MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Yabancılar şampiyon olmasın istemiyorum dedi bende hesap sorarken bana insanları kullanıyorsun yağcı dedi. Üst üste hakaretler. Öyle bir olay işte bende egolu dedim.
yanliz @eskici burda bir yanlis anlatilma var. ben yagcilik yapiyorum oy icin diyen kendisiydi. o tartisma konusmamiz sirasiyla duruyordur

3 vermişsin tamam şimdi gördüm, eh 1 puandan iyidir ama haftaya daha iyi sahneyle daha iyi puan bekliyorum

Dediğim gibi Bihter için Necoşu bile göz ardı ederim sen destek ol yapımına yeter.

Hasarlısın oğlum yaa şuan seninle uğraşamam.

yanliz @eskici burda bir yanlis anlatilma var. ben yagcilik yapiyorum oy icin diyen kendisiydi. o tartisma konusmamiz sirasiyla duruyordur

Evet haklısın yine sen ama ben bu konuları kapattım lütfen surda eğlence mi bölme.

tabiki hakliyim. deliller duruyor daha. neyse bende kapattim
......

Hangi konuda o tartisma konusmaniz bakayim bari yoksa kim dogru söylüyor bilemem

Eskilikten oluyor bunlar

Oylarımı kullandım.Bu hafta iyi şarkılar çoktu.Bana göre en iyiler Nilüfer,Ariana Grande,Ziynet Sali ve Sibel Can'dı. @soo @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 Tam puan verdiğim kişiye "Bu şarkıyı neden şimdi kullandın" demek isterim gerçekten

Fettah Can,Gökhan Türkmen,Neşet Ertaş ve İrem Derici de iyiydi. @eskici @Bully @Mr.At
@MayısKıralı

oylarımı kullandım..sıralamasız ilk 5 Ariana,Ziynet,Cem Karaca,İrem,Ajda @denizz19 @batuhankaralar @xemrexxx @sokak sanati @MayısKralı
bazı şarkılarda iyi puanlar aldılar..çok sevdiğim bazı şarkılarada düşük oylamak zorunda kaldım
çünkü iyi şarkılar oldukça fazlaydı bir şekilde tercih yapmak zorunda kaldım..tüm yarışmacılara başarılar

ben bi @Harunnn60 arkadasinin bu haftaki parcasini dinleyeyim yine. Güne enerjili baslamama sebep olsun

Sabah Sabah bukadar Ibrahim Tatlises dinledigim yeter. simdi mod degistirme zamani