O şarkıyla sonum Biri Kaybediyor'un sonu gibi olur.Haftaya şu elektronik şarkısını koy yarişa da kulaklarımızın pası silşnsinspoi vermicem ilerleyen bölümler için ama bu ip ucundan anlamiştirsin
sürünüyorsunuz işte ayoll aklınızı basınıza alamzsanız elenirsinizde uyarı yanıElenmedik ki ne dersi
Ayy zaten Ziynet'te sana bayılıyor .ssOldu mu şimdi buZiynet Sali şarkılarının çoğunu sevmiyorum
Oldu mu şimdi buZiynet Sali şarkılarının çoğunu sevmiyorum
Herife bak durmuş beni izliyor Ayy ne gerçeksin .ssAakadaşlar bu anları kayda alın çünkü @denizz19 un bu kadar çok beddua ettiği bir gün daha olamaz
İnşallah elenmezsek tabi potaya girdim iyiceAynen mahçup oldum işte.Ama Benim Albümüm 2.sezonunda Haluk'un sevdiğim şarkıları çıkıyordu yani iyi puanlarda veririm sana
Sus da baskanimizin muhtesem oylarini aciklasürünüyorsunuz işte ayoll aklınızı basınıza alamzsanız elenirsinizde uyarı yanı
Tısss benden alıntı yaparken ellerin titredi çünkü artık Sıla yokHerife bak durmuş beni izliyor Ayy ne gerçeksin .ss
Gerzek olacak o .ss
O kadar çıktı valla Yüksek Sadakat güzel şarkıları var onları bekliyorum
Sıla ile yeteri kadar korkuttuk burayı artık sıra Ziynet'teTısss benden alıntı yaparken ellerin titredi çünkü artık Sıla yok
Aynen takip ettim kinci yönüm inşallah ortaya çıkmazNasıl da sessizce takip etmişElimden geleni yaparım, şarkın güzeldi, aslında 3 puan verdiğim bile güzeldi ama ilk hafta olmasına rağmen herkes iyi gelmiş.
Ziynetinde Sıladan pek bir farkı yokSıla ile yeteri kadar korkuttuk burayı artık sıra Ziynet'te
Yine saçma sapan muhabbetlere giriştin .ssZiynetinde Sıladan pek bir farkı yokikiside korkutamıyoro değil de niye SILA yazmadınona karşı olan sevgin bitti değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?