MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

ee az önceki olumlu mesajima birsey demedin

zaten forumda kelaynaklar gibi iki üç kız kaldınız birbirinize destek vereceksiniz elbetteki
)
seninki bana köstek oluyor ama. senden kiskaniyor galiba
neyse sabah bi kontrol eder yazilarida ici rahat eder umarim

@destere artik korku ve cekingenlik halkinda olan dusuncemde hakli oldugumu anladim. sen simdi bunuda anlamamazliktan gelirsin no problem.

evet daha iyi gibi

@MasacRE- foruma sessiz takılıyor sanırım

bu mesaj banamıydı kimeydi ?
sanaydi tabiki. 100 kere yazdik

iyi geceler beyler. geceniz huzurlu gununuz aydin olsun 😉

@destere artik korku ve cekingenlik halkinda olan dusuncemde hakli oldugumu anladim. sen simdi bunuda anlamamazliktan gelirsin no problem.

ben şimdi olayı anlamadımki yani senin hakkımda yazdığın olumlu mesaj hangisi cevap vermediğim mesajın hangisi

konuyu çözemedim ben
)

İşte Gökhan Türkmen normalde o tarz slowların adamıdır, ilerleyen haftalarda damara boğacam herkesi, hareketlileri önden sürüyorum.

sanmam o tarz şarkıların çok bol olduğunu çünkü yarım saattir tek tek aradın anca bir tane bulabildin
)

iyi geceler beyler. geceniz huzurlu gununuz aydin olsun 😉

iyi geceler sen git uyu
zaten son yarım saattir uykuda sayıklıyorsun sanırım hiç bişey anlamadım senden
)

Aksine o kadar çok var ki hangisini seçsem diye düşündüm.
Haftaya da ona yakın bir slowla geleceğim.

Şimdi geldim okuyordum önceki mesajları önemli bir şeyler vardır diye de sırf geyikmiş okumasam da olurmuş

hep @dosimosi nin dedikoduları biz burda @Bully ile ciddi bir sohbete dalmıştık tamda ABD seçimlerinden bahsediyorduk ekonomik durum doların yükselişi falan derken sohbetimiz derinleştikçe derinleşti sonra @dosimosi geldi başladı dedikoduya gül gibi ciddi konu mahfoldu allah kahretsin onu
)

Aksine o kadar çok var ki hangisini seçsem diye düşündüm.
Haftaya da ona yakın bir slowla geleceğim.

mesela susma var ? çok sevdiğim bir şarkı ama ben onu intizardan dinlemeyi seviyorum başkasından dinlemem

dosi'ciğime laf yok.

Büyük İnsan'ı diyorsun haftaya düşündüğüm şarkı da oydu aslında.

Ama şarkı normalde Gökhan'ın, İntizar çok beğendiği için sonradan yorumlamış.

boşver gitti zaten
arkasından dedikodu yapabiliriz hem sonra sileriz yazdıklarımızı görmez bile.. o da pirelerle kaynaşmaya gitti sanırım
Onu Çiğdem gibi saf sanma sen her şeyi görür o.

Büyük İnsan'ı diyorsun haftaya düşündüğüm şarkı da oydu aslında.

Ama şarkı normalde Gökhan'ın, İntizar çok beğendiği için sonradan yorumlamış.

nerden ilk çıktı bilmem ama ben ilk intizardan dinledim ve harikaydı kırk kez dinlesem kırk kez en yüksek puanı veririm ama tabi intizar söyleyecek
)

şarjı bitti neyi görsün
) şimdi isveç gibi bir memlekette elektiriğin olmadığını gaz lambasıyla aydınlandıklarını o yüzden telefonu şarj edemediğini anlatmıştı