MusicSurvivor 5.Sezon / Büyük Final / Sonuçları

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
ariana-grande-2016-courtesy-republic2.jpg

gturkmen-1421223838.jpg

@Bully mu yoksa @sokak sanati mi ?

Final Puanı Alanlar
Gökhan Türkmen 22 Puan
Ariana Grande 6 Puan

1-1450776778.jpg

445_d.jpg
5624_1.jpg

3 er anlık puan durumuyla 21 oy açıklayacaz geriye kalan 9 oy ve benim sunucu oyumda bu konuda değil kazananı ilan ettiğim konuda puan durumuyla birlikte açıklanacaktır sonuclar 22:10 başlayacak :Z

@destere @Bully @sokak sanati @cevaa @Ahmad @MEnes @Forumdash @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Do?u @tolgab @R�zgarG�l� @Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @pompy @Aserat @yigit_00 @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @eskici @soo @Mr.At @batuhankaralar @vadik?z? @May?sKral? @denizz19 @mrt-06 - @OzaN

Ay yorucu bir oylamadan ciktim daha dinlemedik :D
@Çiğdem- beni tebrik etme zahmetinde bulundugun icin tesekkurler sekerim.
hem sözunu tutma hem tebrik etme :F

3 er anlık puan durumuyla 21 oy açıklayacaz geriye kalan 9 oy ve benim sunucu oyumda bu konuda değil kazananı ilan ettiğim konuda puan durumuyla birlikte açıklanacaktır sonuclar 22:10 başlayacak :Z

@destere @Bully @sokak sanati @cevaa @Ahmad @MEnes @Forumdash @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Do?u @tolgab @R�zgarG�l� @Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @pompy @Aserat @yigit_00 @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @eskici @soo @Mr.At @batuhankaralar @vadik?z? @May?sKral? @denizz19 @mrt-06 - @OzaN

Abuk subuk fanteziler yapıyon yine.s.z Senin oy niye sona kalıyor.:F

haha bekledigim bir hamle oldu.
ne oy versen digeri farkli yöne cekecekti :F

Sonunda büyük gün geldi çattı demek.

Heyecan ve stres büyük, umarım şampiyon olabilirim. :D Finaldeki rakibim @sokak sanati'na da başarılar diliyorum :A

haha bekledigim bir hamle oldu.
ne oy versen digeri farkli yöne cekecekti :F
Abuk subuk fanteziler yapıyon yine.s.z Senin oy niye sona kalıyor.:F
1 ay ara verecez gibi ama tarih düşünmedim şuan billy kane :F

@dosimosi benim oyumu ilk an açıklasam sonucu düşünürler @Bully ve @sokak sanati na büyük bir oyun düşündüm :A

Sonunda büyük gün geldi çattı demek.

Heyecan ve stres büyük, umarım şampiyon olabilirim. :D Finaldeki rakibim @sokak sanati'na da başarılar diliyorum :A

Bende sana başarılar dilerim kardeşim.:bhr: Şöyle bir şey yapalım birbirimize çatmak yerine sen sana düşük veren ben bana düşük veren Jüriye girişelim.:A