MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Sonuçları

@batuhankaralar oyları
8 Puan: Candan Erçetin (Bu hafta Candan'ın elenmemesi gerektiği için tam puan veriyorum. Şarkı güzel ama tam puanı alacak kadar mı bilemedim
)
7 Puan: İrem Derici (İrem Derici'nin en popüler şarkılarından birisi, yüksek puan vermesem olmazdı.)
6 Puan: Ariana Grande (Ritmi çok hoşuma gitti, uzun süre 5-6 puan arasında kaldım ama bu puanı hak ettiğini düşünüyorum
)
5 Puan: Gökhan Türkmen (Gökhan Türkmen'in Aşk Lazım ile beraber en çok sevdiğim 2 şarkısından birisi ama herkes çok iyi gelmiş
)
4 Puan: Deniz Seki (Bu şarkıyı da seviyorum ama üsttekiler maalesef.)
3 Puan: Shakira (Gerçek Shakira bu değil, elenmezsin ama uyarı olsun
)
2 Puan: Sibel Can (Benden yüksek puan aldığın ilk ve son hafta elendiğim haftaydı, zaten 2-3 haftaya elenirsin çok şey etmeye gerek yok
)
1 Puan: Ziynet Sali (Boniş bey, şimdi sen kesin kesin art niyet ararsın ama bu hafta gerçekten çok kötü gelmişsin. Elenme diyeceğim ama kader
)

Çok teşekkürler.

@vadikızı bu güya çok sevdiğin şarkımdı 2 puan mı değeri?

@batuhankaralar hani sevdiğin şarkılardı? Senin karakterine yakışır bir hareket olmadı bu yaptığın.

@batuhankaralar hani sevdiğin şarkılardı? Senin karakterine yakışır bir hareket olmadı bu yaptığın.

@sokak sanati oyları
1 Ziynet (Kötü dediklerim iyi kalıyor bu şarkının. Müzikten soğur insan
)
2 Deniz Seki
3 Shakira (Demiştim çok kötü ama şu var bundan sonrakiler muhteşem.
)
4 Gökhan Töre (Duygusuz söylemiş İntizar söylemiyormuydu bu şarkıyı bu adam nerden çıktı.
)
5 Sibel
6 Irem
7 Candan
8 Ariana

gökhanı tanıdığım şarkıydı ayoll ama @destere intizar diyip tutturmuş onlar kim bilmiyorum gökhanın bu şarkısı covermi
Yok, şarkı normalde Gökhan'ın. İntizar hanımefendi sonradan yorumladı, çöktü şarkımızın üzerine.

Teşekkürler.
@sokak sanati

@ozmoturk oyları
8 - Gökhan Türkmen
7 - Candan Erçetin
6 - Ziynet Sali
5 - İrem Derici
4 - Sibel Can
3 - Deniz Seki
2 - Shakira
1 - Ariana Grande

22'de başlarız diye çayı koymamıştım, gidip bir çay koyayım beklerler.