birazdan kaybolurum seni sokak dümbeleğiyle başbaşa bırakıyorum )
olmamışı geri al bence daha oylarımı yollamadım )Destere yesin dissi boşver aman sende neye taktın.
olmamışı geri al bence daha oylarımı yollamadım )
@Çiğdem teşekkürler kız.
Nice tam puanı sadece Sibel'e verdin diye haykıracaktım ki alttaki mesajları okudum, her zamanki hatalarından birini yapmışsın.
hogathayla aramızda geçen oylaşmalar kimseyi ilgilendirmez )Sayılmaz ki kız bundan sonra oyların..
olmamışı geri al bence daha oylarımı yollamadım )
@Çiğdem teşekkürler kız.
Nice tam puanı sadece Sibel'e verdin diye haykıracaktım ki alttaki mesajları okudum, her zamanki hatalarından birini yapmışsın.
benim tablomda doğrusu yazıyordu destereye yollarken 13 yollamısım oda söylememişDestere yesin dissi boşver aman sende neye taktın.
Güzel puan verdiğinde ne zaman teşekkür etmedik? Ama kötüyse her türlü giydiririm.oylarım açıklandığında bana bir teşekürü çok görmezsn umarım pis codimin
neyse ben kayboldum dün @dosimosi ye yaptığın gibi arkamdan dedikodu yapmazsın umarım )
benim tablomda doğrusu yazıyordu destereye yollarken 13 yollamısım oda söylememiş
ayy bende @sokak sanati niye beddua okuyor diyorum hahaha
Zaten @destere'nin bir işe yaradığına şahit olmadım henüz.benim tablomda doğrusu yazıyordu destereye yollarken 13 yollamısım oda söylememiş
ayy bende @sokak sanati niye beddua okuyor diyorum hahaha