MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

siz birincilik icin yarisirken umarim ikinizde finalden olmazsiniz

tamam düsmaninim 😉 muhatap olmana gerek yok. puanlarda bulusuruz

Cidden o berbat şarkıyla nasıl puan aldın.
Ben daha kitle oluşturamadım. Ara verdik yeni üyeler geldi eskiler ile kopuk ilişkiler. Finale doğru açılırim zaten hatırlarsan son 7-8 hafta hep 1. Olmuştum ms'de.

siz birincilik icin yarisirken umarim ikinizde finalden olmazsiniz

tamam düsmaninim 😉 muhatap olmana gerek yok. puanlarda bulusuruz

Keyfin bilir ama hakarete uğrayan ezilen benim. Hep ben yağcılık yapamam kusura bakma. Görüşürüz istediğini yap.

@Bully @vadikızı ndan haber varmi?

yani iyi anlasiyoruz diye kapildim hisler senin yagciliginmiymis :O

@Bully @vadikızı ndan haber varmi?

yani iyi anlasiyoruz diye kapildim hisler senin yagciliginmiymis :O

Ne alaka. Sanki sadece ms konuşuyorduk. ms konusunda evet yağ çekiyordum ihtiyacım var diye ama kendimi çokta ezemem. neyse sen bilirsin dediğim gibi. finalde görmek istemediğin tarzda biriyim sonuçta zorlamaya gerek yok.

Ne alaka. Sanki sadece ms konuşuyorduk. ms konusunda evet yağ çekiyordum ihtiyacım var diye ama kendimi çokta ezemem. neyse sen bilirsin dediğim gibi. finalde görmek istemediğin tarzda biriyim sonuçta zorlamaya gerek yok.
itiraflara bak. kulis odamiz sadece bu yarismadan ibaret. baska muhabettimizde kismetse olur sayfasinda.
tesekkurler 😉 söylenenler dogruymus. sende itiraf etin. yolun acik olsun yarismada.

Söylenen doğruymus derken bu ne anlamsız bir hakaret. @Çiğdem- haklı çıktın valla.
@Çiğdem- in hakli cikmasi gibi birseymis demek.
söylenen senin yuzunede söylenmisti. sokak sanati yarisma icin iyi davraniyor demislerdi sende okumustun. kendinde simdi itiraf etin zaten.
suan @Çiğdem- i etiketlemekle onu hakkimda konusmus gibi suclamis bulunmaktasin.

ben @xemrexxx ye demedigimi birakmiyorum. 3 verecem dedim verdim 1 verecem dedim senin gibi tepki vermedi. ingilizce birinci olmasin dememi inanilmaz buyuttun. sanki ilkkez diyorum.

ay gereksiz kişilerle konuşurken beni etiketleme benim bir marka değerim var adım sokak totoşuyla aynı mesajlarda yer almamalı

Orada espri yapıldığı çok belli forumda herkez takılır bu şekilde. ben seninle yarışmadan öncede konuşuyordum ve kavga etmiyorduk kötü davranmıyordum adımı bu şekilde karalaman hiç hoş değil. bir tek survivor konusunda tartıştığımızı biliyorum. Gerçekten hiç hoş değil ismimi lekelemeye çalışma. Evet Çiğdem ilde konuştum ve hep konuşuyorum. Bir tavsiye verdi seninle alakalı değil. Haklı çıktı.

Korişli safiyeli dünyalar için çok gereksizim gerçekten.

iyide ben seni karamaladimki sen kendin dedin yag cekemem burasiyla ilgili evet yag cekiyorum diye. bu senin kendi sözlerin. senin hakkinda ben baskalarina böyle desem haklisin ama ben seni karalayacak birsey yapmadimki. neyse bosu bosuna birbirimizi uzuyoruz. kapatalim mevzuyu

ay gereksiz kişilerle konuşurken beni etiketleme benim bir marka değerim var adım sokak totoşuyla aynı mesajlarda yer almamalı
hadi git ozaman

özelde yazisip cözelim mevzuyu.

Ben dedim ki hep yağ çeken alttan alan ben olamam dedim ms başladığından beri seni memnun etmek için uğraşıyorum. Yok sunu yap bu kadar veririm yok bundab dolayi düşük vereceğim. Dışlanmışsın sen beni resmen o mesajınla. bu kadar alttan alamam dedim.

verdigim iki puandanda memnun kaldin ama. ilk hafta seninle olan muhabettimizden dolayi biraz fazla verdim. ikinci hafta sarkini begendigim icin o puani haketti. bu haftada begendm sarkiyi. beni memnun etme gayretinde olmana gerek yok. sarkina guveniyorsan hakkini aliyorsun zaten.

Konu puan değildi. sen üst üste hakaret ettin. yok millet haklı bu çocuk çıkarcı. bu şekilde benimle konuşma hakkın olmamalı. şakasına dersin ama ciddi dersen orada ben biterim kusura bakma.

Çıkarcı bir insan ile özelden konuşman çıkarcı yapar seni. forum yanlış anlar bence gelmiyeyim
peki o sohbetten ayriliyorum ozaman. Ayarlarimda takip ettiklerim sadece yazabilecegi icin kulis odamiz maziye gömuluyor.
..............