MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Youtube olmayınca yarışma da aksadı galiba @Çiğdem-'den baskı ve eziyet görmüyorum kaç gündür?
:A
hatirlattigin iyi oldu. ben sana küsmem gerekiyordu.
tamam simdi küstüm

okadar tatli dil gösterdik olmadi, gümüs sapli süpürge dedik yine olmadi
konusma artik benle

hhahaha aa youtube olmayınca oylama yarına ertelendi beyefendi yoksa şuan sana oy ver diye oklavayı kafana geçiriyor olucaktım
@destere
Yarın da açılmazsa ne olacak ? Bir tek @dosimosi yollar herhalde İsveç dolaylarından

hatirlattigin iyi oldu. ben sana küsmem gerekiyordu.
tamam simdi küstüm

okadar tatli dil gösterdik olmadi, gümüs sapli süpürge dedik yine olmadi
konusma artik benle
Haydaaa yine naptım
@destere koş lan önümde siper ol

senin şkakirada ariana gibi başlangıcı ofsayt zenci karıştırmışsın araya
ama sonra düzeliyor gibi tam düzelmesede yani idare eder

Yarın da açılmazsa ne olacak ? Bir tek @dosimosi yollar herhalde İsveç dolaylarından

Haydaaa yine naptım
@destere koş lan önümde siper ol

siper olmak isterdim ama ben asla dostlarımın önünü kapatmam o yüzden malesef darbeyi yiyeceksin gibime geliyor

hhahahah olmazsa yine ertelenir milletin oy vermeyeceğini bile bile 1 günü boşa harcayamam cnm bunda benidme sucum yok devletin sucu

@Doğu

zaten benim şarkıları izlememede gerek yok şarkıcılara puan vereceğim bundan sonra

hhahah ayy sus çok göze batıyorsun zaten son günlerde ben toparlıyorum arkanı

@Çiğdem-'den beklerken @dosimosi'den linç yedim seni önüme katıp ben topuklayacağım

tarafsız oy verdikte noldu yine millete yaranamadık bundan sonra taraflı oylarımla geliyorum

hepsi kız değilmi hepsi şirret uğraşmaya değmez
)
Forumda yükselen aşırı feminizmden rahatsızım
Mitoz bölünüyorlar galiba. Geçenlerde @dosimosi arkadaşını da çağırmıştı o nerelerde ?

siz benim oklavama kurban olun beee kıymetimizi bilin
ayy senden kötüsünü gördük zaten o yüzden dikkat ettiysen son iki gündür artık oklavana ses çıkarmıyorum
) en azından beni başkasıyla aldatmıyorsun profil köşelerinde

Forumda yükselen aşırı feminizmden rahatsızım
Mitoz bölünüyorlar galiba. Geçenlerde @dosimosi arkadaşını da çağırmıştı o nerelerde ?

@dosimosi banada arkadaş tavsiye etti ama tavsiye ettiği arkadaşı dopmuş
kendini benden kurtarmak için bize dop öneriyor
) kötülüğün bu kadarını hayal bile edemezdim

ayy senden kötüsünü gördük zaten o yüzden dikkat ettiysen son iki gündür artık oklavana ses çıkarmıyorum
) en azından beni başkasıyla aldatmıyorsun profil köşelerinde
hhahaha karadeniz kadınları aldatmaz cnm sen elin kızlarının peşinde koşmana rağmen ben sadık duruyorum
ama birgün tüfekle vurucam kıçından

hhahaha karadeniz kadınları aldatmaz cnm sen elin kızlarının peşinde koşmana rağmen ben sadık duruyorum
ama birgün tüfekle vurucam kıçından
) tamam en azından vurduğun yer hassas bölgem değil
bundan böyle hep ben sırtımı döndüğümde nişan al
)

Ahahaha o olayı gördüm
Aslında alıcı gözle baktığımız vakit çok uyumlu bir çift olmuştunuz ama nasip değilmiş

sen dopa alıcı gözlede mi baktın
) ulaaa senide kaybettik
))
VPN'i hollanda üzerinden kullanıyormuşum o sırada hatlar karışmış
Yok canım ne alıcısı sıvacı o sıvacı
Sıvacı gözle baktım gayet tencere kapak olmuşsunuz izdivacınıza engel olan @Çiğdem-'i kınıyorum