MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

bu hafta oturup kulis yapıcaz puanları kararlaştırdığımız gibi işte tam açıklamayayımda milletin içine şüphe düşmesin

o bir kız var hanı yabancı bu hafta batıran ona en fazla 5 puan veriyoruz .. bıyıklı yaşlıca amcamızda yanlış şarkıyla gelmiş onada 2 puan vereceğiz
birde orta yaşlı kadın var tombulcana hanı keltoşun biriyle çıkmış şarkı söylemeye onada bir puan vereceğiz birde şu suyun üstünde kurbağalar gibi vraklayan tıpa açıcı şarkıcı var onada bir veriyoruz tamamdır değilmi ?
sonra puanlar farklı gelmesin aynen böyle olacak
)

Çiğdem ve uzun sopasının görevi yakında bitiyor zaten kliplere geçiyoruz ama şimdilik şunu al sen.
Nickili bölüm efso tam bitch

bu muhteşem ama ben jessie j li olanı daha çok seviyorum

aa dur oylarımı göndereyim ben sana @sokak sanati onu hesaba katamadı iyiki henüz yollamamıştım okulda davranıs notlarıda hesaba katılırya kanat notu o hesap

Neyse ki 1 veremiyorsun değerli sunucumuz @Çiğdem- hanım puan aralığını düşürmüş 18 ile 7 arası oylayacakmışsın

aa dur oylarımı göndereyim ben sana @sokak sanati onu hesaba katamadı iyiki henüz yollamamıştım okulda davranıs notlarıda hesaba katılırya kanat notu o hesap
senin herkesten önce yollaman lazımdı
) şike karıştırdın hafifçene olaya ama neyse yani sen batarsan başkanlık makamımda zedelenir belli etmeyeyim
)

Neyse ki 1 veremiyorsun değerli sunucumuz @Çiğdem- hanım puan aralığını düşürmüş 18 ile 7 arası oylayacakmışsın

bu hafta 18-6 arası puan veriyorum
ilk hafta 7 puandı her hafta bir düşüyor

hahahah yeni gelebildim foruma ayoll ne yapayım

sen @Bully un dedikleirne bak
bully nin dedikleri yanlış bu hafta en düşük puanım 6

her hafta en düşük 7 puanmı olur yarışmacı sayısı kaç düştüyse bende taban puandan o kadar düşerim akıl var mantık var

hahahah bir süre daha 7 de kalacak yarışmacılar biraz azalınca sayı düşücek cnm daha 18 kişiyiz

bu hafta 18-6 arası puan veriyorum
ilk hafta 7 puandı her hafta bir düşüyor
Bu hafta da en düşük puanın 7 imiş ben sunucunun dediğine bakarım
@Çiğdem-

Her hafta bir düşürmeye kalksan yakın zamanda 1 puan vermen gerekir o zaman da normal jüriden farkın kalmaz

hahahah bir süre daha 7 de kalacak yarışmacılar biraz azalınca sayı düşücek cnm daha 18 kişiyiz

Bu hafta da en düşük puanın 7 imiş ben sunucunun dediğine bakarım
@Çiğdem-

Her hafta bir düşürmeye kalksan yakın zamanda 1 puan vermen gerekir o zaman da normal jüriden farkın kalmaz

öyle emrivaki kabul etmiyorum her hafta elenen kaç kişiyse en düşük puandan onu çıkarım oylrımı öyle yollarım ve yolladığım oydan farklı oy gelirse başkanlığı bırakır gidip köyde pancar yetiştiririm
)

hahahah aa öyle gaddarlık yok bizim sistemde ayoll hem düşük oyun daha yüksekte olucaktı aslında haftalık düşücekti ama ben direk 7 belirledim sana çokta yukarıda tutmayayım senidedim seni düşünüyorum ben yanı

tabiki beni seçecek sorduğun soruya bak cevabın benden yana olacağı kesin boşuna sormuşsun

bolkör nedir ya ?

@dosimosi koş yine türkçe özürlü bir öğrenci buldum sana
)
telefonda hizli yazarken yanlis yazmak normal. bende yazarken cok dikkat etmiyorum. her yanlis yazani bana havale etme
yeterince ilgilendiklerim var. bide forumdakilere el atamam

iyi yani en düşük puanım bu hafta 6 mı 7 mi sen omnu söyle ben ona göre puan yollayacağım

tamam ben anlaycağımı anladım puanlarımı yollayayım şimdi
ama seninle birlikte codminide yakacağım tüm komployu birlikte kurdunuz
)
hahahah @Bully ile alakası yok bee ben sana 16 kasımda özelde böyle olacağını demiştim zaten

Evet oylama başladı sana videoyu atayım altındada benim oylarım var başkan olarak açıklarsın cumartesi akşamı burda olursan tabi aa sende bu hafta 19 7 arası oylarsın 2.haftada 18 7 arası yaparsın 3. hafta 17 7 arası yaparsın ilk 3 haftayı bu şekilde götür
Çiğdem-, 16 Kasım 2016

tamam sana yolladığım puanları görünce bakalım 3 hafta dayanabilecekmisin bu sisteme
)

tamam sana yolladığım puanları görünce bakalım 3 hafta dayanabilecekmisin bu sisteme
)
hahah 3.hafta ile birlikte 6 puana düşürelim ozaman bir iki haftada öyle gitsin bu haftada 7 kullan haftaya en düşük 6 kullanırsın cnm birkaç hafta öyle gider

ayy benim başıma ne geliyorsa sizleri kıramadığım için geliyor zaten iyi niyetimin kıymetini bilin ayoll

Bıraksaydın da köye pancar yetiştirmeye gitseydi, tüm planımı berbat ettin. ss

Her türlü düzeni tahsis etmede birlikteyiz sayın yoldaşım.
Dengeleri biz belirleriz. Bu oyunda kimin gidip kimin kalacağına biz karar veririz.

Ne iyi niyeti sıva yoldaşlarının arasını bozmaya çalışıyorsun haftalardır.
Çekemiyorsun bizim iyi anlaşmamızı ve dostluğumuzu.
@destere ni bizimle paylaşamıyorsun.

HAHAHAH öyle @destere yi kimseyle paylaşamam ben sizin aranızı yıkıcam birgün elbet zaten biriniz banlanmış yavas yavas çöküyorsunuz ayoll