MusicSurvivor 5.Sezon 6.Hafta Oylama Başladı

sunucular muhteşem özellikle chloe nun kalbimizdeki yeri ayrı maze de sonra gelir tabiki
@forumdash artık senin konundan çıkmaz @Çiğdem-

umarım bu mükemmel sunuculara uygun şarkılar seçmiştir arkadaşlarımız mesela @sokak sanati side to side la geliyormuş
)

herzamanki gibi biraz şarkının güzelliği birazda irem sempatim birleşince fena bir puan almazsın mayıs böcüğü en azından 5 den aşağı düşmezsin yani

hhahahah bak senin için o zenci meleğide almadım konuk olarak @destere seni istemiyor dedim

hhahahah bak senin için o zenci meleğide almadım konuk olarak @destere seni istemiyor dedim

amannediyem adlı zenci tombalağı diyorsun sanırım
o zaten @Forumdash ın favorisii

en azından çok kötü değil? bunu söyleyebilirim şimdilik

Kısmetten öte köy yok biliyorsun.

Allah razı olsun diyelim şimdilik bizde
bu hafta en fazla iki puana kadar iniyorum? ama yani iki puan sen değilsin bunu rahatlıkla söyleyebilirim
gerçi hogatha puanlar hakkında spoiler vermemi yasaklıyor ama bu kadarını söyleyeyim kızmaz sanırım

Kısmetten öte köy yok biliyorsun.
bir gün kısmeti dağa kaldırıp iğfal edecekler elinde ariana diye bir cacıkta kalmayacak

sadece salıncak 7 puan eder
şarkıyada bişeyler verdikmi güzel bir sonuç çıkabilir ortaya
ama klibi burdan direk açamayıp bizi youtube a yönlendirdiğin için en az iki puanda ordan kısarım
)

Son düzenleme:

Dur daha şarjımı görmedin Ariana muhteşem bu şarkıda.

Dur daha şarjımı görmedin Ariana muhteşem bu şarkıda.
şarj edile edile bataryamız eskidi artık şarj tutmuyor
side to side olmadan işin zor
)

perran teyzesi çarpılasıca klip bile koymamış? sonra birde iyi puan bekler bizden
)

olmadı işte bu
)
@dosimosi den kötü olmasın gerçekten kötü bir şarkıyla gelmişsin @vadikızı

Ariana Grande
Let Me Love You

Haftanın en iyisi yine Ariana Grande'den geliyor. Ariana yine şarkıda sesini muhteşem kullanmış. Bu şarkı başkasına bu kadar yakışmazdı. Ariana'nın ses kalitesi burada ortaya çıkıyor yine.

Son düzenleme:
Değil tabi işte idare edebilecek haftalarda kullanıyorum şarkıları. Bu şarkıyla ilk hafta gelsem zirvede olurdum bu hafta geldim ilk 3'de olacağım.

Emeline ulaşamayacaksın.

bu hafta çok iyi şarkılar var ama ilk üç zor gibi
mesela şu an için benim tam puanım belli