MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Keza seçim olmadan jüri başkanı olan @destere'nin de oy kullanma hakkı yok ama!!!!

Ulan Yüksek Sadakat ne lanet bir şarkı yapmışsın katıldığı her yarışmada eleniyor
Neyse buraya kadar yarışmak da güzeldi jürilik daha zevkliymiş zaten yarışmacı olmayı sevmemiştim

Ulan Yüksek Sadakat ne lanet bir şarkı yapmışsın katıldığı her yarışmada eleniyor
Neyse buraya kadar yarışmak da güzeldi jürilik daha zevkliymiş zaten yarışmacı olmayı sevmemiştim
Kendi kaderini kendin çizdin, 7 vermişim bak çok bile

İile başlasın cümle. @masacre-

Şarkının canlı versiyonunu kullanman hatalı seçim olmuş bence. Geçmiş olsun. Canlı performans baya zayıftı normal hali daha güzeldi.

bu hafta itlama sirasinda aktif olupta puanlarima tesekkur yada normal yorumda bile bulunmayan yarismacilar haftaya benden yuksek beklemesin
haftaya banbaska bir taktikle oylarimi kullanacagim.
@xemrexxx bu en cok senin işine yarayabilir hersey sarkina bagli
sen olumsuzda olsa tepkini gösterdin sarkima

Benim albümüm de final puanı aldığım şarkıyla şimdi sondan 4ncü falan olmuşum
hiç öyle gelipte '' diğer şarkılarda iyiydi'' falan demeyin
neyse haftaya bir başka efsane ile geliyoruz , final puanı hedefimiz. (yine çoğu kişinin iddialı gelicek hal iyok ya?)

Puanımı düşürdün birde teşekkür mü edeyim hocam.

Yine açıklanmayan oylar var gibi sanki

@xemrexxx senin oylar açıklandı mı la
@MayısKralı ve @turkuazz oylarını da göremedim sanki yanılıyor da olabilirim bilemiyorum.

Biraz geç geldiğim için görememiştim puanını şimdi gördüm. Güzel puan, teşekkürler.