MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

@destere klipteki kızı görünce dibi düştüğü için destekliyor seni bu hafta, haftayaki klibini beğenmezse tekmeyi basar, ama benim Fettah Can'a desteğim yarışma boyunca sürecek

sen yanmışsın desene
)

sen kendi türbüşonunu nasıl kurtaracaksın elenmekten önce onu düşün
fettahı yine biz desteklerimizle kurtarırız
)

@destere klipteki kızı görünce dibi düştüğü için destekliyor seni bu hafta, haftayaki klibini beğenmezse tekmeyi basar, ama benim Fettah Can'a desteğim yarışma boyunca sürecek
Fettah Can'in kliplerinde genelde güzel kizlar oluyor o konuda sıkınti yok yani

sen yanmışsın desene
)

sen kendi türbüşonunu nasıl kurtaracaksın elenmekten önce onu düşün
fettahı yine biz desteklerimizle kurtarırız
)
Bizim de elimiz armut toplamayacak herhalde, sana da zaman zaman görsel şölen sunacaz

Bizim de elimiz armut toplamayacak herhalde, sana da zaman zaman görsel şölen sunacaz

türbüşonun şarkı pek rahatsız etmedide o el ayak hareketleri çok kıl yaw
aynı şarkıyı oturarak efendice söylese varya harbiden puanım artacaktı
ama adam kurtlu gibi kıvırıp duruyor
)

türbüşonun şarkı pek rahatsız etmedide o el ayak hareketleri çok kıl yaw
aynı şarkıyı oturarak efendice söylese varya harbiden puanım artacaktı
ama adam kurtlu gibi kıvırıp duruyor
)
Dediğim gibi klipte 70 ve 80'lerin disko eğlencesi anlatıldığı için tarzının dışına çıkıp kıvırmış biraz.
Yoksa çok sakin bir insandır kendisi, kliplerinde genellikle karamsar takılır.

harbiden beklemeye gerek yok @Çiğdem- herkes oy verdiyse niye bekliyoruzki zaten 3 gün çok uzun süre yarışmanın heyecanını öldürüyor açıkla gitsin
)
Yarın
Ama oylar tamamsa bugün açıkla gitsin @Çiğdem-
@Çiğdem- sonuçlar bugün açılanacak değil mi ?
hahaha ilk haftalar 3 er gün arkadaşlar zaten konuyu açtığımda süreler konuda yazıyordu yarışmacıların yarısında oy şuan zaten yok 2.haftayla birlikte 2 şer güne inicek 6.haftayla birliktede basladık 4 güne inicek sonrada 3 günle devam edecez aşama aşama seri şekidle gidicez ilk sayfayı okumanız yeterli tüm detayları orda bulucaksınız finale kadar her adım yazılı

Berbat düzen.