MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Yabancılar şampiyon olmasın istemiyorum dedi bende hesap sorarken bana insanları kullanıyorsun yağcı dedi. Üst üste hakaretler. Öyle bir olay işte bende egolu dedim.:F
yanliz @eskici burda bir yanlis anlatilma var. ben yagcilik yapiyorum oy icin diyen kendisiydi. o tartisma konusmamiz sirasiyla duruyordur :)

3 vermişsin tamam şimdi gördüm, eh 1 puandan iyidir ama haftaya daha iyi sahneyle daha iyi puan bekliyorum :D

Dediğim gibi Bihter için Necoşu bile göz ardı ederim sen destek ol yapımına yeter.:A

Hasarlısın oğlum yaa şuan seninle uğraşamam.:A

yanliz @eskici burda bir yanlis anlatilma var. ben yagcilik yapiyorum oy icin diyen kendisiydi. o tartisma konusmamiz sirasiyla duruyordur :)

Evet haklısın yine sen ama ben bu konuları kapattım lütfen surda eğlence mi bölme.:)

Dediğim gibi Bihter için Necoşu bile göz ardı ederim sen destek ol yapımına yeter.:A

Evet haklısın yine sen ama ben bu konuları kapattım lütfen surda eğlence mi bölme.:)
tabiki hakliyim. deliller duruyor daha. neyse bende kapattim
......

Hangi konuda o tartisma konusmaniz bakayim bari yoksa kim dogru söylüyor bilemem :A

Eskilikten oluyor bunlar :A

Oylarımı kullandım.Bu hafta iyi şarkılar çoktu.Bana göre en iyiler Nilüfer,Ariana Grande,Ziynet Sali ve Sibel Can'dı. @soo @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 Tam puan verdiğim kişiye "Bu şarkıyı neden şimdi kullandın" demek isterim gerçekten :D
Fettah Can,Gökhan Türkmen,Neşet Ertaş ve İrem Derici de iyiydi. @eskici @Bully @Mr.At
@MayısKıralı

oylarımı kullandım..sıralamasız ilk 5 Ariana,Ziynet,Cem Karaca,İrem,Ajda @denizz19 @batuhankaralar @xemrexxx @sokak sanati @MayısKralı
bazı şarkılarda iyi puanlar aldılar..çok sevdiğim bazı şarkılarada düşük oylamak zorunda kaldım:( çünkü iyi şarkılar oldukça fazlaydı bir şekilde tercih yapmak zorunda kaldım..tüm yarışmacılara başarılar:)

ben bi @Harunnn60 arkadasinin bu haftaki parcasini dinleyeyim yine. Güne enerjili baslamama sebep olsun :)
Sabah Sabah bukadar Ibrahim Tatlises dinledigim yeter. simdi mod degistirme zamani