- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
teşekkürler bende liman şarkısını baya seviyorumLiman şarkısı harikadır @turkuazz çok çok iyi seçim
teşekkürler bende liman şarkısını baya seviyorumalbümde 8 parça bulunuyor..öbürlerini konser yada programlardan belirleyeceğim
aa tabi onunda iyi şarkıları vardır dinleyince bunu omu söylüyormuş dediğim elbet olur ben şarkılarına laf etmedim kendisini tanımıyorumAyna'nın bir şarkısını bilirim sadeceAma bak bunuda biliyorum ama Ayna'nın olduğunu bilmiyordumUmarım senin içinde aynıdır özgün
Birde vadikızı var @GunesinOglu o da ortalıkta yok kadroda mı şuan
Haklısın Onlarıda kullanıcağımRafet El Romanla düetlerinide kullan
@eskici Fettah Can iyi seçim aga sen Gökhan Türkmen sever misin
@Harunnn60 çok seviyormuş mesela
@MayısKralı Özgün'ün en sevdiğim şarkılarından biri de Şeytan'dır @Çiğdem- bile duymuştur illa ki
MusicSurvivor 5.sezonunun on yedinci yarışmacısı Deniz Seki ile @vadikızı oluyor!
Başvurular 00.00'da kapanacak!
Sen İstanbulsun ve Cati Kati gibi sarkilarini severim@eskici Fettah Can iyi seçim aga sen Gökhan Türkmen sever misin
@MayısKralı Özgün'ün en sevdiğim şarkılarından biri de Şeytan'dır @Çiğdem- bile duymuştur illa ki
Evet sen önermistin iyi puanlar vermezsen bozusuruzEvet bu bende çok seviyorum, Özgün'ün sadece ismi duyulmamışÇoğu şarkıları duyulmuştur
@eskici Zaten Fettah Can'ı ben önermiştim galiba sanaÇok çok iyi seçim
Hımm iyiymiş inşallah sevdiğin şarkıları bu kadarla sınırlı değildirSen İstanbulsun ve Cati Kati gibi sarkilarini severim
Evet sen önermistin iyi puanlar vermezsen bozusuruz
Noldu daha yarışma başlamadan Özgün'den umudu kestin de İrem Derici'ye mi geçiş yapacan yoksaDeğiştirme hakkımız bulunuyor mu peki
Hımm iyiymiş inşallah sevdiğin şarkıları bu kadarla sınırlı değildir
Noldu daha yarışma başlamadan Özgün'den umudu kestin de İrem Derici'ye mi geçiş yapacan yoksa
Degildir herhalde vardir baska sevdigim sarkilari su an aklima gelmedi hepsi ama tas sarkisindan nefret ederim onu koydugun an 1 puana hazir olHımm iyiymiş inşallah sevdiğin şarkıları bu kadarla sınırlı değildir
Hımm iyiymiş inşallah sevdiğin şarkıları bu kadarla sınırlı değildir
Noldu daha yarışma başlamadan Özgün'den umudu kestin de İrem Derici'ye mi geçiş yapacan yoksa
gagadan ben vazgeçirmiştim bunu zaten özgünlede yine ben hevesini kaçırdımDeğiştirme hakkımız bulunuyor mu peki
Al işte neyinden nefret ettin ki güzelim şarkınınDegildir herhalde vardir baska sevdigim sarkilari su an aklima gelmedi hepsi ama tas sarkisindan nefret ederim onu koydugun an 1 puana hazir ol
gagadan ben vazgeçirmiştim bunu zaten özgünlede yine ben hevesini kaçırdım
adamın varlığından bile haberim yokmuş at çöp sepetine gitsin
İnsan bana da yorum yapar.ss@eskici Fettah Can iyi seçim aga sen Gökhan Türkmen sever misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?