MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

hhahaah ayy kasaba ne beee ilk defa duydum

@xemrexxx nasıl kimsenin izlemediği yabancı diziler buluyorsa sende kimsenin bilmediği yerli diziler izlemişsin

yine beklediğim şarkı değil ? yine hayal kırıklığı

ben ilk girdim konuya @destere nin dizi siralamasini gördum yorumlarinizi okuyunca yanlis sayfayami girdim diye 2 saniyecik dusunuverdim

hhahaah ayy kasaba ne beee ilk defa duydum

@xemrexxx nasıl kimsenin izlemediği yabancı diziler buluyorsa sende kimsenin bilmediği yerli diziler izlemişsin

zaten beş altı bölümde kaldırdı adiler
)

ben ilk girdim konuya @destere nin dizi siralamasini gördum yorumlarinizi okuyunca yanlis sayfayami girdim diye 2 saniyecik dusunuverdim

arada bir türbüşona laf atıyorumki doğru sayfada olduğunuzu anlayasınız diye kamu hizmeti görüyorum işte
)

sen şarkını ne zaman paylaşıyorsun bir sen kaldın ? yada yayınladında ben görmedim

hahaha soğuk bakımıdnan söyledim ama avatarını unutmusum ayoll tam senin mevsimin başlıyor
yaa işte benim mevsimim başladı daha çok enerji birikimi var
)

bu arada niye resim kopyalayıp yapıştıramıyorum @Bully yine forumun optiğiyle oynamış

yaa işte benim mevsimim başladı daha çok enerji birikimi var
)

bu arada niye resim kopyalayıp yapıştıramıyorum @Bully yine forumun optiğiyle oynamış
Ozan yönetemiyor maalesef forumu yakında darbeyle yönetime el koyacağız @mrt-06 ile, ilk icraatımız de seni forumdan şutlamak olacak.
)

Ozan yönetemiyor maalesef forumu yakında darbeyle yönetime el koyacağız @mrt-06 ile, ilk icraatımız de seni forumdan şutlamak olacak.
)

o zaman türbüşonu kim her hafta puanlara boğacak insan en büyük destekçisini safdışı bırakırmı ?
)

ay biliyorum o diziyi .ss
izlemişmiydin hanı öykü çelik vardı
) başkada bişey hatırlamıyorum şu an
birde ufak sempatik bir kız vardı

amann sen resim falan paylaşma @Bully iyi yapmış

cillop gibi parlak resimleri buldum yeteneksiz codmine söylede şu resim işini halletsin

aa nasıl yapamıyorsun ama resim ekleme kısmına tıklıcaksın

talat bulut başroldeyd eski dizilerin jeneriklerine bakarken görmüştüm