MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Dostumu düşmanı mi dün akşam ki mesajlarda iyi tanıdım. Teşekkürler @dosimosi
)) @Bully sanda yazıklar olsun. Şeytan demişsin hiç korumamıssın düşmana karşı beni.s.s

@destere sende ne anormal çıktın. Hala klip orada duruyor ve yorum yok...

bak bak iftiraya bak asil sen bozdun muhabettimizi. @Bully ile karsilikli iltifatlasiyorduk sen daldin muhabettimize

korkak. nasilda ben yokken sallamis arkamdan.

düsmanmi belledin sen beni simdi ?
iyide ben zaten hep söyledim ingilizce söyleyen birinci olsun istemem diye. bunu belki sana 10 defa demissimdir.
sen bilirsin. düsmanin olarak göruyorsan sen bilirsin

Son düzenleme:

Bana söylemen farklı rakibe söylemen farklı. Beni destekliceksin sanıyordum emeğimden dolayı ama iyi kazık oldu bu.

Bana söylemen farklı rakibe söylemen farklı. Beni destekliceksin sanıyordum emeğimden dolayı ama iyi kazık oldu bu.
suana kadar desteklemedimmi peki? ilk hafta 17 verdigimi unuttun galiba ve en sonda 10 ustuydu. ingilizce sevmememe ragmen ariye bukadar yuksek vermem kimin icindi peki?

İyi o zaman sözünde durmanı umuyorum..
sen kalbimi kirdin.
bide sözumde durmamdan sözediyorsun? okadar muhabettimiz oldu daha taniyamamissin yazik. kime bukadar akacaksin dedigimde ben o dedigim puanin hic altina dusurmedim.hatta aksine fazla bile verdim. ilk hafta sen benden 13 yada 15 bekliyordun ben yazdim sana öyle yapmayacam cunku 17 verdim. gecende az belliyordun 11 verdim.

Dün akşamda şampiyon olmasın olursa yazık olur dedin senin ki kalp kırmak değil zaten

dosicim düşman değil ki bizim dostumuz
Ariana'yı finaldeki rakibim olarak gördüğüm için sana giydirmem normal

İkinci bir Rihanna vakasına izin vermeyeceğim

beni düsmani olarak belledi sorun degil
ben kisisel meseleleri puanlara yansitmam.
@DarkLeqenD ilede ufak tefek tartismalarimiz oluyor ama ona ragmen ilk hafta ikinci bu haftada en yuksek puanimi almisti. senlede mevzumuz vardi ama sana yuksek vermistim.

Güzel ama bu şarkı bana attığın listede yoktu, hangisini çıkardın da bunu koydun

Rihanna tektir zaten bunu her şekilde kanıtladım.
Arianada Rihanna'nın ufak hali. Ses kalitesi olarak özellikle. Ve arkasındaki isim benim. Benim olMan yeter bence.

Valla demiş ingilizce finale çıkmasın demiş hiç dostane gelmedi evet iyi puan veriyor ama yani laflarda ortada. Sen finale çıkacak mısın o şüpheli ya.

Sen zaten bir tanesin değerini bilmeyenler düşünsün

Neyse ikna olmadım ama kapatıyorum bu mevzuyu. Beni desteklemiyorsun sandım o mesajları görünce.
tatmin olma. kendimi anlatmak istemiyorum artik. öncedende dedigim gibi en az 6 olur. ustu muhakkak olur cunku sarkini begendim

Rihanna şampiyon olurken senin gösterdiğin çabayı ben de gösteriyorum bu sefer hiç sansın yok

Elim çok güçlü, geçen haftaki çerez şarkıyla bile final puanı aldıysam her hafta rahat ilk 3'e oynarım

tatmin olma. kendimi anlatmak istemiyorum artik. öncedende dedigim gibi en az 6 olur. ustu muhakkak olur cunku sarkini begendim

Valla hiç tatmin etmek içinde mücadele yok yani. Özür dilemen lazımdı en azından resmen finale çıksanda oy vermiyecegim finale ingilizce şarkı çıkmasın tarzı cümleler var ortada. Alınmam normal. Dostumu Düşmanını iyi tanıdım deyimdır onu niye ciddiye aldın ki ayrıca.