- Reaksiyon puanı
- 31,810
- Puanı
- 1,059
Senin puanına ihtiyacım yok.
Bu şarkıyla elenmişsin galiba bundan sonra Ziynet Sali görünmüyor listede
Senin puanına ihtiyacım yok.
Geçen hafta anlamsız bir şekilde az kalsın eleniyordum.Umarım bu efsane şarkı ile de aynısını yaşamam.''Hasret Sancısı'' ile geliyoruz.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @batuhankaralar @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi
Bu şarkıya verilen her düşük puan müzikten zerre anlamadığınızı gösterir ki şarkının sözü ve müziği Sıla'ya ait.Bu şarkıyla elenmişsin galiba bundan sonra Ziynet Sali görünmüyor listedeO yüzden erken kullanman isabet olmuş haftayı atlatırsın bunla ama final puanı alman imkansız
millet senin ferdiye takıgoy sen öyle pis pis bakıgoy işteHe benzemiyor bakıgoy)) fiyasko mu aposdmoapw mpovasmvop wemlşövşxvşçb. ç43w*5o3456346
What?millet senin verdiye takıgoy sen öyle pis pis bakıgoy işte))
işini bilmeyen çavuşlar bakıgoyup avuçlar işte)
Bu şarkıya verilen her düşük puan müzikten zerre anlamadığınızı gösterir ki şarkının sözü ve müziği Sıla'ya ait.
Bu şarkıya verilen her düşük puan müzikten zerre anlamadığınızı gösterir ki şarkının sözü ve müziği Sıla'ya ait.
Sibel CAN'ın bir zamanlar en popüler şarkılarından "And İçelim" sizlerle...
"Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim
Yemin edelim ayrılmak yok diye and içelim
Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim yemin edelim
Ayrılmak yok diye and içelim
Terketmek yok and içelim...!"
@MayısKralı @Bully @vadikızı @soo @Çiğdem- @DarkLeqenD @xemrexxx @Felon @OzaN @batuhankaralar@denizz19 @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @Mr.At @destere @cevaa @Ahmad @MEnes @Forumdash @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @turkuazz @Sherlock @yigit_00 @dreamy @EFE UYSAL @FaJi @Tzira @Doğu @Billy Kane @MasacRE-
Bu haftaki şarkımız No:6 albümünün sevilen slowlarından biri olan 'Çeyrek Gönül' olacak. Herkese bol şans.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @batuhankaralar @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi
Şarkının hamuru sağlam bir kere konuş sen daha .ssanası güzel diye danasını bize yutturamazsın
Sen git Demet Akalın dinleSıla güzel şarkılarını kendine almış işte dandikleri de Ziynet'e kakalamış
Hadi inşallah bekliyoruz bakalım.bu hafta tam puan sana valla kesin
Olsun yine de bana destek olman lazik sana o kadar yüksek puanlar verdimŞimdi sen yarışıyorsun ben jüriyim böyle ortaklık olmaz? Sen de elen gel yanıma ortaklığı tekrar kurarız
00:37-1:42 recap süremizSeveneceğinizi tahmin ediyorum
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi
Herkese başarılar..
Şarkının hamuru sağlam bir kere konuş sen daha .ss
Sen git Demet Akalın dinle
Hadi inşallah bekliyoruz bakalım.
herkese begendim deyip durma. Sibele begendim deyip 1 verdigini biliyoruzİrem dericiyi sevmeye başladığım şarkısıdır bu süper severim bunu ben
seninle bu şarkıyo çok konuştuğumuzu biliyorum çok sevdiğimi hep söylemişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?