MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Bu haftayı yeniden 2. olarak tamamlamamı sağlayan herkese teşekkürler, gelecek hafta Bihter-Behlül'ü zirveden edeceğiz inşallah.

Yürü git ciroz. Bu ne densizlik. Destur çek öyle an artık Bihteri ağzına

Bu hafta 106 puanı sadece Bihter aldı. Birde Behlül yanına gelince en az 50 puan fark yersin.

Benim için hiçbir artı yönü Yok. Tamamen klişe bir hikaye ve cinsellik üzerine kurulu bir tema. Aralarına yastık kondu mu konmadı mı bence bu daha çok konuşuldu.

Sen karakter derinliğinden ne anlarsın. Evet hala erotizm ile çok anılıyor ama Bihter karakterinin derinliği hiç bir dizide yok. Bihter'in aşkı, ihtirası, umudu, yıkılışı, ihaneti bu zamana kadar bu kadar derin işlenmiş hiç bir karakter yok kusura bakma. Sen gibi izlemeyenler kulaktan dolma bilgilerle konuşur sadece ciddiye alınmadan.

Bir garip @eskici benim ne değişikliğimi gördün demen bile değişik kanka.
Ama bu hafta vana iyi verirsen süper olur MS'de çünkü Çiftler yarışıyorda düşük geldi..

Yeni sunucuya hit kazandırmak istemiyorum o kadar basit. Oraya, Ona gidecek hit Çikoma gitsin.
engelli mecburi kaldirdim cunku engelledigim icin ve oy aciklayacagim icin görup göremiyecegine kimse cevap veremedigi icin bu gecelik mecburi kaldirdim. konuyu ben acmadimki konum hit olsun

tesekurunuz icinde rica. sevdigim bir dizi ve oyuncular. hakkettiler o puani.

Fena bir puan degil puanim

Hit alsa benim başarım ben kazandırdım diye ortalıkta dolanmanı istemedim.
Ayrıca ben senin mesajlarını zaten görüyorum engel atınca sem görmüyorsun. Gerek yok kaldırmana. Görmeye tahammülün yoksa at ve kalsın.😉

Fena bir puan degil puanim

Sana hiç güvenmiyorum nedense.

Neden la

öylemi ozaman gereksiz bir hamleymis. benimkini gördukten sonra ne önemi varmis.
burdan sordugum arkadaslari kiniyorum. size verilen ünvanlarin geri alinmasi gerek

Melih Beyler takımından Firdevs Yöreoğlu'nun kızı, Ziyagil yalısında Adnan Ziyagil'in hanımı olarak 75 bölün saltanat sürmüş 24 haziran 2010 yılında vefat etmiş 2016 yılında hala konuştuğumuz efsane dizi karakteri

öylemi ozaman gereksiz bir hamleymis. benimkini gördukten sonra ne önemi varmis.
burdan sordugum arkadaslari kiniyorum. size verilen ünvanlarin geri alinmasi gerek

@Bully bencede emekli olmalı artık.
))

Kendi kendine mi konusuyorsun ben baska konusan görmüyorum

birkac kisiye daha sormustum. hepsi sinifta kaldi

Verdiğin 1 puana karşılık haftaya bu kadar adil olur muyum bilemiyorum