MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Sonuçları

Bu hafta güzel oldu. Ortalama sayılacak bir şarkı ile muhteşem geln bir çok ismi geçtik ve 2.olduk. bence yarış şimdi başlıyor.

Bu hafta beni az çok destekleyen @Ahmad @Çiğdem- @mrt-06 @turkuazz @destere @Harunnn60 @MasacRE- @Mr.At @MEnes @eskici @soo @ozmoturk @dreamy @cevaa @Bully @batuhankaralar @vadikızı @Forumdash @MayısKralı ve nicelerine çok teşekkür ederim.

Elenen isme üzüldüm. Kötü değildin @eskici geçmiş olsun lider

Hakdilen bir 1.lik olmuş sanda tebrikler @batuhankaralar ve 3. Olan @Bully sanda tebrikler kankam.

@destere bana teşekkür etmeyi unutma demenden düşük vereceğini anlamalıydım zaten birkaç kez daha yapmıştın bunu. Neyse senin zevkindir diyecek bir şey yok.

çok duygusal gördüm seni saygıdeğer codminim
inşallah türbüşonun ekürisi fetoşcanın başına gelenler haftaya seninde başına gelir
)

Sana diğer hafta -8 vereceğim.

yaa asma yüzünü hemen sana takılmak istedim atacanım hiç önemli değil ne demek
ben beğendim verdim puanımı o mesajı yazmasan bile ben birşey demezdim ablacım

senin övgülerinde @dosimosi nin övgüleri gibi ortada gözükmeyen türden şimdi araki numunelik bişey bulasın hiç aramaya niyetimde yok tüm mesajların foktandır ona eminim
)

FETTAHA NE DİYORSUN SEN CNM NORMALDE ELENMEDİ AMA OY YOLLAMAYINCA ELENDİ

@eskici baktıki benden kaçış yok kendini yok saydı kurtulmak için
) ama hatayı başta yapmıştı aynı hataya @MasacRE- de kötü bir şarkıcıyla katılarak dşmüştü ama erkenden elendide kurtuldu dilimizden
)

Yaaa sen engel olduysan oy yollamasına çocuğu esirmi aldın ayoll

Destere teşekkür edesim gelmedi.

sayemde final puanını kurtarmışsın benim pylarımı yok sayarsak senin puanın türbüşondan 8 puan aşağıda kalıyor
) ama kadir kıymet bilmezsin ? umarım gelecek hafta bu olumsuz mesajın arinamın bir yerinde patlamaz
)

Yaaa sen engel olduysan oy yollamasına çocuğu esirmi aldın ayoll

o da fetoş candan tiksinmişti eleyin beni diye yalvarıyordu aslında ama jüriler çok insafsız süründürdüler arkadaşımızı neyseki sonunda kendi fişini kendisi çekti
)

Bu haftadan sonra artık sıva yapacağız sana.

Gelecek sezon profilinde paylaştığın Gürcistan grubuyla katılayım diyorum, ne dersin?

fetoş canda işlem tamamdır saygıdeğer sıvacı arkadaşlarım @MEnes @Doğu @MasacRE-

haftaya türbüşona kitleniyoruz şimdiden hazırlıklara başlayalım
)

Bu haftadan sonra artık sıva yapacağız sana.
zamanı geldi tabi
baktın tehlike çanları çalmaya başladı
)

Gelecek sezon profilinde paylaştığın Gürcistan grubuyla katılayım diyorum, ne dersin?
her hafta tam puanın hazır benden paso tam puan gelir yeterki diğer jürileride etkilemeyi becer
)