Aynen Aslı süperdir, hatta @eskici ye Yıldızlara katıl diye baskı yapmıştım ilk sezon 5.haftadan elenmişti ama allstarda çeyrek final görerek 4. olmuştu. Dur sana tam listeyi atayım yorumla.
17) Meryem Uzerli @HachiKo
16) Ece Çeşmioğlu @GunesinOglu
15) Erdal Beşikçioğlu @Since2011
14) Ahmet Kural @S.G.A.T.
13) Barış Bağcı @EFE UYSAL
12) Zeynep Çamcı @Billy Kane
11) Aras Bulut İynemli @turkuazz
10) Ceren Moray @Ice_Cool_23
9) Binnur Kaya @Aserat
8) Ali Atay @Mr.At - @MEnes
7) Algı Eke @Tzira
6) Barış Falay @Çiğdem-
5) Kıvanç Tatlıtuğ @vadikızı - @Harunnn60
4) Aslı Enver @eskici
3) Hazar Motan @denizz19
2) Serenay Sarıkaya @Bully
1) Kenan İmirzalıoğlu @ozgur2113
Napsın yüksek mi versin enayi miBen de seni adil bir insan sanırdım @mrt-06. Ben Sibel Can sevmiyorum diye düşük vermek yakışmadı.
Bizde iyilik karşılıksız kalmaz, uygun bir haftada alacaksın beklediğini merak etme.Beklerim.
Yok artık! Kaç haftadır 1, 2 veriyorsun hakkın neyse onu veriyorum, geçen hafta da düşük vermiştin tam puan verdim sana ondan önceki hafta yine düşük verdin yine iyi verdim 6 haftadır hiçbir zaman senin verdiğin puana bakmadım böyle bir şey söz konusu olsa ne sana tam puanları verirdim ne de her hafta bana 1, 2 veren @soo'ya tam puan verirdim. Ayıp ediyorsun şu an.Ben de seni adil bir insan sanırdım @mrt-06. Ben Sibel Can sevmiyorum diye düşük vermek yakışmadı.
Serenay'ımla harikalar yaratmıştık ne günlerdi.Aynen Aslı süperdir, hatta @eskici ye Yıldızlara katıl diye baskı yapmıştım ilk sezon 5.haftadan elenmişti ama allstarda çeyrek final görerek 4. olmuştu. Dur sana tam listeyi atayım yorumla.
9) Binnur Kaya @Aserat
7) Algı Eke @Tzira
6) Barış Falay @Çiğdem-
4) Aslı Enver @eskici
3) Hazar Motan @denizz19
Aynen Aslı süperdir, hatta @eskici ye Yıldızlara katıl diye baskı yapmıştım ilk sezon 5.haftadan elenmişti ama allstarda çeyrek final görerek 4. olmuştu. Dur sana tam listeyi atayım yorumla.
9) Binnur Kaya @Aserat
7) Algı Eke @Tzira
6) Barış Falay @Çiğdem-
4) Aslı Enver @eskici
3) Hazar Motan @denizz19
Serenay çok iyiydiSerenay'ımla harikalar yaratmıştık ne günlerdi.
hahahah aa merak etme biz yavasta gitsek hızlıda gitsek 12 de bitiyor sonuclar bitiş saatimizden şaşmıyoruz@Çiğdem- bu hafta turbo moda almış, oylar çok hızlı açıklanıyor. Bi de öne koymuş beni, hiç heyecan bırakmadı saolsun
Normal sezonda şampiyon olmuştuk da işte, All-Star'da Kenan çok fazla final puanı topladı, yoksa onu da geçecektim, sağlık olsun diyelim. ssSerenay çok iyiydi
İşte bir tek ona iyi verdin.@mrt-06 adaletli olduğundan şüphem yok ama her hafta 1 2 veren soo deyince açıklamak istedim. Sana bir tek And Içelim de 1 vermiştim. 8 ve 9 vermisligim bile var.
Çok yakıyorlar onu diyorum. Beren ile Kenan kadar favori bir çift benim için.Aslı çok sempatik Muratta iyi çocuk. Süperler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?