MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Abla seni klonlasak forumda keşke ya
Ağzından bal damlıyor birde bana karşı pozitifsin böyle.
seni survivordan beri severim . Sevdigim bir bayan sarkici secmissin. kusura bakma gecen hafta 3 vermistim ama bu aksam baya katlandi puanin
bu sarkiyi inanilmaz sevdim cunku

O çocuğu sansürleyecektim Çiko bırak kalsın güzel görüntüyü bozma dedi.

işte keşke o. çocuğu, klipte olmasaydıda sansürleseydin
) klibi kirletmiş
)

seni survivordan beri severim . Sevdigim bir bayan sarkici secmissin. kusura bakma gecen hafta 3 vermistim ama bu aksam baya katlandi puanin

@Harunnn60 shakirayı çok seven biri 3 puan verdiyse sen pılını pırtını topla kara göründü hadi sana güle güle
)

işte keşke o. çocuğu, klipte olmasaydıda sansürleseydin
) klibi kirletmiş
)
disardan bakilinca cok ZIT iki karakter olarakta görunsekte derinlere inince iste böyle ortak noktalarda bulsuyoruz. Lopezi begenmen sasirtici degil. kadinin hem sesi hem kendisi guzel

disardan bakilinca cok ZIT iki karakter olarakta görunsekte derinlere inince iste böyle ortak noktalarda bulsuyoruz. Lopezi begenmen sasirtici degil. kadinin hem sesi hem kendisi guzel

evet ama derinlere inmemede müsade etmiyorlar
yok forumun kurallarıymış şuymuş buymuş insanın özgürlüğünü kısıtlıyorlar oysa herkes istediği derinlikte kulaç atmalı
)

gecen hafta cok fazla kisiye söyle böyle alirsin deyince haliyle bazilarina kiydim. @vadikizi bile benden 8 aldi. bide sevdigim bir sanatci diye hep ayni oranda puan versem dogrumu bu ? yeri gelecek düsük vermeliyiz. yeri geliyor anlasamadigim kisilerede yüksek veriyorum. Gecen sefer rakipler cok guclu gelmisti. ben zaten yorumda belirtim begendigim sanatcilar son beslimde oldu diye. gecen hafta son 5li guclu isimelerdi

ben oy verirken asla kim ne der nolur nolmaz diye düşünmüyorum? o an şarkıyı ve şarkıcıyı beğendiysem ister yüzüncü kez tam puan vereyim değişmez bende yüz birinci kezde tam puan verebilirim.. yeterki şarkı veya şarkıcı uyumu güzel olsun. onun haricinde babamın oğlu gelse sevmediğim bir şarkıcı veya şarkıyla 1 puan veririm isterse sinirden duvarları kemirsin arkadaşımız, umrumda olmaz
)

ben 95% yapiyorum bunu. oylamalarinda verdikleri caba icin yuksek verdigim oldu, samimiyetimizden dolayi 1-2 oy fazla verdigimde olmustu ama ben atik biraktim öyle yapmayi. vadikizina dusuk vermekle yaptim ve ciftler yarismasinda cigdem bully ve vadikizi en cok yazistiklarim olmasina ragmen son uclumde yer aldilar ilk hafta

bazı arkadaşlardan nefret ettğim halde iyi şarkıcılarla geliyorlar ve yüksek puan vermek zorunda kalıyorum üzülerek
ama kötü arkadaşlarım kötü şarkıcılarla gelirse 1 puanı basarken çok mutlu oluyorum

öylede tuhaf bir yani var jüri olmanın
)

Abla seni klonlasak forumda keşke ya
Ağzından bal damlıyor birde bana karşı pozitifsin böyle.

benden harbiden uzaklaştın sen ya bende her zaman pozitifim sana ama
sana negatif gidiyor niyeyse anlamadım gitti

bende sildim alintalidigim yazini. sen karisma herseye
yeterince cabuk alinan birisin zaten. senlede ugrasmayayim bu ortada

sen yuksek vermemissindir ondan

Artık alınmıyorum haruna yazdığım mesajlarda takılma adına doğrusun ben karışmamayım
bu hafta iyi bir puan verdim elenmez inşallah elenmesini istemiyorum ben

su gözluk taktigim yorumu sil
orda biraz iz kalmis

iyi temizleyememissin @vadikızı

Sen Survivor'da Merveci olmana rağmen anlaşıyorduk güzelce.
Bakalım inş iyi puanlar alırım.

Bu hafta şarkını beğenemedim malesef. Ama ben şarkıcını beğeniyorum o yüzden şansın yüksek benden.

su gözluk taktigim yorumu sil
orda biraz iz kalmis

iyi temizleyememissin @vadikızı

tamamdır dosicim

Canın sağolsun ablam ne demek bende sana iyi verdim umarım beğenirsin puanımı

sen bana soğuk olmaa yeter ki

önemli olan farkli dusuncelerde olunsada anlasmak. biz bunu basardik
bu sene yoktun yokugun belli olmustu
suan senin sarkiyi dinliyom gene. ezberledim baya

tamamdır dosicim

Canın sağolsun ablam ne demek bende sana iyi verdim umarım beğenirsin puanımı

sen bana soğuk olmaa yeter ki
Soğuk olmam merak etme takılıyorum ben öylesine.
Sen zannediyosun harun bana taktı filan. Arada ciddi tartıştığımız zamanlar oluyor senle tabi.

Soğuk olmam merak etme takılıyorum ben öylesine.
Sen zannediyosun harun bana taktı filan. Arada ciddi tartıştığımız zamanlar oluyor senle tabi.

Bende sana takılıyorum eğlenceli eğlenceli konuşalım diye
işte arada ciddi
tartışma olmasın diye çabalıyorum bende eski vadikızı olmak istemiyorum belki
aynı konular üzerinden takılıyorum sana ama hoşuma gittiği için oda yoksa
asla aramızda ciddi tartışma olmasını hiç istemem seni ne kadar çok sevdiğimi
değer verdiğimi biliyorsun sen benim can kardeşimsin cannn