- Reaksiyon puanı
- 59,030
- Puanı
- 1,060
Haftaya tam vereceğim sana üzülme.Kesin sen bana düşük verdin.
@batuhankaralar seni ve Cem babayı hakkıyla temsil etmeye çalışıyorum. Teşekkürler kardeşim.
Haftaya tam vereceğim sana üzülme.Kesin sen bana düşük verdin.
@batuhankaralar seni ve Cem babayı hakkıyla temsil etmeye çalışıyorum. Teşekkürler kardeşim.
Haftaya tam vereceğim sana üzülme.
Arkadaşlar 5-10 dk bekler misiniz bir çay koyup gelcem. @Bully @sokak sanati @denizz19DİZİLER yokdiye bu hafta 21:00 a çektik cnm hemen bir çay dök gel
Senin puanına yakın bir puan aldın. Ayrıca az önceki cümlemde ciddiydim, sana bir tam puan sözü vermiş bulunmuştum zamanında. ss
Senin puanına yakın bir puan aldın. Ayrıca az önceki cümlemde ciddiydim, sana bir tam puan sözü vermiş bulunmuştum zamanında. ss
Bekleriz tabii bebeğim, henüz kutlamaya fırsat bulamasam da bugün senin forumdaki 4.yılın, umarım elenmezsin.
Benim tam puanım kritik haftada olacak ama, yemezler.Ben sana 12 puan tam puan verdim sen 5 mi vereceksin bende 2 tam puan sözün olsun. Leylayı kullandın mi sen.
Yorum yapacak ciddiyette değil sonuçlar bazıları sırf bana inat düşük veriyor, hakkı bu değil.puan durumu yukarıda cnm
Benim tam puanım kritik haftada olacak ama, yemezler.
Durum Leyla'nın nakaratına Gökhan girmemiş Allah kahretmesin ki Yoksa kullanırdım. ss