Bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş bu şekilde @destere Gökhan'ı ben de Ziynet'i eleyecem inşallah
pis oyların açıklandıBir şeyi 40 kere söylersen olurmuş bu şekilde @destere Gökhan'ı ben de Ziynet'i eleyecem inşallah
Deniz Seki ve Cem Karaca efsane gelmişler, yoksa bu hafta hakkın 7 puandı. Düşük vermem herhalde ya bakalım, sonuçta sen iyi puanlar veriyorsun bana.Seninde herkese güzel verecğin parçalar var Düşük almayalım sonra.ss
Deniz Seki ve Cem Karaca efsane gelmişler, yoksa bu hafta hakkın 7 puandı. Düşük vermem herhalde ya bakalım, sonuçta sen iyi puanlar veriyorsun bana.
Ben onu unuttum ya Hem tam yüksek puan vericem anlamına gelmiyordu o
pis oyların açıklandı
Rica ederim ablacım bakalım ne zaman eleneceksin kozlar bitti bitecekçok tşk edrim yumucuğıumm
düşük verirsem ayıp olur diyipdüşük vermişsin ayollBen onu unuttum ya Hem tam yüksek puan vericem anlamına gelmiyordu o
Rica ederim ablacım bakalım ne zaman eleneceksin kozlar bitti bitecek
@sokak sanati zevksizliğin o kadar belli ki tek olumlu beğeni yok hepsi dis.
Abla daha şarkı var Deniz'de ya, bakarsın çeyrek final bile görürsün.haftayada kalırsam ablacımm eğer sonrasında ben gidici olabilirim
Abla daha şarkı var Deniz'de ya, bakarsın çeyrek final bile görürsün.
@sokak sanati zevksizliğin o kadar belli ki tek olumlu beğeni yok hepsi dis.
Fettah canın bir hayrı dokundu sana cnm denizin elendiği hafta kendi kendini eleyerekValla bilmiyorum ki ablam gidebildiğim yere kadar gidecez işte ya ben eğleniyorum
o önemli benim için