Bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş bu şekilde @destere Gökhan'ı ben de Ziynet'i eleyecem inşallah![]()
pis oyların açıklandıBir şeyi 40 kere söylersen olurmuş bu şekilde @destere Gökhan'ı ben de Ziynet'i eleyecem inşallah![]()
Deniz Seki ve Cem Karaca efsane gelmişler, yoksa bu hafta hakkın 7 puandı.Seninde herkese güzel verecğin parçalar varDüşük almayalım sonra.ss
Deniz Seki ve Cem Karaca efsane gelmişler, yoksa bu hafta hakkın 7 puandı.Düşük vermem herhalde ya bakalım, sonuçta sen iyi puanlar veriyorsun bana.
![]()
Ben onu unuttum ya
pis oyların açıklandı![]()
![]()
![]()
Rica ederim ablacım bakalım ne zaman eleneceksin kozlar bitti bitecekçok tşk edrim yumucuğıumm
düşük verirsem ayıp olur diyipdüşük vermişsin ayollBen onu unuttum yaHem tam yüksek puan vericem anlamına gelmiyordu o
![]()
Rica ederim ablacım bakalım ne zaman eleneceksin kozlar bitti bitecek![]()
@sokak sanati zevksizliğin o kadar belli ki tek olumlu beğeni yok hepsi dis.![]()
Abla daha şarkı var Deniz'de ya, bakarsın çeyrek final bile görürsün.haftayada kalırsam ablacımm eğer sonrasında ben gidici olabilirim
![]()
Abla daha şarkı var Deniz'de ya, bakarsın çeyrek final bile görürsün.![]()
@sokak sanati zevksizliğin o kadar belli ki tek olumlu beğeni yok hepsi dis.![]()
Fettah canın bir hayrı dokundu sana cnm denizin elendiği hafta kendi kendini eleyerekValla bilmiyorum ki ablam gidebildiğim yere kadar gidecez işteya ben eğleniyorum
o önemli benim için![]()