MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Ya hadi yeme bizi sanki senin neye oy verdiğini bilmiyoruz :A Gördün kızı tabi dibin düştü o yüzden izlemişsin 5 kere arka arkaya klibi işte :A

v201204261907580905089.flv.jpg

Sen böyle konuşmaya devam ettikçe ben işi inada bindirecem yarışmada kalmak için elimden gelen her şeyi yapıcam :A
sen önce oylarını yolla ayoll yoksa -15 yapıştırırım vlla :A :A :A

Daha 2 gün vaktim var sen benim ilk başlarda oy kullandığımı ne zaman gördün? :A
aa bu sefer farklı artık juri değilsin yollamazsan ceza yersin :F ayrıca yarışmacılar en son yollayınca rakibe avantaj sağlanıyor şimdi rakiplerin yolladı senin oylarını bekliyorlar öyle öyle geriye düşüyorsun :A :A :A

Ben tam puan verdim zaten Fettah Can sevdiğim bir sanatçıdır :A

Ama senin ciddi olup olmadığını oyların açıklandığında öğreneceğiz artık :A
Ya bi git normal Fettah Şarkısı işte.:F Kız güzel sen ona bakmışsındır.:F
siz şarkıyı dinlemediniz sanırım ezbere konuşuyorsunuz ..:))
ben dün akşam sırayla dinliyorum şarkıları , çoğunu sonuna kadar dinleyemedim ama fettah canın şarkısını üstüste 5 kez dinlemişim gerçekten çok başarılı hiç tahmin etmezdim böyle bişey ama anında şarkı beni etkisine aldı ..
hahaha aa eskici nin arkasında koskoca başkan var artık resmen favorisini açıkladı ayoll özel yetkileriyle kayırır artık onu :A :A :A

aa bu sefer farklı artık juri değilsin yollamazsan ceza yersin :F ayrıca yarışmacılar en son yollayınca rakibe avantaj sağlanıyor şimdi rakiplerin yolladı senin oylarını bekliyorlar öyle öyle geriye düşüyorsun :A :A :A

hahaha aa eskici nin arkasında koskoca başkan var artık resmen favorisini açıkladı ayoll özel yetkileriyle kayırır artık onu :A :A :A

Yarıştığı ismin 3-5 şarkısı var finale gidemez.:A Bu hafta nasıl gidiyorum biraz tüyo ver puan durumları paylaş.:A

Hiç bir şey olmaz merak etme sen o oylar senin eline geçecek :A Geç, erken de farketmez hepimiz aynı yere gönderiyoruz işte oyumuzu :A

Ya bi git normal Fettah Şarkısı işte.:F Kız güzel sen ona bakmışsındır.:F
normalde hep böyle kaliteli şarkıları varsa bundan sonra fettah can ın tüm şarkılarını takibe alırım gerçekten ilk turdaki en güzel şarkı ..

Ben tam puan verdim zaten Fettah Can sevdiğim bir sanatçıdır :A

Ama senin ciddi olup olmadığını oyların açıklandığında öğreneceğiz artık :A

bazı şarkılar vardır insanı içine alır o duyguyu yakalamak lazım siz şarkıyı nasıl bir ortamda izlediniz bilmiyorum ama gerçekten çok iyiydi

bu arada bu sibel canın nesi oluyor öyle bir akrabalık varmıydı :)

Ya hadi yeme bizi sanki senin neye oy verdiğini bilmiyoruz :A Gördün kızı tabi dibin düştü o yüzden izlemişsin 5 kere arka arkaya klibi işte :A

v201204261907580905089.flv.jpg

Sen böyle konuşmaya devam ettikçe ben işi inada bindirecem yarışmada kalmak için elimden gelen her şeyi yapıcam :A

kızdan etkilenmedim desem yalan olur :)
sende sakatat grubuna böyle bişey ekleseydin belki sanada üç beş puan fazla verirdik :))

normalde hep böyle kaliteli şarkıları varsa bundan sonra fettah can ın tüm şarkılarını takibe alırım gerçekten ilk turdaki en güzel şarkı ..

