- Reaksiyon puanı
- 59,061
- Puanı
- 1,060
Değmezsin Ağlamaya da favorilerimden değildi düga mıdır nedir o iyi alabilir gibiHer hafta ilk 3'ümde yer alır dediğinden beri bu oyların üzüyor. @Bully
Değmezsin Ağlamaya da favorilerimden değildi düga mıdır nedir o iyi alabilir gibiHer hafta ilk 3'ümde yer alır dediğinden beri bu oyların üzüyor. @Bully
son 7 oy
3.Puan Durumu
1 Gökhan Türkmen 136
2 İrem Derici 122
3Ziynet Sali 117
4 Neşet Ertaş 116
5 Shakira 115
6 Ariana Grande 112
7 Sibel Can 111
8 Deniz Seki 109
9 Cem Karaca 102
Değmezsin Ağlamaya da favorilerimden değildi düga mıdır nedir o iyi alabilir gibi
Ve ilk 3'e girmek güzel oldu hadi Allahım Masacre'nin pcsi patlasın ve bir daha gelemesin kendi de patlayabilir yazık bilgisayarason 7 oy
3.Puan Durumu
1 Gökhan Türkmen 136
2 İrem Derici 122
3Ziynet Sali 117
4 Neşet Ertaş 116
5 Shakira 115
6 Ariana Grande 112
7 Sibel Can 111
8 Deniz Seki 109
9 Cem Karaca 102
@batuhankaralar oyları
10 Puan: Neşet Ertaş
9 Puan: İrem Derici
8 Puan: Shakira
7 Puan: Gökhan Türkmen
6 Puan: Deniz Seki
5 Puan: Ziynet Sali
4 Puan: Ariana Grande
3 Puan: Sibel Can
2 Puan: Candan Erçetin
1 Puan: Nilüfer
Neşet son kozunu harcamasa 7 alırdın. Olacak yani inanıyorum ben bozma moralini.
O da güzel. Güzelleri sona saklamışsın aferin.Lan ben ne ara yükseldim bu kadar 😱
Bir miyiz?
Neşet son kozunu harcamasa 7 alırdın. Olacak yani inanıyorum ben bozma moralini.
Haftaya 1 puan vereceğim kaçışın yok e-le-ne-cek-sin@batuhankaralar şaşırttın len daha kötü verirsin demiştim ölümüne kankayız
O da güzel. Güzelleri sona saklamışsın aferin.
Ben sana 4 verdim zalım sana 1 verene yüksek ver sen yılanı içerde araHaftaya 1 puan vereceğim kaçışın yok e-le-ne-cek-sin
@Bully'e 7 puan verdik o bize 1 puan vermiş Demek ki Gökhan Türkmen'e olan sevgimi sorgulamanın zamanı gelmiş de geçiyor bile
@Forumdash oyları
11 puan Ariana Grande
10 puan shakira
9 puan Deniz Seki
8 puan Nilüfer
7 puan Cem Karaca
6 puan Neşet Ertaş
5 puan İrem Derici
4 puan Sibel Can
3 puan Gökhan Tükmen
2 puan Candan Erçetin
1 puan Ziynet Sali
İyi veriyorsun diye bir şey diyemiyorum ama elimden gelenin en iyisini veriyorum yani napayım.Kes yaa sana yüz verince astarınıda istiyorsun bilmem mi ben seni.s.s
Gördüm puanını mahçup olarak teşekkür ediyorum.Haftaya 1 puan vereceğim kaçışın yok e-le-ne-cek-sin
@Bully'e 7 puan verdik o bize 1 puan vermiş Demek ki Gökhan Türkmen'e olan sevgimi sorgulamanın zamanı gelmiş de geçiyor bile