MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

O kadar da kıyacak bir durumda değil. :A Orta sıralar ilk hafta herkesin iddialı geldiği bir ortamda iyi bence. :A

Ben çift haneli bir puan görmeyip memnun kalmazsam ileriki haftalarda herkes Ariana'nın hot görüntülü kliplerinden faydalanırken sen sadece sesi ile yetinecegin lyrics kliplerini kalabilirsin.:A

Ben daha oy kullanmadım :D Ama kullanırken 13+ puanını göz önüne alırım merak etme ayarlarız uygun bir şeyler :A
eğer klip +13 se puanda +13 olmalı :) ama @sokak sanati nın klibi 0-7 yaş aralığına hitap ediyor puanıda ona göre vermek lazım :)

Filmin adı çok orijinal diye izledim hiç pişman olmadım. Enteresan bir filmdi. Bence izle @destere sen bak bence filme çünkü düğün gününde nikah masasında mercimek fırın yapılıyor tam senin fantezin.:F Bi çok sosyal mesajda var Arjantin için. Türkiyede Arjantin seviyesinde bir ülke o yüzden bizde ders çıkartıyoruz.:D
mercimeğin fırına verildiği anı canlı izleyebiliyormuyuz sen ondan haber ver :)

eğer klip +13 se puanda +13 olmalı :) ama @sokak sanati nın klibi 0-7 yaş aralığına hitap ediyor puanıda ona göre vermek lazım :)

mercimeğin fırına verildiği anı canlı izleyebiliyormuyuz sen ondan haber ver :)

Filmde sen bile en son o sahneden etkilenirsin gerçekten çok etkileyici bir film. Tam senin tarzın. Izle boş vaktinde.:D
Şimdi Ariana ve Nicki'nin +18 videolarıda olacak o zaman 18 veremeyeceksin onların yerine say bu hafta.:A

@MayısKralı kanka sen bir şarkı önermiştin neydi adı o şarkı güzeldi.:D

Filmde sen bile en son o sahneden etkilenirsin gerçekten çok etkileyici bir film. Tam senin tarzın. Izle boş vaktinde.:D
Şimdi Ariana ve Nicki'nin +18 videolarıda olacak o zaman 18 veremeyeceksin onların yerine say bu hafta.:A

@MayısKralı kanka sen bir şarkı önermiştin neydi adı o şarkı güzeldi.:D
başkanın kafasına göre puan verme hakkı varmış @Çiğdem- bei öyle ikna etti başkanlığa :) sonra sözünden dönerse başkanlığı bırakırım bana yanlış yapamaz :)

başkanın kafasına göre puan verme hakkı varmış @Çiğdem- bei öyle ikna etti başkanlığa :) sonra sözünden dönerse başkanlığı bırakırım bana yanlış yapamaz :)

Bizde başkanlık yaptık biliyoruz ama o iş öyle kafana göre 18 puan vereceğin bir iş değil bence ileriki videolardan biraz kış bu haftaya ekle.:A

Hogatha beni destekliyor zaten düşük verenı 2. hafta yolcu edeceğiz jürilikten.:A
senin pek etkin yok sunucu üstünde :) ama beni şahsen hiç kırmaz tek şansı ben kaldım evlenmesi için? benide kaçırsa zaten hapı yuttu :))

Daha oylarımı göndermedim, düşük veren varsa söylesin ona göre ayar çekeyim :A
ben düşük verdim ve oyları postaladım @Çiğdem- e :)
ayar vermekte özgürsün :) yalnız yarışmadığım için rahatım :)

senin pek etkin yok sunucu üstünde :) ama beni şahsen hiç kırmaz tek şansı ben kaldım evlenmesi için? benide kaçırsa zaten hapı yuttu :))

ben düşük verdim ve oyları postaladım @Çiğdem- e :)
ayar vermekte özgürsün :) yalnız yarışmadığım için rahatım :)
Hogatha beni destekliyor zaten düşük verenı 2. hafta yolcu edeceğiz jürilikten.:A
hahaha çok adaletli oylar kullanmış başkanımız çok şaşırdım ama @eskici nin mandalina kafasına bayılmış :A :A :A

hahaha çok adaletli oylar kullanmış başkanımız çok şaşırdım ama @eskici nin mandalina kafasına bayılmış :A :A :A
niye şaşırdınki? @eskici ilk defa düzgün bir şarkıcıyla katılmış şansı çok yüksek, eğer jüriler bir kıllık yapmazsa kesin finalde :))

Şarkıları dinlemeye başlıyorum tüm şarkıları detaylı dinleyip öyle oylayacağım:)
aynur aydını pas geçeydin :) ben mecburiyetten açtım baktım olmuyor yarıda kesip diğer şarkıya geçtim :)

niye şaşırdınki? @eskici ilk defa düzgün bir şarkıcıyla katılmış şansı çok yüksek, eğer jüriler bir kıllık yapmazsa kesin finalde :))

aynur aydını pas geçeydin :) ben mecburiyetten açtım baktım olmuyor yarıda kesip diğer şarkıya geçtim :)
Aynur Aydın aslında iyi söylemiş:) hareketli oldukça tempolu bir şarkı:) umarım Aynur iyi puanlar alır:)

Son düzenleme: