi sana cicili bicili rüyalardogru bir hamle.
kiz ben sirf senin yarismanin yarin ilk 1 saatini kacirmamak icin bugun cok yorgun olmama ragmen misafir cagirdim aksama yoksa yarin geleceklerdi. yarin 1 saat özgürce takılırım foruma.
@Bully ede varlığımızı hissettirmiş oluruz.
kiz @vadikızı bildirimlerin hic birine bakmadim sonra niye yazmadim diye merak etme.
şimdi uyumak zorundayim baygın bir haldeyim.
firsat bulunca sonra gelirim.
5 yarışmacı vardı 2 fazlasından kullandı şimdi 3 yarışmacıdan yine 2 fazlasındna kullanıcak @destereölçülü götürmeye çalısıyorum geçen hafta yterince tepkide çektik zaten
seninle küsüm 5-2 yi zorla kabul ettirdin @sokak dümbeleğinin dediği gibi 8-2 olmalıydıBaşkanımız @destere 5-2 arası kullanacak bu hafta adaletli oylarıyla ayoll
beni savunmak için bu kadar çırpındığını gördükçe içim parçalandı valla1 versin o zaman. Adama 1 verme şansı tanı
yanlış hamle işinize gelince nasılda anında yetişiyorsunuz doğru hamle diyedogru bir hamle.
kiz ben sirf senin yarismanin yarin ilk 1 saatini kacirmamak icin bugun cok yorgun olmama ragmen misafir cagirdim aksama yoksa yarin geleceklerdi. yarin 1 saat özgürce takılırım foruma.
@Bully ede varlığımızı hissettirmiş oluruz.
kiz @vadikızı bildirimlerin hic birine bakmadim sonra niye yazmadim diye merak etme.
şimdi uyumak zorundayim baygın bir haldeyim.
firsat bulunca sonra gelirim.
seninle küsüm 5-2 yi zorla kabul ettirdin @sokak dümbeleğinin dediği gibi 8-2 olmalıydıneyse yani bundan sonra kendine daha adaletli bir başkan bulursun benim için bu son survivor başkanlığı
beni savunmak için bu kadar çırpındığını gördükçe içim parçalandı vallabeni bu kadar sevdiğini bilmiyordum bayağı hislendim şimdi
Bugüne kadar destek olan jüriye sahip çıktım sadece. Sadece ben savundum bunlar + puan olur umarım.
@Çiğdem- ve oklavasına güveniyorum ben sıkıntı yok.işine geldi dimi8-2 kullanıcam oylarımı ve hogatha değiştiremeyecek seni göndermek için elimden geleni yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?