MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Seçimsiz gelen bir sözde başkanın talepleri ve istekleri benim için yok hükmünde keza @Çiğdem- ablam içinde yok hükmündedir muhtemelen.

şarkı güzelde şu ozan doğulu yuvarlağı ne arıyor klipte öyleki kıza nefes aldırmamış çatıda bile peşinde dolaşıyor yamtirik

şarkı ile ozan yumurtası artı ve eksi etkiyle birbirini götürür, sanada vasat bir puan kalır geriye

Seçimsiz gelen bir sözde başkanın talepleri ve istekleri benim için yok hükmünde keza @Çiğdem- ablam içinde yok hükmündedir muhtemelen.

senin isteklerin kimsenin bıngılında değil, dövünsende ağlasanda nafile
burda hogathanın dediği olur
)

Ben sadece adaletli bir oylama istiyorum sen ve seri bircilerden.

Ben sadece adaletli bir oylama istiyorum sen ve seri bircilerden.
güzel şarkıya güzel puan veririm kötü şarkıyada kötü .. kanasın a 17 puan vermiştim tam puan 18 iken düşün yani olayın senle alakası yok elindeki malzeme kötü gerçi sende bir işe yaramazsında allahtan yarışmacıyı değil şarkıları puanlıyorum
)

Nasıl kötü ya hepsi de efsane parçalar. Son yazdığın güldürdü.
Gülmekten şimdi şuracıkta can vereceğim...

Nasıl kötü ya hepsi de efsane parçalar. Son yazdığın güldürdü.
Gülmekten şimdi şuracıkta can vereceğim...
iyi kötü kişiden kişiye değişir
zevkler ve renkler işte farklı farklı oluyor neden böyle diyemezsin mesela sezen aksuyla sen yarışırken daha doğrusu güzelim sezen aksuyu rezil ettiğin dönemde
(çünkü bir iki hafta hiç uğramamıştın yarışmaya hogatha kendi çalıp kendi oyluyordu
) o zaman sezene her hafta ilk dörtte yer verdim nerdeyse ama bir teşekür bile etmemiştin yetersiz codmin
şimdi bana tarafsızlıktan bahsediyor sen onu aha şuraya bıraktığım külahıma anlat belki o dinler

nakarat kısmı fena sayılmaz diğer yerler bayağı yorucu

geçen haftaki kadar güzel olmasada yinede fena sayılmaz

Valla 4 harika aldım o harikalarla harikalar yaratabilirim
sen seversin ama sağlam taş gibi herif var
yani benim puanım önemsiz sence ? 4 harika sana yetiyor ? neyse anladım anlayacağımı

bunu birde recepte dinlemem gerekiyor ve de izlemem
şu an tam karar veremedim hepsini toplu izleyince orda son şekli veririm çünkü şarkıdaki tempo güzel ama klip çok havada kalmış rahatsız edici

Son düzenleme:
Aşk olsun senin gibi muhteremin puanlarını önemsemez olur muyum geçen hafta gibi beğenmen temennnileriyle

İyi de çatıda kovalayan Ozan değil ki

@OzaN şarkın güzel şimdi kötü veresim vardı nasıl yapsak .ss

Şimdi renkler ve zevkler oldu, o zaman nesnel bir yaklaşımla yorum yapmamalısın. Üstte ben yönetene değil sanatçıya oy veriyorum demiştin, ben teşekkür etsem ne etmesem ne gelip Sezen ile Sibel'in teşekkür etmesi lazım sana.

son sıva, sıva değildir
anca ufak tefek çatlakları kapasada aramızdaki ilişkiyi temsil eden binaya dinamit döşedin bir kere? sıvayla onarman mümkün değil
)

o zaman senin isyanın niyeki? adalet arayışın nedendir? bırak sibel gelsin onunla dertleşelim
varsa aramızda bir itilaf sibelle giderelim
)

hahahah aa ikinizde birbiriniz hakkında taleplerde bulnuuyorsunuz bana aşşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık atacan sakal destere bıyık olsun

hahah ayy hadi bakalım size birer bardak süt ısmarlıyorum benim hatrıma şefere kaldırıp barışıcaksınız

genelde tükürük yerçekimi etkisiyle hep aşağı doğru meyilli gider
sen tükürmeye devam et ben bıyık olarak rahat konumdayım ama atacan foku yedi sanırım
)

genelde tükürük yerçekimi etkisiyle hep aşağı doğru meyilli gider
sen tükürmeye devam et ben bıyık olarak rahat konumdayım ama atacan foku yedi sanırım
)
hahahahah @mrt-06 nın aklını akrıştırmaya kalkışma ayoll ona kötüniyetten öyle demedim sapıklar bıyığını burkarya oyüzden sana bıyık dedim

hahahahah @mrt-06 nın aklını akrıştırmaya kalkışma ayoll ona kötüniyetten öyle demedim sapıklar bıyığını burkarya oyüzden sana bıyık dedim
sen dedin diyeceğini bence artık durumu düzeltmeye çalışman boşuna
ben yerimde rahatım sakal olanlar düşünsün

Para ile çalışıyorum çünkü. Öyle bedavaya konuşmak yok. 😎😛
Git sıradan numaranı al şikayetin neyse söyle.

Hiç bir şikayetim yok sadece güzel güzel sohbet etmek istiyorum karar aldım ben
haberin yokmu kimseye dertm mert anlatmıcam ben