MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Sonuçları

Üşütürsün bu soğukta sadece ihtiyacın kadar aç, yani kulağını aç sadece onun dışındaki organların ve uzuvların kapalı kalsın

kulak görüntüyü algılayacak kadar keskind eğil yoksa hep açıkta zaten ama görüntüyle uyumu iyi olan yerlerimizi ortaya koymamız gerekiyor
)

Bu şarkıyla elenmezdi ben düşük versem de sana söylerim onun ne zaman eleneceğini o zaman basarız 1 puanları şutlarız onu
Bak mesela bu hafta 1 ve 2 puanımı Shakira ile Ferdi Tayfur'a verdim birisi sonuncu oldu diğeri sondan 2. oldu

özeldemi dedi ?? ben görmedimde öyle bir mesaj

kendin sorarsin ona.
ben birsey bilmiyorum

ogün tanıtım sayfasında demiştiniz ya ?
ya sen dedin ya da @yader dedi birid edi yani eğer işletmediyseniz beni öyle bir laf geçti orda eminim
ayrıca ben kimseyle özelden konuşmam

Haftaya da yüreğine dokunacak bir parçayla geleceğim bu sefer bir bayan partneri de olacak yanında

ben shakiraya 14 puan ferdiye 11 puan vermişim leğen üç puanla elenmiş
) bu durumda oranları güzel ayarlamışım demekki yani orda şaşırıp ferdiye 14 shakiraya 11 puan versek leğen başımıza bela olacaktı
) son anda kurtarmışız durumu

Haftaya da yüreğine dokunacak bir parçayla geleceğim bu sefer bir bayan partneri de olacak yanında
sadece bayanla gelse yeterli kendisi zaten şarkıyı söylüyor ayrıca klipte oynaşması gerekmiyorki

Aynen güzel puan vermişsin, bu da @Harunnn60 'a uyarı olsun, Shakira'dan görmek istediklerimizi vermezse yakında elenip gidecek yazık edecek
Hele bu hafta neydi öyle gitmiş animasyon filminin klibini koymuş tam bir rezaletti

@MasacRE- cim 14 vermis senin gibi kalite düsmani degil cünkü

Kış Masalı ile de gelsem yine bu @eskici 1 verir, daha 2 verdiğini bile göremedim.
Sana ilk defa 1 verdim sanirim ve bundan önce baya yüksek verdigim zamanlar da olmustu sen dikkat etmemissin galiba

Yani "ben milli iradenin karşılığıyım" mı diyorsun sıvacı kardeş
@destere eyyamcısı da nerde anadan üryan abla var basmıştır tam pointi Allah bilir

Günahını almışım Neşet Babaya tam puan vererek gönülleri fethetmiş

aynı ızdırabı arianada da çekiyoruz? kıza olan alakamızı ve ilgimizi kötüye kullanıyor @sokak dümbeleği
her hafta foktan bir şarkıyla geliyor ama yinede kıza elimiz varmıyor ellemeye
yani az puan vermeye
ama hep böyle gidecek değil tabiki bununda bir sınırı var sonunda sıfırı basıp şutlayacağız, @sokak sanati işini bilmeyen çavuşlar gibi oturup avuçlayacak kaderini
)

ogün tanıtım sayfasında demiştiniz ya ?
ya sen dedin ya da @yader dedi birid edi yani eğer işletmediyseniz beni öyle bir laf geçti orda eminim
ayrıca ben kimseyle özelden konuşmam
yorumlara baktimda evli diyen senmissin

aman ne farkeder evli yada bekar. siz iyi anlastiniz.
seninle o elektirigi yakalayamadik biz malesef

@MasacRE- cim 14 vermis senin gibi kalite düsmani degil cünkü

Sana ilk defa 1 verdim sanirim ve bundan önce baya yüksek verdigim zamanlar da olmustu sen dikkat etmemissin galiba
bak sibele bir vermişsin yani kalitesiz şarkıcıdan anlıyorsun
madem bu işi biliyonda dünyanın en kalitesiz adamı fetoş canla niye yarışmaya katıldın aklını peynir ekmeklemi yedin ne iştir

yorumlara baktimda evli diyen senmissin

aman ne farkeder evli yada bekar. siz iyi anlastiniz.
seninle o elektirigi yakalayamadik biz malesef

onunla konuşurken evlidir diye stres yapmıyorum ama evli olmayan bayanlarla konuşurken daha özenli olayım diye strese giriyorum stres ise kötü etkiliyor elimiz şeyimiz ayağımıza dolanıyor ondn sonra iyi bişey yapmaya çalışırken tam sıvıyoruz
) yani aslında güzel mesaj yazmaya çalışıyorum sizlere değerimi bilmeniz lazım ama nerde sizde o zarif düşünce allah kahretsin sizi

aha yine ayar kaçtı lanet olsun bana
)

Ziynet efsane bir isim mi? Hangi şarkısı kasıp kavurmuş ortaliği
Ben hareketlilerde yine iyi verdiğimi düşünüyorum. 12 bile vermişim en düşüm 9'muş
(sonuncu hariç)
Bir sanatçının ortalığı kasıp kavurması mı kalite anlayışın
o zaman bir şey demem

la günahımızı alıyon neşet ertaşa tam puan verdik iftiracı seni ?

bak sibele bir vermişsin yani kalitesiz şarkıcıdan anlıyorsun
madem bu işi biliyonda dünyanın en kalitesiz adamı fetoş canla niye yarışmaya katıldın aklını peynir ekmeklemi yedin ne iştir
Fettah Can kaliteli bir sarkicidir cünkü

Benim listede kimsenin yeri garanti değil, her hafta dengeler değişiyor
@destere nin de başkan yetkisi var ya hem kızlara basıyor yüksek puanı hem de Cem Karaca'ya Neşet Ertaş'a falan geri kalanlara da 3-5 puan veriyor

Ona da dedim zaten her hafta bombalar gelecek diyerek kandırıyorsun bizi dedim. Bizim de bir sabrımız var değil mi ama?

sana karsi nasil olmami bekliyorsun ? ayarsiz olan sensin. guzel cevaplari görmuyon.
ince mesajlari anlamiyorsun. sen kötu olmami seviyorsun galiba. no problem benim icin.
benide evliymisim gibi düşün ozaman. strese girmene gerek yok 😉

Sen evli değil misin zaten?