İlk kez bu sene jüri olup kaynaşıyoruz, @Çiğdem- PM'den dürtünce
HHHAH sen kendin kaşınıyorsun @xemrexxx e birşey dersen konu oraya gidiyor işteKoriş gibi aşağılayacam şimdi he Her seferinde konu nasıl oluyor da bu oy kullanma meselesine geliyorsa Tv den dizi izlemiyorum, izlediğim 3-4 dizi var, net saolsun, 4 saat sonunu bekleyemem
Git git eleyelim rahatlıkla seniİyi başladık. İyi puan veren herkese teşekkürler. İlk üçte olmayı hak eden bir şarkıydı bence umarım final puanı alabiliriz.
Ben yatıyorum birazdan, herkese iyi geceler. Eskiden sonuna kadar takip edebiliyordum sonuçları ne günlerdi.
Yok birşeyi keşfetmedim daha analiz aşamasındayım benimki biraz laf olsun diye işte yarışma dışı kalınca işi şamataya attım
Dikkat et sen yanma daGit git eleyelim rahatlıkla seni
Biz popüler kültürün sanatçısıyız Candan gibi MÖ kalma değilDikkat et sen yanma da
hazır forumdayken kullan zaten çiğdem çikinellası 1 saatten önce bitiremezKoriş gibi aşağılayacam şimdi he Her seferinde konu nasıl oluyor da bu oy kullanma meselesine geliyorsa Tv den dizi izlemiyorum, izlediğim 3-4 dizi var, net saolsun, 4 saat sonunu bekleyemem