MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

Senin puanına ihtiyacım yok.

Bu şarkıyla elenmişsin galiba bundan sonra Ziynet Sali görünmüyor listede :A O yüzden erken kullanman isabet olmuş haftayı atlatırsın bunla ama final puanı alman imkansız :A

Geçen hafta anlamsız bir şekilde az kalsın eleniyordum.Umarım bu efsane şarkı ile de aynısını yaşamam.''Hasret Sancısı'' ile geliyoruz.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @batuhankaralar @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi

bunu napalım @MasacRE- @Doğu @MEnes ? pek bir şeye benzemiyor şarkı da yinede siz bilirsiniz :)

ferdi hayranı @dosimosi de bu hafta ferdiye tekmeyi basacak gibi bu fiyaskodan sonra :)

Bu şarkıyla elenmişsin galiba bundan sonra Ziynet Sali görünmüyor listede :A O yüzden erken kullanman isabet olmuş haftayı atlatırsın bunla ama final puanı alman imkansız :A
Bu şarkıya verilen her düşük puan müzikten zerre anlamadığınızı gösterir ki şarkının sözü ve müziği Sıla'ya ait. :A

Sibel CAN'ın bir zamanlar en popüler şarkılarından "And İçelim" sizlerle...

"Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim
Yemin edelim ayrılmak yok diye and içelim
Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim yemin edelim
Ayrılmak yok diye and içelim
Terketmek yok and içelim...!"

Sibel CAN'ın bir zamanlar en popüler şarkılarından "And İçelim" sizlerle...

"Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim
Yemin edelim ayrılmak yok diye and içelim
Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim yemin edelim
Ayrılmak yok diye and içelim
Terketmek yok and içelim...!"

kısaca kötü

İrem dericiyi sevmeye başladığım şarkısıdır bu süper severim bunu ben:D

Şarkının hamuru sağlam bir kere konuş sen daha .ss

Sen git Demet Akalın dinle :A

Hadi inşallah bekliyoruz bakalım. :D

seninle bu şarkıyo çok konuştuğumuzu biliyorum çok sevdiğimi hep söylemişimdir :D

İrem dericiyi sevmeye başladığım şarkısıdır bu süper severim bunu ben:D

seninle bu şarkıyo çok konuştuğumuzu biliyorum çok sevdiğimi hep söylemişimdir :D
herkese begendim deyip durma. Sibele begendim deyip 1 verdigini biliyoruz :A
benim gibi sarkilari begen tusuna bas gec :D