MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Sonuçları

hahahah başkasıyla konusma modasıda yeni çıktı başımıza haydi hayırlısı ayoll
bundan sonra disiplini elden bırakmıycam başıboş bıraktık ya davulcu taciz ediyor ya da lady gaga taciz ediyor o açıdan işimizi sağlama alalım
)

Üzdün o marulun yalanlarına inanarak.
sen sus ariana gibi bir değeri süründürdün yarışmada kız senin elinde neler çekiyor bu hafta side to side bekliyoruz ona göre başka şarkıyla gelirsen son ikide yerini alırsın

@Harunnn60 forumda yokken rahattın ayoll onu tekrar foruma kazandırıyorum hemen kıskanmaya baslamıssın
ve tabikide efendi kardeşim @mrt-06

Side to Side'a az kaldı bu hafta Break Free dicez.

Espri yaptik olum gülsene hep bir asik surat olmuyor böyle
o espriden anlamaz eskici sen fetoş canla katılıp en iyi espriyi palatmıştın zaten senin değerini bilmeyen ölsün
)
bu arada dün puan olarak yükseltmiştim puanımı ama fetoş can yüksek puanlarıma alışkın olmadığı için zehirlenip elenmiş yapacak bişey yok
)

i

iki portakal kafayı birbirine tokuştur at çöpe ikisini toplasan bir benim beşte birim değere sahip olmazlar boşuna onlarla zamanını harcama

ama hakaret içeriyor şarkı ismi ?
9.hafta konusu açıldı bayılıcaksın sunucuları @EFE UYSAL sende bak 9.hafta sunucularına

i

iki portakal kafayı birbirine tokuştur at çöpe ikisini toplasan bir benim beşte birim değere sahip olmazlar boşuna onlarla zamanını harcama

ama hakaret içeriyor şarkı ismi ?

Hayır niye hakaret içersin ki gözyaşlarıma değecek adam değilsin diyo işte
hakaret yok bence
bir adamı çok sevdiysen akıttığın gözyaşlarına bile
değmeli ve sadece mutluluktan ağlatsın seni

Hayır niye hakaret içersin ki gözyaşlarıma değecek adam değilsin diyo işte
hakaret yok bence
bir adamı çok sevdiysen akıttığın gözyaşlarına bile
değmeli ve sadece mutluluktan ağlatsın seni

hogatha benim için ağlayabilir o zaman
çünkü ben ağlamaya değecek bir insanım
)