MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

sen önce oylarını yolla ayoll yoksa -15 yapıştırırım vlla

Daha 2 gün vaktim var sen benim ilk başlarda oy kullandığımı ne zaman gördün?
aa bu sefer farklı artık juri değilsin yollamazsan ceza yersin
ayrıca yarışmacılar en son yollayınca rakibe avantaj sağlanıyor şimdi rakiplerin yolladı senin oylarını bekliyorlar öyle öyle geriye düşüyorsun

Ben tam puan verdim zaten Fettah Can sevdiğim bir sanatçıdır

Ama senin ciddi olup olmadığını oyların açıklandığında öğreneceğiz artık
Ya bi git normal Fettah Şarkısı işte.
Kız güzel sen ona bakmışsındır.
hahaha aa eskici nin arkasında koskoca başkan var artık resmen favorisini açıkladı ayoll özel yetkileriyle kayırır artık onu

Yarıştığı ismin 3-5 şarkısı var finale gidemez.
Bu hafta nasıl gidiyorum biraz tüyo ver puan durumları paylaş.

Hiç bir şey olmaz merak etme sen o oylar senin eline geçecek
Geç, erken de farketmez hepimiz aynı yere gönderiyoruz işte oyumuzu

Yarıştığı ismin 3-5 şarkısı var finale gidemez.
Bu hafta nasıl gidiyorum biraz tüyo ver puan durumları paylaş.
aaa hangisi olduğunu bilmedikten sonra puanları görsen ne olucak ayoll hem henüz bende bakmadım kim napıyor ne ediyor diye

Ya bi git normal Fettah Şarkısı işte.
Kız güzel sen ona bakmışsındır.
normalde hep böyle kaliteli şarkıları varsa bundan sonra fettah can ın tüm şarkılarını takibe alırım gerçekten ilk turdaki en güzel şarkı ..

Ben tam puan verdim zaten Fettah Can sevdiğim bir sanatçıdır

Ama senin ciddi olup olmadığını oyların açıklandığında öğreneceğiz artık

bazı şarkılar vardır insanı içine alır o duyguyu yakalamak lazım siz şarkıyı nasıl bir ortamda izlediniz bilmiyorum ama gerçekten çok iyiydi

bu arada bu sibel canın nesi oluyor öyle bir akrabalık varmıydı

kızdan etkilenmedim desem yalan olur

sende sakatat grubuna böyle bişey ekleseydin belki sanada üç beş puan fazla verirdik
)

Utanmıyosun demi alay etmekle bee başımızdaki sunucuya bak sen başkanda ona uyuyor
@destere arkadaş ben başka sunucu istiyorumm bee

onun söylediklerine bakma? oylarını bana yollamış baktım en yüksek puanı deniz sekiye vermiş yani seni seviyor hogatha
)

Yaa bi git. Bu troller artık inandırmıyor. @eskici seni geçti Trolde.

Yaa bi git. Bu troller artık inandırmıyor. @eskici seni geçti Trolde.

sen daha öncede aynı şeyleri diyordun yok trol falan filan ama gerçekten ben her şarkıcının tüm şarkılarını beğenmem ama bazen böyle arada bir veya iki tane çıkar insanı etki altına alan fettah canı daha önce dinlemedim ama bu seferki parçası gerçekten çok iyiydi .. yalnız jürideki arkadaşlar hep bilindik isimlere oy verecek yine böyle bir kalite hakettiği değeri göremeyecek ona üzülürüm işte ..

İyi tamam inanmış gibi yapalım.😛 Zaten 3-4 şarkısı var çok ileri gitmez. Boş Bardak şarkısınıda dinle bakalım onuda sevecek misin seversen senin kalemin Fettah Can derim.

İyi tamam inanmış gibi yapalım.😛 Zaten 3-4 şarkısı var çok ileri gitmez. Boş Bardak şarkısınıda dinle bakalım onuda sevecek misin seversen senin kalemin Fettah Can derim.
zaten bundan sonra tüm şarkılarını dinlerim ama şimdi hepsine bakarsam ilerde yarışmada karşılaşınca tekrar aynı şarkı aynı etkiyi göstermeyebiliyor, bakalım bu hafta iyi oranlar alırsa inşallah önümüzdeki hafta dediğin şarkıyı dinleme keyfini yaşayabiliriz ..

hımm öylemii inansammı acaba
ayıp ettin şimdi ? sana ne zaman doğru olmayan bir yalan söyledim

aa sen bana yalan söylermisin hiç başkanım yaa

hahahah finalde @eskici ve @vadikızı olucak zaten eğer hakları yenmezse biz sunucu ve başkan olarak desteklerimizi sunalım bu 2 yaırşmacıya
Beni ilk haftadan eliyordun simdi ne oldu da finale cikartalim diyorsun

Desteklerini bekliyorum o zaman Fettah Can'i sampiyon yapalim