MusicSurvivor 5.Sezon 6.Hafta Oylama Başladı

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 11 Aralık Pazar 20:00

Bundan böyle şarkı gönderme süresi 1 gün ve recap süreside 90 saniye olmuştur :Z

Kurallar
10. 12. ve 13.hafta 2 eleme yapılacak
Recap Süreleri 90 saniyedir duruma göre şarkı tamamlamak için 4-5 saniye fazladanda olabilir
Şarkı gönderme süreleri 1 gündür
Şarkıyı geç gönderenler -5 oy yollamayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklar

Final Puanı Alanlar
Cem Karaca 6 Puan
Ziynet Sali 5 Puan
Ajda Pekkan , Candan Erçetin , Gökhan Türkmen ve İrem Derici 4 Puan
Nilüfer 3 Puan
Sibel Can , ve Deniz Seki 1 Puan

Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @dreamy - Gökhan Tepe
2.Hafta @turkuazz Aynur Aydın
3.Hafta @Faji Haluk Levent
4.Hafta @MasacRE- Yüksek Sadakat
5.Hafta @DarkLeqenD - Ferdi Tayfur

Yarışmacılar
1 @MayısKralı - İrem Derici
2 @Bully - Gökhan Türkmen
3 @vadikızı - Deniz Seki
4 @soo - Nilüfer
5 @mrt-06 -Sibel Can
6 @xemrexxx - Ajda Pekkan
7 @Felon - Ahmet Aslan
8 @OzaN - Candan Erçetin
9 @batuhankaralar - Cem Karaca
10 @denizz19 - Ziynet Sali
11 @eskici - Fettah Can
12 @Harunnn60 Shakira
13 @sokak sanati Ariana Grande
14 @Mr.At Neşet Ertaş

Juriler
Juri Başkanı @destere
@cevaa
@Ahmad
@MEnes
@Forumdash
@cookies
@Maskeli Fedai
@dosimosi
@ozmoturk
@turkuazz
@Sherlock
@yigit_00
@dreamy
@EFE UYSAL
@FaJi
@Tzira
@Doğu
@MasacRE-
@DarkLeqenD

Sunucularımız : bu haftada @destere ye süpriz yapıyoruz Lucifer oyuncuları :Z
Tom Ellis
lucifer-tom-ellis1.jpg

Lauren German
Chloe.jpg

Lesley - Ann Brandt
Lesley-Ann-Brandt-as-Mazikeen-in-Lucifer-Season-1-Portrait-lesley-ann-brandt-39597873-375-500.jpg
sunucular muhteşem özellikle chloe nun kalbimizdeki yeri ayrı maze de sonra gelir tabiki :) @forumdash artık senin konundan çıkmaz @Çiğdem- :)

umarım bu mükemmel sunuculara uygun şarkılar seçmiştir arkadaşlarımız mesela @sokak sanati side to side la geliyormuş :))

herzamanki gibi biraz şarkının güzelliği birazda irem sempatim birleşince fena bir puan almazsın mayıs böcüğü en azından 5 den aşağı düşmezsin yani :)

sunucular muhteşem özellikle chloe nun kalbimizdeki yeri ayrı maze de sonra gelir tabiki :) @Forumdash artık senin konundan çıkmaz @Çiğdem- :)

umarım bu mükemmel sunuculara uygun şarkılar seçmiştir arkadaşlarımız mesela @sokak sanati side to side la geliyormuş :))

herzamanki gibi biraz şarkının güzelliği birazda irem sempatim birleşince fena bir puan almazsın mayıs böcüğü en azından 5 den aşağı düşmezsin yani :)
hhahahah bak senin için o zenci meleğide almadım konuk olarak @destere seni istemiyor dedim :A :A :A

hhahahah bak senin için o zenci meleğide almadım konuk olarak @destere seni istemiyor dedim :A :A :A

amannediyem adlı zenci tombalağı diyorsun sanırım :) o zaten @Forumdash ın favorisii :)

Bu haftaki şarkımız 'Sonsuz Ol' albümünün sevilen hareketli şarkılarından 'Deli' olacak. Umarım beğenirsiniz, takdir halkın. :D Şarkının sözleri Sıla imzalı.

