Seni ateşe atmayayim dedim @destere
bu haftaki tüm şarkılar kötü yani bu şarkının kötüler arasında bir şansı olabilir yoksa durumun kritik
Seni ateşe atmayayim dedim @destere
Bu hafta Nilufer'in 90'lara damga vuran hareketli şarkılarından "Yine Yeni Yeniden" ile yarışıyorum. Herkese başarılar.
@Çiğdem- @destere @vadikızı @Bully @MayısKralı @mrt-06 @DarkLeqenD @MasacRE- @xemrexxx @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @OzaN @Felon @denizz19 @Harunnn60 @eskici @sokak sanati @cookies @Forumdash @MEnes @Mr.At @Maskeli Fedai @dosimosi @Aserat @turkuazz @dreamy @Sherlock @cevaa @Ahmad
şunu kullanıcakmısın en sevdiğim nilüfer şarkılarından soo müziğin yolculuğundada kullanmıştımberbat bir şarkı o kadarda dedim mavilim le gel diye ama dinleyen kim)
geçen hafta klip 16 puandı
bu hafta @OzaN klipsiz gelecekmiş) bakalım bu hafta şarkı ne kadar puan alacak
bu hafta listemde muthis bir sicrama yasayacaksin 😉 en son 5din oyuzden sözumu tutmak kolay.bu hafta ''Sen İste'' diyoruz
@MayısKralı @Bully @vadikızı @soo @Çiğdem- @DarkLeqenD @Felon @OzaN @batuhankaralar @denizz19 @eskici @Harunnn60 @Mr.At @destere @cevaa @Ahmad @MEnes @Forumdash @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @turkuazz @Sherlock @yigit_00 @dreamy @FaJi @Tzira @Doğu @MasacRE-
şunu kullanıcakmısın en sevdiğim nilüfer şarkılarından soo müziğin yolculuğundada kullanmıştım@destere de sevmişti sanırım
bu hafta listemde muthis bir sicrama yasayacaksin 😉 en son 5din oyuzden sözumu tutmak kolay.
benim icin gözluk takmasida bir tepki@xemrexxx nin olumlu tepki vereceği mesaj yazmak için gül ağa sümbül ağa resimleri paylaşman lazımdı başka türlü tepki vermesi zor)
Elenebilirsin anlamında, geçen haftaki şarkıyla bile 7. olduğuna görebu şarkıyla elenmen kötü olur anlamında mı bu şarkıyla elenirsin anlamında mı
Dinledim slow muş ve çok güzeldi beğendim ama puan hakkında yorum yok
Sen zaten kırmazsın beni Ariana'yı sevdin sen.
Bu hafta yine eskilerden sağlam bir slowla karşınızdayız. Şarkımız "Büyük İnsan" albümünden "Yan Sen" oluyor. Herkese başarılar.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Billy Kane @Tzira @Doğu
hareketli şarkılarla gelmesi şart ferdinin böyle tren gibi uzattıkça değeri düşüyorLM şarkısıyla gelse bir şeyler düşünürdük de şuan pek bir şey yapamayabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?