bosver anlama. o guzel kafani yorma senyine anlamadığım bir cümle)
bosver anlama. o guzel kafani yorma senyine anlamadığım bir cümle)
tekrar okuyunca sende anlamadın yazdığın mesajı eminimbosver anlama. o guzel kafani yorma sen
iyice okursan anlarsintekrar okuyunca sende anlamadın yazdığın mesajı eminimşimdi böyle karambole getirip hatanı arada kaynatmaya çalışıyorsun)
aboo 92 yorum sirf burda yazmisim
@Çiğdem- e iyi reyting kazandiriyorum
Yan Sen şarkısına bak bi bakalım.numunelik bir tane şarkının ismini söyle bakayım youtube dan bakalım o kadarmı değilmi ?
seninki bana köstek oluyor ama. senden kiskaniyor galibazaten forumda kelaynaklar gibi iki üç kız kaldınız birbirinize destek vereceksiniz elbetteki)
Yan Sen şarkısına bak bi bakalım.
ee az önceki olumlu mesajima birsey demedin
İşte Gökhan Türkmen normalde o tarz slowların adamıdır, ilerleyen haftalarda damara boğacam herkesi, hareketlileri önden sürüyorum.evet daha iyi gibi
sanaydi tabiki. 100 kere yazdik
@destere artik korku ve cekingenlik halkinda olan dusuncemde hakli oldugumu anladim. sen simdi bunuda anlamamazliktan gelirsin no problem.
İşte Gökhan Türkmen normalde o tarz slowların adamıdır, ilerleyen haftalarda damara boğacam herkesi, hareketlileri önden sürüyorum.
sorun degil. hicbirini görme zaten😉 iyi gecelerben şimdi olayı anlamadımki yani senin hakkımda yazdığın olumlu mesaj hangisi cevap vermediğim mesajın hangisi
konuyu çözemedim ben)
@destere artik korku ve cekingenlik halkinda olan dusuncemde hakli oldugumu anladim. sen simdi bunuda anlamamazliktan gelirsin no problem.
iyi geceler beyler. geceniz huzurlu gununuz aydin olsun 😉
Aksine o kadar çok var ki hangisini seçsem diye düşündüm.ben şimdi olayı anlamadımki yani senin hakkımda yazdığın olumlu mesaj hangisi cevap vermediğim mesajın hangisi
konuyu çözemedim ben)
sanmam o tarz şarkıların çok bol olduğunu çünkü yarım saattir tek tek aradın anca bir tane bulabildin)
Şimdi geldim okuyordum önceki mesajları önemli bir şeyler vardır diye de sırf geyikmiş okumasam da olurmuş
Aksine o kadar çok var ki hangisini seçsem diye düşündüm.Haftaya da ona yakın bir slowla geleceğim.
dosi'ciğime laf yok.
dosi'ciğime laf yok.
Büyük İnsan'ı diyorsun haftaya düşündüğüm şarkı da oydu aslında.hep @dosimosi nin dedikoduları biz burda @Bully ile ciddi bir sohbete dalmıştık tamda ABD seçimlerinden bahsediyorduk ekonomik durum doların yükselişi falan derken sohbetimiz derinleştikçe derinleşti sonra @dosimosi geldi başladı dedikoduya gül gibi ciddi konu mahfoldu allah kahretsin onu)
mesela susma var ? çok sevdiğim bir şarkı ama ben onu intizardan dinlemeyi seviyorum başkasından dinlemem
Onu Çiğdem gibi saf sanma sen her şeyi görür o.boşver gitti zatenarkasından dedikodu yapabiliriz hem sonra sileriz yazdıklarımızı görmez bile.. o da pirelerle kaynaşmaya gitti sanırım
Büyük İnsan'ı diyorsun haftaya düşündüğüm şarkı da oydu aslında.
Ama şarkı normalde Gökhan'ın, İntizar çok beğendiği için sonradan yorumlamış.
Büyük İnsan'ı diyorsun haftaya düşündüğüm şarkı da oydu aslında.
Ama şarkı normalde Gökhan'ın, İntizar çok beğendiği için sonradan yorumlamış.
Onu Çiğdem gibi saf sanma sen her şeyi görür o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?