boşver bildirimleri akşam birlikte okuruz zaten bildirim benden gelmemişse bakman gerekmiyorhhahaha daha az önce geldim önce bildirimlere bakıyorum cnm birazdan konu gelicek mükemmel sunucular ile
boşver bildirimleri akşam birlikte okuruz zaten bildirim benden gelmemişse bakman gerekmiyorhhahaha daha az önce geldim önce bildirimlere bakıyorum cnm birazdan konu gelicek mükemmel sunucular ile
Aynen yorum yapmadın, haftanın zor olduğunu kabul ediyorum bende. Sitem sana değil.
hahahah başkasıyla konusma modasıda yeni çıktı başımıza haydi hayırlısı ayollboşver bildirimleri akşam birlikte okuruz zaten bildirim benden gelmemişse bakman gerekmiyorsen yepisyeni sayfa aç
Yorulduysan dinlen biraz kanka
Farkindayim kanka
bundan sonra disiplini elden bırakmıycam başıboş bıraktık ya davulcu taciz ediyor ya da lady gaga taciz ediyor o açıdan işimizi sağlama alalımhahahah başkasıyla konusma modasıda yeni çıktı başımıza haydi hayırlısı ayoll
sen sus ariana gibi bir değeri süründürdün yarışmada kız senin elinde neler çekiyor bu hafta side to side bekliyoruz ona göre başka şarkıyla gelirsen son ikide yerini alırsınÜzdün o marulun yalanlarına inanarak.
@Harunnn60 forumda yokken rahattın ayoll onu tekrar foruma kazandırıyorum hemen kıskanmaya baslamıssınbundan sonra disiplini elden bırakmıycam başıboş bıraktık ya davulcu taciz ediyor ya da lady gaga taciz ediyor o açıdan işimizi sağlama alalım)
sen sus ariana gibi bir değeri süründürdün yarışmada kız senin elinde neler çekiyor bu hafta side to side bekliyoruz ona göre başka şarkıyla gelirsen son ikide yerini alırsın
bundan sonra disiplini elden bırakmıycam başıboş bıraktık ya davulcu taciz ediyor ya da lady gaga taciz ediyor o açıdan işimizi sağlama alalım)
sen sus ariana gibi bir değeri süründürdün yarışmada kız senin elinde neler çekiyor bu hafta side to side bekliyoruz ona göre başka şarkıyla gelirsen son ikide yerini alırsın
iyi fok diycen sana break free ile gel diyen oldumuda bu hafta öyle diyorsunSide to Side'a az kaldı bu hafta Break Free dicez.
Espri yaptik olum gülsene hep bir asik surat olmuyor böyleÜzdün o marulun yalanlarına inanarak.
o espriden anlamaz eskici sen fetoş canla katılıp en iyi espriyi palatmıştın zaten senin değerini bilmeyen ölsünEspri yaptik olum gülsene hep bir asik surat olmuyor böyle
iki portakal kafayı birbirine tokuştur at çöpe ikisini toplasan bir benim beşte birim değere sahip olmazlar boşuna onlarla zamanını harcama@Harunnn60 forumda yokken rahattın ayoll onu tekrar foruma kazandırıyorum hemen kıskanmaya baslamıssınve tabikide efendi kardeşim @mrt-06 yı
ama hakaret içeriyor şarkı ismi ?Ayy çok severim yaa
iyi fok diycen sana break free ile gel diyen oldumuda bu hafta öyle diyorsun) sabrımız kalmadı artık şaka maka değil dalacağım arianaya)
Espri yaptik olum gülsene hep bir asik surat olmuyor böyle
9.hafta konusu açıldı bayılıcaksın sunucuları @EFE UYSAL sende bak 9.hafta sunucularınai
iki portakal kafayı birbirine tokuştur at çöpe ikisini toplasan bir benim beşte birim değere sahip olmazlar boşuna onlarla zamanını harcama
ama hakaret içeriyor şarkı ismi ?
@Harunnn60 forumda yokken rahattın ayoll onu tekrar foruma kazandırıyorum hemen kıskanmaya baslamıssınve tabikide efendi kardeşim @mrt-06 yı
nicki ler arasında jessie de varmıSon haftalarda 2 Nicki ile kombo yapacağız. Şuan ortamı ısıtıyoruz.
Bende o marula inandın sandım. Benim hakkımda böyle düşünmen üzer beni
nicki ler arasında jessie de varmı)
i
iki portakal kafayı birbirine tokuştur at çöpe ikisini toplasan bir benim beşte birim değere sahip olmazlar boşuna onlarla zamanını harcama
ama hakaret içeriyor şarkı ismi ?
Hayır niye hakaret içersin ki gözyaşlarıma değecek adam değilsin diyo işte
hakaret yok bencebir adamı çok sevdiysen akıttığın gözyaşlarına bile
değmeli ve sadece mutluluktan ağlatsın seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?