Özür dilerim o zaman, ben ne biliyim sen olduğunu.allah seni ne yapmasın bee benim be kendi resmim aaa
Özür dilerim o zaman, ben ne biliyim sen olduğunu.allah seni ne yapmasın bee benim be kendi resmim aaa
Benim repertuarım seninki gibi zayıf değil yokluğunu hissetmem Rüya'nınŞarkını harcadın
Öyle birşey olsaydı ilk hafta tam puan ikinci haftada ilk 3 te olmazdın
Özür dilerim o zaman, ben ne biliyim sen olduğunu.
Çok asi biri döver valla seni
Ayy benim repertuvarımda çıkardığım şarkılar senin listendeki şarkılara bin basarBenim repertuarım seninki gibi zayıf değil yokluğunu hissetmem Rüya'nınBenim Albümüm finalini kazanamadığı için çıkarabildiğim kadar erken çıkarmak istedim elimden
Sus yılan .ss5 sene önce beğenmişim, beğendiğimi unutmuşum bile. Bana yeni şarkı gibi geldi.
@Bully etiket olmamış.
Öffff geçen hafta ses kötüydü ondan önceki hafta klipsizdi, bu hafta 5 sene geçmiş haftayaki bahanen ne? 😡 Sinirden elim ayağım titriyor... Hiç yüzün kızarmadı mı tam puanımdan sonra.5 sene önce beğenmişim, beğendiğimi unutmuşum bile. Bana yeni şarkı gibi geldi.
Üzgünüm Gökhan kalitesiyle Ziynet'i her türlü döver.Ayy benim repertuvarımda çıkardığım şarkılar senin listendeki şarkılara bin basar
Sus yılan .ss
@batuhankaralar senin göbeğine delik açar oradan bir hortum geçirir mideni yıkarım
Bunu buradan alın kimseye sataşamayınca bana sarmaya çalışıyor@batuhankaralar senin göbeğine delik açar oradan bir hortum geçirir mideni yıkarım
Finalde görüşelimÜzgünüm Gökhan kalitesiyle Ziynet'i her türlü döver.
Üzgünüm yüksek puanlarına karşılık vermek isterdim ama adil olmak zorundayım.@Bully etiket olmamış.
Öffff geçen hafta ses kötüydü ondan önceki hafta klipsizdi, bu hafta 5 sene geçmiş haftayaki bahanen ne? 😡 Sinirden elim ayağım titriyor... Hiç yüzün kızarmadı mı tam puanımdan sonra.
OLMAMIŞ yapıyorsun ondanBunu buradan alın kimseye sataşamayınca bana sarmaya çalışıyor
Senin mesajların daha derinlikli insan nedense okurken tüyleri ürperiyor.@Forumdash bu hafta neyi sevmedin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?