MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Ariana en geç 2 haftaya yolcu ediyoruz bu hafta da blöf yapıyorsun kesin kötüdür şarkın
neyse en azından reklam yapamayacaksın bu iyi

Yo ilk dinleyişte kulağa hoş gelen bir şarkı o yüzden reklama ihtiyaç yok. İlk dinlemede zaten sevecek herkes.

geçen iki haftadan daha iyi olduğu kesin ? ama bu sibelle alakalı bir olumlu artış olmayacak veya portakal kafalı yarışmacı ile alakalı bir artışda olmayacak
puanım bir iki puan artarsa bunun nedeni azeri şarkılarını sevmemden dolayı olacaktır

güzel seçim cnm bu hafta hak ettiğin final puanını alırsın umarım
allah kahretsin hogatha sunucu olarak tarafsız olman lazım
niye taraf tutuyon olumlu şeyler söylüyorsunki? senin yüzünden arttırdığım bir puanı tekrar indireceğim

ireme emrah kara tumanı katmasaydın bende bişeyler beklerdimde tuman sıvamış şarkıyı

Geçen hafta 3 puan vermiştin diğer şarkılara 13'ler 15'ler her hafta bana özel 3 ben artık seni vicdanınla yalnız bırakıyorum.
Ayrıca 2 puan yükseltsen 5 puan oluyor fark eden bir şey yok.

Geçen hafta 3 puan vermiştin diğer şarkılara 13'ler 15'ler her hafta bana özel 3 ben artık seni vicdanınla yalnız bırakıyorum.
Ayrıca 2 puan yükseltsen 5 puan oluyor fark eden bir şey yok.
jüriyi kötü yorumlarla etki altına almak ve baskı altında tutmaktan dolayı değerli sunucumuz hanımefendileri @Çiğdem- hanımefendi tarafından ihraç edilmeni talep edeceğim? inşallah talebimi kabul eder oklavalı hogatha