yarışmaya emek gösterenler çeyrek final atılıcak finallerde reytinglerinizden yararlanıcamÇiğdem "bu hafta çok yorum yap sana final puanı göndereceğim" dedi o yüzden en çok yorumu ben yaptım umarım Çiğdem sözünü tutar.
yarışmaya emek gösterenler çeyrek final atılıcak finallerde reytinglerinizden yararlanıcamÇiğdem "bu hafta çok yorum yap sana final puanı göndereceğim" dedi o yüzden en çok yorumu ben yaptım umarım Çiğdem sözünü tutar.
Senin şarkın da güzeldi aslında ama niyeyse sevemedi forum bir türlü Fettah'ıYorumsarkin cok güzeldi
Bence cok kötü degil puan
Sana çok bile@Forumdash iyi ki hareketlileri seviyorsun yoksa napardık .ss
Sana çok bile
Klibi bile ilkkez izledim
Ama diyemem ki belki azıcık kuru köfteGözün doysun be gözün doysun bir hafta da deki başkası alsın.
Fena sayılmaz gibi, çok sevdiğim parçalar gelmezse şansın olabilir yine.Mehmet Mustafa karıştı. Aman boş ver.
Dur şarkı atayım dinleyin az reklam olsun.Dinleyin bakim @Bully
Diyecek sözüm yok.hepimize geçmiş olsun bu haftada puan durumu eklendi
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
Kız ben de final puanı aldım .ss
@destere'nin haksız yere başkan olduğunu her hafta bas bas bağrıyorum artık imza kampanyası başlatıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?