MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

avrupa yakasına bir bölüm konuk olarak gelmişti ama avrupa yakasında sevilecek çok karakter vardı zaten en az beş tane sayabilirim :))

kasaba diye bir dizim vardı lanet olasıcalar yarıda kesti daha öyle bir çok dizi vardı :)
hhahaah ayy kasaba ne beee ilk defa duydum :F :F :F

@xemrexxx nasıl kimsenin izlemediği yabancı diziler buluyorsa sende kimsenin bilmediği yerli diziler izlemişsin :F :F :F

ARİANA GRANDE
LOVE THE WAY YOU LİE

Dünyanın en çok dinlenen düetlerinden Eminem ve Rihanna'nın şarkısı Love the way you lie'yi küçük Rihanna diye anılan Ariana örnek alıp cover yapmış. Bu işin altından kalkmış kızımız. Bu hafta bu efsane şarkılar tam puanlarınıza aday. Rihanna MS All Star'da 1. olmuştu. Ariana'da ilk 3'e girse yeter.:Z

Ariana şarkıyı biraz daha sakin söyleyip ruhu dinlendiren bir yorum katmış. Çok güzel olmuş tabi orijinal hali başka:D

@Bully @OzaN @eskici @Çiğdem- @turkuazz @mrt-06 @Harunnn60 @Ahmad @destere @MEnes @ozmoturk @soo @EFE UYSAL @Billy Kane @cookies @DarkLeqenD @MayısKralı @GunesinOglu @MasacRE- @denizblue @denizz19 @FaJi @dreamy @dosimosi @yader @Maskeli Fedai @Forumdash @Sherlock
@xemrexxx

yine beklediğim şarkı değil ? yine hayal kırıklığı :)

ben ilk girdim konuya @destere nin dizi siralamasini gördum yorumlarinizi okuyunca yanlis sayfayami girdim diye 2 saniyecik dusunuverdim :)

hhahaah ayy kasaba ne beee ilk defa duydum :F :F :F

@xemrexxx nasıl kimsenin izlemediği yabancı diziler buluyorsa sende kimsenin bilmediği yerli diziler izlemişsin :F :F :F

zaten beş altı bölümde kaldırdı adiler :))

ben ilk girdim konuya @destere nin dizi siralamasini gördum yorumlarinizi okuyunca yanlis sayfayami girdim diye 2 saniyecik dusunuverdim :)

arada bir türbüşona laf atıyorumki doğru sayfada olduğunuzu anlayasınız diye kamu hizmeti görüyorum işte :))

sen şarkını ne zaman paylaşıyorsun bir sen kaldın ? yada yayınladında ben görmedim :)

yaa işte benim mevsimim başladı daha çok enerji birikimi var :))

bu arada niye resim kopyalayıp yapıştıramıyorum @Bully yine forumun optiğiyle oynamış :)
Ozan yönetemiyor maalesef forumu yakında darbeyle yönetime el koyacağız @mrt-06 ile, ilk icraatımız de seni forumdan şutlamak olacak. :))

Ozan yönetemiyor maalesef forumu yakında darbeyle yönetime el koyacağız @mrt-06 ile, ilk icraatımız de seni forumdan şutlamak olacak. :))

o zaman türbüşonu kim her hafta puanlara boğacak insan en büyük destekçisini safdışı bırakırmı ? :))

ay biliyorum o diziyi .ss
izlemişmiydin hanı öykü çelik vardı :)) başkada bişey hatırlamıyorum şu an :) birde ufak sempatik bir kız vardı :)

amann sen resim falan paylaşma @Bully iyi yapmış :A :A :A

cillop gibi parlak resimleri buldum yeteneksiz codmine söylede şu resim işini halletsin :)

o zaman türbüşonu kim her hafta puanlara boğacak insan en büyük destekçisini safdışı bırakırmı ? :))

izlemişmiydin hanı öykü çelik vardı :)) başkada bişey hatırlamıyorum şu an :) birde ufak sempatik bir kız vardı :)

cillop gibi parlak resimleri buldum yeteneksiz codmine söylede şu resim işini halletsin :)
aa nasıl yapamıyorsun ama resim ekleme kısmına tıklıcaksın :F

talat bulut başroldeyd eski dizilerin jeneriklerine bakarken görmüştüm:F