MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

O kadar da kıyacak bir durumda değil.
Orta sıralar ilk hafta herkesin iddialı geldiği bir ortamda iyi bence.

Ben çift haneli bir puan görmeyip memnun kalmazsam ileriki haftalarda herkes Ariana'nın hot görüntülü kliplerinden faydalanırken sen sadece sesi ile yetinecegin lyrics kliplerini kalabilirsin.

Ben daha oy kullanmadım
Ama kullanırken 13+ puanını göz önüne alırım merak etme ayarlarız uygun bir şeyler
eğer klip +13 se puanda +13 olmalı
ama @sokak sanati nın klibi 0-7 yaş aralığına hitap ediyor puanıda ona göre vermek lazım

mercimeğin fırına verildiği anı canlı izleyebiliyormuyuz sen ondan haber ver

Filmde sen bile en son o sahneden etkilenirsin gerçekten çok etkileyici bir film. Tam senin tarzın. Izle boş vaktinde.

Şimdi Ariana ve Nicki'nin +18 videolarıda olacak o zaman 18 veremeyeceksin onların yerine say bu hafta.

@MayısKralı kanka sen bir şarkı önermiştin neydi adı o şarkı güzeldi.

başkanın kafasına göre puan verme hakkı varmış @Çiğdem- bei öyle ikna etti başkanlığa
sonra sözünden dönerse başkanlığı bırakırım bana yanlış yapamaz

başkanın kafasına göre puan verme hakkı varmış @Çiğdem- bei öyle ikna etti başkanlığa
sonra sözünden dönerse başkanlığı bırakırım bana yanlış yapamaz

Bizde başkanlık yaptık biliyoruz ama o iş öyle kafana göre 18 puan vereceğin bir iş değil bence ileriki videolardan biraz kış bu haftaya ekle.

Bizde başkanlık yaptık biliyoruz ama o iş öyle kafana göre 18 puan vereceğin bir iş değil bence ileriki videolardan biraz kış bu haftaya ekle.
oylarımı dün gönderdim hogatha ya
yani iş işten geçti yapacak bişey yok
ne çıkarsa bahtına

Daha oylarımı göndermedim, düşük veren varsa söylesin ona göre ayar çekeyim

Hogatha beni destekliyor zaten düşük verenı 2. hafta yolcu edeceğiz jürilikten.
senin pek etkin yok sunucu üstünde
ama beni şahsen hiç kırmaz tek şansı ben kaldım evlenmesi için? benide kaçırsa zaten hapı yuttu
)

Daha oylarımı göndermedim, düşük veren varsa söylesin ona göre ayar çekeyim
ben düşük verdim ve oyları postaladım @Çiğdem- e

ayar vermekte özgürsün
yalnız yarışmadığım için rahatım

Hogatha beni destekliyor zaten düşük verenı 2. hafta yolcu edeceğiz jürilikten.
hahaha çok adaletli oylar kullanmış başkanımız çok şaşırdım ama @eskici nin mandalina kafasına bayılmış

Şarkıları dinlemeye başlıyorum tüm şarkıları detaylı dinleyip öyle oylayacağım

hahaha çok adaletli oylar kullanmış başkanımız çok şaşırdım ama @eskici nin mandalina kafasına bayılmış
niye şaşırdınki? @eskici ilk defa düzgün bir şarkıcıyla katılmış şansı çok yüksek, eğer jüriler bir kıllık yapmazsa kesin finalde
)

Şarkıları dinlemeye başlıyorum tüm şarkıları detaylı dinleyip öyle oylayacağım
aynur aydını pas geçeydin
ben mecburiyetten açtım baktım olmuyor yarıda kesip diğer şarkıya geçtim

Aynur Aydın aslında iyi söylemiş
hareketli oldukça tempolu bir şarkı
umarım Aynur iyi puanlar alır

Son düzenleme: