- Reaksiyon puanı
- 58,922
- Puanı
- 1,060
@destere klipteki kızı görünce dibi düştüğü için destekliyor seni bu hafta, haftayaki klibini beğenmezse tekmeyi basar, ama benim Fettah Can'a desteğim yarışma boyunca sürecek
@destere klipteki kızı görünce dibi düştüğü için destekliyor seni bu hafta, haftayaki klibini beğenmezse tekmeyi basar, ama benim Fettah Can'a desteğim yarışma boyunca sürecek
Fettah Can'in kliplerinde genelde güzel kizlar oluyor o konuda sıkınti yok yani@destere klipteki kızı görünce dibi düştüğü için destekliyor seni bu hafta, haftayaki klibini beğenmezse tekmeyi basar, ama benim Fettah Can'a desteğim yarışma boyunca sürecek
Bizim de elimiz armut toplamayacak herhalde, sana da zaman zaman görsel şölen sunacazsen yanmışsın desene)
sen kendi türbüşonunu nasıl kurtaracaksın elenmekten önce onu düşünfettahı yine biz desteklerimizle kurtarırız)
Bizim de elimiz armut toplamayacak herhalde, sana da zaman zaman görsel şölen sunacaz
Dediğim gibi klipte 70 ve 80'lerin disko eğlencesi anlatıldığı için tarzının dışına çıkıp kıvırmış biraz.türbüşonun şarkı pek rahatsız etmedide o el ayak hareketleri çok kıl yawaynı şarkıyı oturarak efendice söylese varya harbiden puanım artacaktıama adam kurtlu gibi kıvırıp duruyor)
Adamsin bee ben de oy kullanirken bunu göz önünde bulunduracam merka etme ama sonuc aciklandiginda farkli bir puan ortaya cikarsa bozusuruz ona göreAsil ben netim yapıştırdim 13+ puanı sırf sen yönetiyorsun diye kankam.
Adamsin bee ben de oy kullanirken bunu göz önünde bulunduracam merka etme ama sonuc aciklandiginda farkli bir puan ortaya cikarsa bozusuruz ona göre
Beni ilk haftadan eliyordun simdi ne oldu da finale cikartalim diyorsun
Desteklerini bekliyorum o zaman Fettah Can'i sampiyon yapalim
hahaha akıllık edip başkanımızı arkana almışsın ayoll oyüzden benimde tavrım değişti @destere
Ben bir sey yapmadim baskan klipteki kizi görünce kendinliginden böyle oldu
ebesinin şeyi ne yarını ya
harbiden beklemeye gerek yok @Çiğdem- herkes oy verdiyse niye bekliyoruzki zaten 3 gün çok uzun süre yarışmanın heyecanını öldürüyor açıkla gitsin)
@Çiğdem- sonuçlar bugün
hahaha ilk haftalar 3 er gün arkadaşlar zaten konuyu açtığımda süreler konuda yazıyordu yarışmacıların yarısında oy şuan zaten yok 2.haftayla birlikte 2 şer güne inicek 6.haftayla birliktede basladık 4 güne inicek sonrada 3 günle devam edecez aşama aşama seri şekidle gidicez ilk sayfayı okumanız yeterli tüm detayları orda bulucaksınız finale kadar her adım yazılı@Çiğdem- sonuçlar bugün açılanacak değil mi ?
Berbat düzen.hahaha ilk haftalar 3 er gün arkadaşlar zaten konuyu açtığımda süreler konuda yazıyordu yarışmacıların yarısında oy şuan zaten yok 2.haftayla birlikte 2 şer güne inicek 6.haftayla birliktede basladık 4 güne inicek sonrada 3 günle devam edecez aşama aşama seri şekidle gidicez ilk sayfayı okumanız yeterli tüm detayları orda bulucaksınız finale kadar her adım yazılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?