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @MayısKralı @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu

en azından çok kötü değil? bunu söyleyebilirim şimdilik:)

sunucular muhteşem özellikle chloe nun kalbimizdeki yeri ayrı maze de sonra gelir tabiki :) @Forumdash artık senin konundan çıkmaz @Çiğdem- :)

Kısmetten öte köy yok biliyorsun.:A

Allah razı olsun diyelim şimdilik bizde :A
bu hafta en fazla iki puana kadar iniyorum? ama yani iki puan sen değilsin bunu rahatlıkla söyleyebilirim:) gerçi hogatha puanlar hakkında spoiler vermemi yasaklıyor ama bu kadarını söyleyeyim kızmaz sanırım :)

Kısmetten öte köy yok biliyorsun.:A
bir gün kısmeti dağa kaldırıp iğfal edecekler elinde ariana diye bir cacıkta kalmayacak :)

Bu haftaki şarkımız milenyum yılına damgasını vuran bir Candan Erçetin klasiği olan Elbette. Elbette albümü hem yılın en çok satın alınan albümü olup önemli başarılara imza attı, hem de pek çok otoriteye göre Türk pop müziğinin en başarılı albümlerinden biri oldu. İşte o albüme adını veren şarkı aynı zamanda Elbette...

Tam puanlarınıza talibiz bu anlamlı klasikle. :)

Güneş her akşam batıp her gün doğuyorsa
Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa
Neden korkulur hayatta söyleyin bana
Ben neden aynı kalayım söyleyin bana

Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
Elbette daldan dala konup sonra uçacağım
Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
Elbette bazen söyleyip bazen susacağım

İnanmadım asla inanamam
Her şeyin bir sonu olduğuna

Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim
Elbette önce çekip gidip sonra döneceğim

sadece salıncak 7 puan eder :) şarkıyada bişeyler verdikmi güzel bir sonuç çıkabilir ortaya :) ama klibi burdan direk açamayıp bizi youtube a yönlendirdiğin için en az iki puanda ordan kısarım :))

Son düzenleme:
bu hafta en fazla iki puana kadar iniyorum? ama yani iki puan sen değilsin bunu rahatlıkla söyleyebilirim:) gerçi hogatha puanlar hakkında spoiler vermemi yasaklıyor ama bu kadarını söyleyeyim kızmaz sanırım :)

bir gün kısmeti dağa kaldırıp iğfal edecekler elinde ariana diye bir cacıkta kalmayacak :)

sadece salıncak 7 puan eder :) şarkıyada bişeyler verdikmi güzel bir sonuç çıkabilir ortaya :) ama klibi burdan direk açamayıp bizi youtube a yönlendirdiğin için en az iki puanda ordan kısarım :))

Dur daha şarjımı görmedin Ariana muhteşem bu şarkıda.:Z

Dur daha şarjımı görmedin Ariana muhteşem bu şarkıda.:Z
şarj edile edile bataryamız eskidi artık şarj tutmuyor:) side to side olmadan işin zor :))

Bu haftaki şarkım TARKAN imzalı, son dönemlere damga vuran "Suistimal"

Ah bal gibi anladın
Ah hep zayıf anımı kolladın
Ah seni oynaşın kurdu
Ah bu defa çuvalladın
Kopsun kıyamet o zaman
Korkma duyulmaz dışardan
Ben hep içime ağlarım
Sesim duyulur yukardan
Yazık gün görmeden gitti
Bana kıyıp ağlatanlar
Giden gitsin mühim değil
Bana yeter sağ kalanlar
Nazın bittiği yerdeyiz
Bunu kabul edelim
Boyun eğdirmekti
Senin asıl derdin
Suistimalinden gelen geldi başıma
İkinci bir şansı sana verende hata

trksc.jpg

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @Doğu @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @Tzira @batuhankaralar

perran teyzesi çarpılasıca klip bile koymamış? sonra birde iyi puan bekler bizden :))

olmadı işte bu :))
@dosimosi den kötü olmasın gerçekten kötü bir şarkıyla gelmişsin @vadikızı :)

Ariana Grande
Let Me Love You

images (1).jpg

Haftanın en iyisi yine Ariana Grande'den geliyor. Ariana yine şarkıda sesini muhteşem kullanmış. Bu şarkı başkasına bu kadar yakışmazdı. Ariana'nın ses kalitesi burada ortaya çıkıyor yine.:Z

Son düzenleme:
Değil tabi işte idare edebilecek haftalarda kullanıyorum şarkıları. Bu şarkıyla ilk hafta gelsem zirvede olurdum bu hafta geldim ilk 3'de olacağım.:Z

Emeline ulaşamayacaksın.:A

bu hafta çok iyi şarkılar var ama ilk üç zor gibi :) mesela şu an için benim tam puanım belli :)