MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

berbat bir şarkı o kadarda dedim mavilim le gel diye ama dinleyen kim
)

geçen hafta klip 16 puandı

bu hafta @OzaN klipsiz gelecekmiş
) bakalım bu hafta şarkı ne kadar puan alacak
şunu kullanıcakmısın en sevdiğim nilüfer şarkılarından soo müziğin yolculuğundada kullanmıştım
@destere de sevmişti sanırım

@Çiğdem- benimde sevdiğim şarkılardan. Listemde var zaten bir iki haftaya elenmezsem eğer sıra ona gelecek.

şunu kullanıcakmısın en sevdiğim nilüfer şarkılarından soo müziğin yolculuğundada kullanmıştım
@destere de sevmişti sanırım

gelmez bununla inat eder elenene kadar bize kötü şarkıları yutturur elenincede kabahatli biz oluruz işte

bu hafta listemde muthis bir sicrama yasayacaksin 😉 en son 5din oyuzden sözumu tutmak kolay.

tosbağa @xemrexxx sevinçten totosuyla trampet çalıyordur şimdi 6 puanı kaptı senden

gelmez bununla inat eder elenene kadar bize kötü şarkıları yutturur elenincede kabahatli biz oluruz işte

tosbağa @xemrexxx sevinçten totosuyla trampet çalıyordur şimdi 6 puanı kaptı senden
daha yuksekte olabilirdi ama @xemrexxx yorumuma tepki göstermemis. halbuki daha fazla verme dusuncem vardi

ARİANA GRANDE
LOVE THE WAY YOU LİE

Dünyanın en çok dinlenen düetlerinden Eminem ve Rihanna'nın şarkısı Love the way you lie'yi küçük Rihanna diye anılan Ariana örnek alıp cover yapmış. Bu işin altından kalkmış kızımız. Bu hafta bu efsane şarkılar tam puanlarınıza aday. Rihanna MS All Star'da 1. olmuştu. Ariana'da ilk 3'e girse yeter.

Ariana şarkıyı biraz daha sakin söyleyip ruhu dinlendiren bir yorum katmış. Çok güzel olmuş tabi orijinal hali başka

@Bully @OzaN @eskici @Çiğdem- @turkuazz @mrt-06 @Harunnn60 @Ahmad @destere @MEnes @ozmoturk @soo @EFE UYSAL @Billy Kane @cookies @DarkLeqenD @MayısKralı @GunesinOglu @MasacRE- @denizblue @denizz19 @FaJi @dreamy @dosimosi @yader @Maskeli Fedai @Forumdash @Sherlock
@xemrexxx

fena sayılmaz yalnız sen klipsiz gelsen kesinlikle yüksek puan alacaksın benden klip işi bozuyor klipli gel dediklerim gelmiyor sende inadına türbüşonu gösteriyorsun

LM şarkısıyla gelse bir şeyler düşünürdük de şuan pek bir şey yapamayabiliriz.
hareketli şarkılarla gelmesi şart ferdinin böyle tren gibi uzattıkça değeri düşüyor