bazı şarkılar vardır insanı içine alır o duyguyu yakalamak lazım siz şarkıyı nasıl bir ortamda izlediniz bilmiyorum ama gerçekten çok iyiydi

bu arada bu sibel canın nesi oluyor öyle bir akrabalık varmıydı :)

kızdan etkilenmedim desem yalan olur :)
sende sakatat grubuna böyle bişey ekleseydin belki sanada üç beş puan fazla verirdik :))

Yaa bi git. Bu troller artık inandırmıyor. @eskici seni geçti Trolde.:A

Yaa bi git. Bu troller artık inandırmıyor. @eskici seni geçti Trolde.:A

sen daha öncede aynı şeyleri diyordun yok trol falan filan ama gerçekten ben her şarkıcının tüm şarkılarını beğenmem ama bazen böyle arada bir veya iki tane çıkar insanı etki altına alan fettah canı daha önce dinlemedim ama bu seferki parçası gerçekten çok iyiydi .. yalnız jürideki arkadaşlar hep bilindik isimlere oy verecek yine böyle bir kalite hakettiği değeri göremeyecek ona üzülürüm işte ..

sen daha öncede aynı şeyleri diyordun yok trol falan filan ama gerçekten ben her şarkıcının tüm şarkılarını beğenmem ama bazen böyle arada bir veya iki tane çıkar insanı etki altına alan fettah canı daha önce dinlemedim ama bu seferki parçası gerçekten çok iyiydi .. yalnız jürideki arkadaşlar hep bilindik isimlere oy verecek yine böyle bir kalite hakettiği değeri göremeyecek ona üzülürüm işte ..

İyi tamam inanmış gibi yapalım.😛 Zaten 3-4 şarkısı var çok ileri gitmez. Boş Bardak şarkısınıda dinle bakalım onuda sevecek misin seversen senin kalemin Fettah Can derim.:F

İyi tamam inanmış gibi yapalım.😛 Zaten 3-4 şarkısı var çok ileri gitmez. Boş Bardak şarkısınıda dinle bakalım onuda sevecek misin seversen senin kalemin Fettah Can derim.:F
zaten bundan sonra tüm şarkılarını dinlerim ama şimdi hepsine bakarsam ilerde yarışmada karşılaşınca tekrar aynı şarkı aynı etkiyi göstermeyebiliyor, bakalım bu hafta iyi oranlar alırsa inşallah önümüzdeki hafta dediğin şarkıyı dinleme keyfini yaşayabiliriz ..

:Fhımm öylemii inansammı acaba
ayıp ettin şimdi ? sana ne zaman doğru olmayan bir yalan söyledim :)

zaten bundan sonra tüm şarkılarını dinlerim ama şimdi hepsine bakarsam ilerde yarışmada karşılaşınca tekrar aynı şarkı aynı etkiyi göstermeyebiliyor, bakalım bu hafta iyi oranlar alırsa inşallah önümüzdeki hafta dediğin şarkıyı dinleme keyfini yaşayabiliriz ..

ayıp ettin şimdi ? sana ne zaman doğru olmayan bir yalan söyledim :)

:F:F:Faa sen bana yalan söylermisin hiç başkanım yaa

hahahah finalde @eskici ve @vadikızı olucak zaten eğer hakları yenmezse biz sunucu ve başkan olarak desteklerimizi sunalım bu 2 yaırşmacıya :A :A :A
Beni ilk haftadan eliyordun simdi ne oldu da finale cikartalim diyorsun :A :A
niye şaşırdınki? @eskici ilk defa düzgün bir şarkıcıyla katılmış şansı çok yüksek, eğer jüriler bir kıllık yapmazsa kesin finalde :))

aynur aydını pas geçeydin :) ben mecburiyetten açtım baktım olmuyor yarıda kesip diğer şarkıya geçtim :)
Desteklerini bekliyorum o zaman Fettah Can'i sampiyon yapalim :A