birazdan kaybolurum seni sokak dümbeleğiyle başbaşa bırakıyorum
olmamışı geri al bence daha oylarımı yollamadımDestere yesin dissi boşver aman sende neye taktın.
olmamışı geri al bence daha oylarımı yollamadım)
@Çiğdem teşekkürler kız.
Nice tam puanı sadece Sibel'e verdin diye haykıracaktım ki alttaki mesajları okudum, her zamanki hatalarından birini yapmışsın.
hogathayla aramızda geçen oylaşmalar kimseyi ilgilendirmezSayılmaz ki kız bundan sonra oyların..
olmamışı geri al bence daha oylarımı yollamadım)
@Çiğdem teşekkürler kız.
Nice tam puanı sadece Sibel'e verdin diye haykıracaktım ki alttaki mesajları okudum, her zamanki hatalarından birini yapmışsın.
benim tablomda doğrusu yazıyordu destereye yollarken 13 yollamısım oda söylememişDestere yesin dissi boşver aman sende neye taktın.
Güzel puan verdiğinde ne zaman teşekkür etmedik?oylarım açıklandığında bana bir teşekürü çok görmezsn umarım pis codimin
neyse ben kayboldum dün @dosimosi ye yaptığın gibi arkamdan dedikodu yapmazsın umarım)
benim tablomda doğrusu yazıyordu destereye yollarken 13 yollamısım oda söylememiş
ayy bende @sokak sanati niye beddua okuyor diyorum hahaha
Zaten @destere'nin bir işe yaradığına şahit olmadım henüz.benim tablomda doğrusu yazıyordu destereye yollarken 13 yollamısım oda söylememiş
ayy bende @sokak sanati niye beddua okuyor diyorum hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?