benim verdiğim puanlara göre oluşan hislerim çok kötü şarkıya parlak katmışsınYok bence yine yırtacağım gibi sanki hissediyorum. Senin hislerin ne peki.
benim verdiğim puanlara göre oluşan hislerim çok kötü şarkıya parlak katmışsınYok bence yine yırtacağım gibi sanki hissediyorum. Senin hislerin ne peki.
O çocuğu sansürleyecektim Çiko bırak kalsın güzel görüntüyü bozma dedi.benim verdiğim puanlara göre oluşan hislerim çok kötü şarkıya parlak katmışsın
seni survivordan beri severim . Sevdigim bir bayan sarkici secmissin. kusura bakma gecen hafta 3 vermistim ama bu aksam baya katlandi puanin bu sarkiyi inanilmaz sevdim cunkuAbla seni klonlasak forumda keşke ya Ağzından bal damlıyor birde bana karşı pozitifsin böyle.
O çocuğu sansürleyecektim Çiko bırak kalsın güzel görüntüyü bozma dedi.
seni survivordan beri severim . Sevdigim bir bayan sarkici secmissin. kusura bakma gecen hafta 3 vermistim ama bu aksam baya katlandi puanin bu sarkiyi inanilmaz sevdim cunku
disardan bakilinca cok ZIT iki karakter olarakta görunsekte derinlere inince iste böyle ortak noktalarda bulsuyoruz. Lopezi begenmen sasirtici degil. kadinin hem sesi hem kendisi guzelişte keşke o. çocuğu, klipte olmasaydıda sansürleseydin ) klibi kirletmiş )
disardan bakilinca cok ZIT iki karakter olarakta görunsekte derinlere inince iste böyle ortak noktalarda bulsuyoruz. Lopezi begenmen sasirtici degil. kadinin hem sesi hem kendisi guzel
gecen hafta cok fazla kisiye söyle böyle alirsin deyince haliyle bazilarina kiydim. @vadikizi bile benden 8 aldi. bide sevdigim bir sanatci diye hep ayni oranda puan versem dogrumu bu ? yeri gelecek düsük vermeliyiz. yeri geliyor anlasamadigim kisilerede yüksek veriyorum. Gecen sefer rakipler cok guclu gelmisti. ben zaten yorumda belirtim begendigim sanatcilar son beslimde oldu diye. gecen hafta son 5li guclu isimelerdiişte keşke o. çocuğu, klipte olmasaydıda sansürleseydin ) klibi kirletmiş )
@Harunnn60 shakirayı çok seven biri 3 puan verdiyse sen pılını pırtını topla kara göründü hadi sana güle güle )
gecen hafta cok fazla kisiye söyle böyle alirsin deyince haliyle bazilarina kiydim. @vadikizi bile benden 8 aldi. bide sevdigim bir sanatci diye hep ayni oranda puan versem dogrumu bu ? yeri gelecek düsük vermeliyiz. yeri geliyor anlasamadigim kisilerede yüksek veriyorum. Gecen sefer rakipler cok guclu gelmisti. ben zaten yorumda belirtim begendigim sanatcilar son beslimde oldu diye. gecen hafta son 5li guclu isimelerdi
ben 95% yapiyorum bunu. oylamalarinda verdikleri caba icin yuksek verdigim oldu, samimiyetimizden dolayi 1-2 oy fazla verdigimde olmustu ama ben atik biraktim öyle yapmayi. vadikizina dusuk vermekle yaptim ve ciftler yarismasinda cigdem bully ve vadikizi en cok yazistiklarim olmasina ragmen son uclumde yer aldilar ilk haftaben oy verirken asla kim ne der nolur nolmaz diye düşünmüyorum? o an şarkıyı ve şarkıcıyı beğendiysem ister yüzüncü kez tam puan vereyim değişmez bende yüz birinci kezde tam puan verebilirim.. yeterki şarkı veya şarkıcı uyumu güzel olsun. onun haricinde babamın oğlu gelse sevmediğim bir şarkıcı veya şarkıyla 1 puan veririm isterse sinirden duvarları kemirsin arkadaşımız, umrumda olmaz )
ben 95% yapiyorum bunu. oylamalarinda verdikleri caba icin yuksek verdigim oldu, samimiyetimizden dolayi 1-2 oy fazla verdigimde olmustu ama ben atik biraktim öyle yapmayi. vadikizina dusuk vermekle yaptim ve ciftler yarismasinda cigdem bully ve vadikizi en cok yazistiklarim olmasina ragmen son uclumde yer aldilar ilk hafta
yoo barismadikAaa barıştınızmı tmmdır sildim mesajları
yoo barismadik
bende sildim alintalidigim yazini. sen karisma herseye yeterince cabuk alinan birisin zaten. senlede ugrasmayayim bu ortadaElenmezsin canım benim bak benide etiketlemiyor @dosimosi gördü beni sattı hemen piss
Keşke barışsanız ya
sen yuksek vermemissindir ondanElenmezsin canım benim bak benide etiketlemiyor @dosimosi gördü beni sattı hemen piss
Keşke barışsanız ya
Abla seni klonlasak forumda keşke ya Ağzından bal damlıyor birde bana karşı pozitifsin böyle.
bende sildim alintalidigim yazini. sen karisma herseye yeterince cabuk alinan birisin zaten. senlede ugrasmayayim bu ortada
sen yuksek vermemissindir ondan
Sen Survivor'da Merveci olmana rağmen anlaşıyorduk güzelce. Bakalım inş iyi puanlar alırım.seni survivordan beri severim . Sevdigim bir bayan sarkici secmissin. kusura bakma gecen hafta 3 vermistim ama bu aksam baya katlandi puanin bu sarkiyi inanilmaz sevdim cunku
Bu hafta şarkını beğenemedim malesef. Ama ben şarkıcını beğeniyorum o yüzden şansın yüksek benden.benden harbiden uzaklaştın sen ya bende her zaman pozitifim sana ama
sana negatif gidiyor niyeyse anlamadım gitti
Artık alınmıyorum haruna yazdığım mesajlarda takılma adına doğrusun ben karışmamayım
bu hafta iyi bir puan verdim elenmez inşallah elenmesini istemiyorum ben
Sen Survivor'da Merveci olmana rağmen anlaşıyorduk güzelce. Bakalım inş iyi puanlar alırım.
Bu hafta şarkını beğenemedim malesef. Ama ben şarkıcını beğeniyorum o yüzden şansın yüksek benden.
önemli olan farkli dusuncelerde olunsada anlasmak. biz bunu basardik bu sene yoktun yokugun belli olmustuSen Survivor'da Merveci olmana rağmen anlaşıyorduk güzelce. Bakalım inş iyi puanlar alırım.
Bu hafta şarkını beğenemedim malesef. Ama ben şarkıcını beğeniyorum o yüzden şansın yüksek benden.
Soğuk olmam merak etme takılıyorum ben öylesine. Sen zannediyosun harun bana taktı filan. Arada ciddi tartıştığımız zamanlar oluyor senle tabi.tamamdır dosicim
Canın sağolsun ablam ne demek bende sana iyi verdim umarım beğenirsin puanımı
sen bana soğuk olmaa yeter ki
Soğuk olmam merak etme takılıyorum ben öylesine. Sen zannediyosun harun bana taktı filan. Arada ciddi tartıştığımız zamanlar oluyor senle tabi.