3 er anlık puan durumuyla 21 oy açıklayacaz geriye kalan 9 oy ve benim sunucu oyumda bu konuda değil kazananı ilan ettiğim konuda puan durumuyla birlikte açıklanacaktır sonuclar 22:10 başlayacak
@destere @Bully @sokak sanati @cevaa @Ahmad @MEnes @Forumdash @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Do?u @tolgab @R�zgarG�l� @Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @pompy @Aserat @yigit_00 @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @eskici @soo @Mr.At @batuhankaralar @vadik?z? @May?sKral? @denizz19 @mrt-06 - @OzaN
Umarım ikiniz de kazanamazsınız.
Final şarkımı kendime armağan ediyorum.
haha bekledigim bir hamle oldu.3 er anlık puan durumuyla 21 oy açıklayacaz geriye kalan 9 oy ve benim sunucu oyumda bu konuda değil kazananı ilan ettiğim konuda puan durumuyla birlikte açıklanacaktır sonuclar 22:10 başlayacak
@destere @Bully @sokak sanati @cevaa @Ahmad @MEnes @Forumdash @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Do?u @tolgab @R�zgarG�l� @Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @pompy @Aserat @yigit_00 @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @eskici @soo @Mr.At @batuhankaralar @vadik?z? @May?sKral? @denizz19 @mrt-06 - @OzaN
Yok, benim için MusicSurvivor defteri kapandı.Sen oy verdin mi l.
haha bekledigim bir hamle oldu.
ne oy versen digeri farkli yöne cekecekti
Abuk subuk fanteziler yapıyon yine.s.z Senin oy niye sona kalıyor.
1 ay ara verecez gibi ama tarih düşünmedim şuan billy kaneYeni sezon ne zaman @Çiğdem- ?
Sen kimle gelicen kanka.1 ay sonraymış dün dedi.ss
Sonunda büyük gün geldi çattı demek.
Heyecan ve stres büyük, umarım şampiyon olabilirim. Finaldeki rakibim @sokak sanati'na da başarılar diliyorum
sen kazanirsin rahat olSonunda büyük gün geldi çattı demek.
Heyecan ve stres büyük, umarım şampiyon olabilirim. Finaldeki rakibim @sokak sanati'na da başarılar diliyorum
Soner Sarıkabadayı olabilir Başka varsa onuda alırızSen kimle gelicen kanka.
Yok, benim için MusicSurvivor defteri kapandı.