MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

zaten gidici kendi haline bıraksakta gider koalisyona gerek yok
@mrt-06 gidip evinde yanık sesiyle berivannn diye ciyaklayıp ağlasın dursun
)

O konuya ben karışmıyorum ama bully ariana'nın muhteşem resimlerine ve kliplerine olmamış atmış bu hafta bunun içinde keselim puan.

aha yine bu hafta arabeskle gelen kazazedelerden biri
)

arabesk seçerken aklın nerdeydi sibeli bile katlettin kötü zevklerine
benden önce sibel candan özür dilemen lazım
)

Bak görüyor musun @mrt-06 @DarkLeqenD gibileri nasıl başkaldırmışlar seni yıkma peşindeler. Ama ben hep yanındayım sırf bunun için bile tam puanı hakediyorum

O konuya ben karışmıyorum ama bully ariana'nın muhteşem resimlerine ve kliplerine olmamış atmış bu hafta bunun içinde keselim puan.

@Bully nin yapacağı olumlu hareketler zaten türbüşonun etkisiyle dip yapıyor onun için artık rahat davranıyor
katkısı olmayacağına göre türbüşona zararıda olmaz baktıki ne yaparsa yapsın yumurta kafalı türbüşon bundan fazla puan alamaz
)

aha yine bu hafta arabeskle gelen kazazedelerden biri
)

arabesk seçerken aklın nerdeydi sibeli bile katlettin kötü zevklerine
benden önce sibel candan özür dilemen lazım
)
Berivanım bir zamanların en popüler türküsü, BERIVAN yaz 7777'e gönder monofonik sesi cebine insin.
) Millet 20 kontör verip indiriyordu bu şarkıyı düşün.

Yapılan tüm bu planlı algı operasyonlarına rağmen inanıyorum ki şarkımın değeri bilinecek şükür ki ben de @xemrexxx ve @Maskeli Fedai gibi bakınca büyük resmi görebiliyorum.

@DarkLeqenD al sana ittifak

Bu hafta Sibel gidiyor. Emeği geçen herkese teşekkürler.

@Bully niye diss atıyorsun yaa.
Çok beklersin sokak çiçeği.

Bu hafta 4vpuands karar kılıyoruz o zaman.

@destere bu hafta puanımı düşürürse senden bilirim, sonra da kinci kişiliğim ortaya çıkar zarar gören Ariana olur, bunu hiç istemezsin bence bu yüzden dua et de puanımı düşürmesin

nerden bileceksin puan düşürdüğümü
belki sokak şeysi araya girmese türbüşona 5 puan verecektim ama araya girdiği için bu hafta 6 puana çıkaracağım
)
yani yükselip alçaldığını nerden anlıycan? kafamda ona vereceğim puanın kaç olduğuna dair bir fikrin yok nasıl olsa
)

beni yıkmak için önce hogathayı imha etmeleri lazım
) onuda başaramayacaklarına göre benim koltuğum sağlam
)

Yok ya belli ki Çiğdem'den de korkmuyor bunlar gözlerini karartmışlar iyice. Sen temkinli ol ve yanında olan kişilere dikkat et bu zor günlerinde kim var yanında onu unutma

Destere demek Çiğdem demek Çiğdem Emoşa Emoş Denize Deniz... Böyle uzar olay bahçıvana kadar gider sende yarışmadan gidersin.

berivan yaz 8888 e gönder şarkıyı söyleyen pompy nin bombasıyla patlasın diye bir mesaj vardı
ben daha çok o numarayı aradım
)

@destere bu hafta puanımı düşürürse senden bilirim, sonra da kinci kişiliğim ortaya çıkar zarar gören Ariana olur, bunu hiç istemezsin bence bu yüzden dua et de puanımı düşürmesin

Adam hastalık şarkıya göre oy veriyor. Benim etkim ile düşürmez zaten. Benimle alakası yok olayın.

Yok ya belli ki Çiğdem'den de korkmuyor bunlar gözlerini karartmışlar iyice. Sen temkinli ol ve yanında olan kişilere dikkat et bu zor günlerinde kim var yanında onu unutma

zaten bakarım @Çiğdem- i ortadan kaldıracaklar ben çaktırmadan sıvışırım karambolde önceden önlemimi aldım yani
)

Teşekkür ederim başkanım beni koruduğun için. Puanlardada bu performansı bekliyorum.

berivan yaz 8888 e gönder şarkıyı söyleyen pompy nin bombasıyla patlasın diye bir mesaj vardı
ben daha çok o numarayı aradım
)
Belli ki boşa yollamışsın.
)))

Destere demek Çiğdem demek Çiğdem Emoşa Emoş Denize Deniz... Böyle uzar olay bahçıvana kadar gider sende yarışmadan gidersin.
Yok artık saydığın üç isim de bana yamuk yapmaz.
Deniz'den Bully'e gider ordan da yine bana çıkar boşuna denklem kurma her türlü yolun sonu bana çıkıyor.

Bak görüyor musun @mrt-06 @DarkLeqenD gibileri nasıl başkaldırmışlar seni yıkma peşindeler. Ama ben hep yanındayım sırf bunun için bile tam puanı hakediyorum
Gelecek bölüm #destereJuriliktenAtılsın hastagıne desteklerini bekliyorum.

Yok yanıldın Bullyden bana gelir belki benden sana gelir ama ben bir yolunu bulup bahçıvana kadar uzatırım olayı seni yollarız.