MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Sonuçları

peki erkek adam bir başkan olarak normal üye bile bir puan verirken öyle milletin verdiği oylara baka baka iç geçirirmi? peki niye başkanın günahı nnedir herkesin 1 puan verebildiği şarkıya bir veremiyor ?

anlatırken gözlerim doldu valla
kendime acıdım bir an

Helal olsun oklavayı böyle indir işte kafasına.

Yukarda da imza konusunda bize destek vermişsin zaten harikasın.
sende hogathayı kışkırtma fazla sonunda terliği senin kafana indirecek türbüşonuda şutlayacak yarıoşmadan
bana kıyamaz

ne güzel sizi güldürdüysem işte

haberim bile yok bee haberim olmayan şeye nasıl imza atacam ben
ama itiraz etmemişsin @mrt-06 in kafasına oklavayı geçirmemişsin sanki dediklerine katılıyormuşsun gibi bir anlam çıkıyor ordan

İkimizin de reytingine ihtiyacı var kısacası ben yine finale çıkacam sen de ne yazık ki başkanlıkta kalacaksın.

Akıllı kız bizi kullanıp kullanıp bi kenara atacak. ss

Helal olsun oklavayı böyle indir işte kafasına.

Yukarda da imza konusunda bize destek vermişsin zaten harikasın.
hahaha otomatik her hafta @Bully 1 puan vermek istiyorsun yani

ama doğru aman aramız bozulmaın sizlerle ben öyle küs kalmaya dayanamıyorum barışama kadar iÇim rahat etmiyor

İkimizin de reytingine ihtiyacı var kısacası ben yine finale çıkacam sen de ne yazık ki başkanlıkta kalacaksın.

Akıllı kız bizi kullanıp kullanıp bi kenara atacak. ss

beni kullanabilir ama sadece yarışmada kullanması sinir ediyor
madem kullanıcan tam kullan sanki itirazmı ettim
)

ama doğru aman aramız bozulmaın sizlerle ben öyle küs kalmaya dayanamıyorum barışama kadar iÇim rahat etmiyor
o zaman bu haftadan itibaren bir puan verebiliyorum yani

beni kullanabilir ama sadece yarışmada kullanması sinir ediyor
madem kullanıcan tam kullan sanki itirazmı ettim
)

o zaman bu haftadan itibaren bir puan verebiliyorum yani
hahahah aaaa şansını zorlama ayoll seninle anlaştığımız yol haritamız mesajını bulur gözüne sokarım vlla

Senin 5 den aşşağıya oy vermemen lazım aslında

Bana öyle sürekli 1 verirse sana küserim ama onu kazanacam derken beni kaybedersin. ss

bu dümbelek mayıs böcüğüde benim inadıma fetoş cana tam puan veriyor
önümüzdeki hafta bunun intikamını iremden çıkarmasını bilirim
)

hahahah aaaa şansını zorlama ayoll seninle anlaştığımız yol haritamız mesajını bulur gözüne sokarım vlla

Senin 5 den aşşağıya oy vermemen lazım aslında

o zaman oturup anlaştık şimdide oturup anlaşalım iki medeni sevgili gibi
bu hafta bir puan verebiliyorum yani onu net bir açıkla herkes duysun özellikle artniyetliler duysunda itiraz etmesin

tebrikler lady gaga üstüste iki hafta şampiyonsun en kötü günün böyle olsun ne diyim başka bu kadar iltifatta yeter sana
)

şimdi gerçeklere gelelim millet seni değil shakirayı seviyor sana oy versek ilk hafta şutlanmıştın

Hadi kıskanma hadi.

Sen bana kaç verdin bu hafta.

Hmm sen beni seversin hayret böyle sana rağmen filan demeler. 😛
evet çok severim keşke fetoş canla sen katılsaydın yarışmaya
her hafta en düşük puanı veriyorum @eskici ye yazık oluyor onun yerine doğru adrese giderdi puanlar ama kurnazsın tabi gittin beğeneceğim bişey seçtin bir türlü sana olan tepkim puanıma yansımadı
)

hhahaha mızıkcılık yapma cnm ben seni kırmadım dedğin şekilde ayarladık sende beni kırma en düşük 2 iyidir

Kazasız belasız bitirelim yarışmayı ayoll sonra seninle ocakta uludağa gideriz kaymaya
yoruldum bende

Senin şarkın da güzeldi aslında ama niyeyse sevemedi forum bir türlü Fettah'ı

Neyse en sevdiğim dörtlüyü kullanmaya başlayacak mısın

bunu derken samimim,ydi sözlerin diye sorcaktımda sonra vazgeçtim
türbüşonla yarışan birinin en az kendisi kadar kötü fetoş cana övgüler dizmesi pekde garip değil
)

o zaman demiştin ya sen iki hafta 2 puan vereceksin sonra bir puana inebilirsin demiştin ben mızıkçılık yapmıyorum ne dediysen ona uyuyorum ömür boyu bir puan sana yasak deseydin zaten kabule tmezdim aha @Harunnn60 da şahit işte aynı dediğim gibi oldu
)

Gökhan Fettah Can'dan daha kaliteli tabii ama Fettah'ın da sevdiğim parçaları var.

Kendisini 3 hafta daha yarışmada tutacak parçaları var yani sonra da şutlanır gider.

O mesajımızı üşenmez arar bulur gözüne soakrım ama @destere

hahaha @Harunnn60 izin vermiyor sanırım