Gelmedi zaten ama birazdan gelecek ve senin sevecegin bir sarki bence bukeşke gelmeseydi
Aşk olsun halbuki ben seni severdimvasat
şunu anladım bu yarışmadan ben ziyneti sevmiyormuşum demekki
bak bak iftiraya bak asil sen bozdun muhabettimizi. @Bully ile karsilikli iltifatlasiyorduk sen daldin muhabettimizehep @dosimosi nin dedikoduları biz burda @Bully ile ciddi bir sohbete dalmıştık tamda ABD seçimlerinden bahsediyorduk ekonomik durum doların yükselişi falan derken sohbetimiz derinleştikçe derinleşti sonra @dosimosi geldi başladı dedikoduya gül gibi ciddi konu mahfoldu allah kahretsin onu)
mesela susma var ? çok sevdiğim bir şarkı ama ben onu intizardan dinlemeyi seviyorum başkasından dinlemem
düsmanmi belledin sen beni simdi ?
bak bak iftiraya bak asil sen bozdun muhabettimizi. @Bully ile karsilikli iltifatlasiyorduk sen daldin muhabettimize
korkak. nasilda ben yokken sallamis arkamdan.
düsmanmi belledin sen beni simdi ?
iyide ben zaten hep söyledim ingilizce söyleyen birinci olsun istemem diye. bunu belki sana 10 defa demissimdir.
sen bilirsin. düsmanin olarak göruyorsan sen bilirsin
suana kadar desteklemedimmi peki? ilk hafta 17 verdigimi unuttun galiba ve en sonda 10 ustuydu. ingilizce sevmememe ragmen ariye bukadar yuksek vermem kimin icindi peki?Bana söylemen farklı rakibe söylemen farklı. Beni destekliceksin sanıyordum emeğimden dolayı ama iyi kazık oldu bu.
suana kadar desteklemedimmi peki? ilk hafta 17 verdigimi unuttun galiba ve en sonda 10 ustuydu. ingilizce sevmememe ragmen ariye bukadar yuksek vermem kimin icindi peki?
sen kalbimi kirdin.İyi o zaman sözünde durmanı umuyorum..
sen kalbimi kirdin.
bide sözumde durmamdan sözediyorsun? okadar muhabettimiz oldu daha taniyamamissin yazik. kime bukadar akacaksin dedigimde ben o dedigim puanin hic altina dusurmedim.hatta aksine fazla bile verdim. ilk hafta sen benden 13 yada 15 bekliyordun ben yazdim sana öyle yapmayacam cunku 17 verdim. gecende az belliyordun 11 verdim.
ben sokak sanati olmasinmi dedim ingilizce söyleyen dedim.Dün akşamda şampiyon olmasın olursa yazık olur dedin senin ki kalp kırmak değil zaten
dosicim düşman değil ki bizim dostumuz
ben sokak sanati olmasinmi dedim ingilizce söyleyen dedim.
karsindaki @Bully yada bir iki daha sanatci var onlar olmazsa finalde 100%seni desteklerim zaten.
Finale ben çıkacağım Ariana desteği falan unutsunben sokak sanati olmasinmi dedim ingilizce söyleyen dedim.
karsindaki @Bully yada bir iki daha sanatci var onlar olmazsa finalde 100%seni desteklerim zaten.
beni düsmani olarak belledi sorun degildosicim düşman değil ki bizim dostumuzAriana'yı finaldeki rakibim olarak gördüğüm için sana giydirmem normal
İkinci bir Rihanna vakasına izin vermeyeceğim
Güzel ama bu şarkı bana attığın listede yoktu, hangisini çıkardın da bunu koydun3.Hafta İrem Derici'nin ilk parçası olan 'Bensiz Yapamazsın' ile geliyoruz benimde final puanında gözüm var.@dosimosi nedense çok beğeneceğini düşünüyorum.
@Çiğdem- @vadikızı@Tzira @destere @Bully @MEnes@MasacRE- @Maskeli Fedai @mrt-06@denizz19 @Ahmad @Harunnn60@eskici @DarkLeqenD @cookies@Billy Kane @EFE UYSAL @soo@dreamy @Felon @OzaN @yigit_00@ozmoturk @FaJi @MayısKralı@cevaa @batuhankaralar @Sherlock@Mr.At
dosicim düşman değil ki bizim dostumuzAriana'yı finaldeki rakibim olarak gördüğüm için sana giydirmem normal
İkinci bir Rihanna vakasına izin vermeyeceğim
Sen zaten bir tanesin değerini bilmeyenler düşünsünbeni düsmani olarak belledi sorun degil
ben kisisel meseleleri puanlara yansitmam.
@DarkLeqenD ilede ufak tefek tartismalarimiz oluyor ama ona ragmen ilk hafta ikinci bu haftada en yuksek puanimi almisti. senlede mevzumuz vardi ama sana yuksek vermistim.
tatmin olma. kendimi anlatmak istemiyorum artik. öncedende dedigim gibi en az 6 olur. ustu muhakkak olur cunku sarkini begendimNeyse ikna olmadım ama kapatıyorum bu mevzuyu. Beni desteklemiyorsun sandım o mesajları görünce.
Rihanna şampiyon olurken senin gösterdiğin çabayı ben de gösteriyorum bu sefer hiç sansın yokRihanna tektir zaten bunu her şekilde kanıtladım.Arianada Rihanna'nın ufak hali. Ses kalitesi olarak özellikle. Ve arkasındaki isim benim. Benim olMan yeter bence.
Valla demiş ingilizce finale çıkmasın demiş hiç dostane gelmedi evet iyi puan veriyor ama yani laflarda ortada. Sen finale çıkacak mısın o şüpheli ya.
tatmin olma. kendimi anlatmak istemiyorum artik. öncedende dedigim gibi en az 6 olur. ustu muhakkak olur cunku sarkini begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?