MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

misafir geldi bye

Son düzenleme:
Kullanacam şarkılar arasında var bunlar ilk hafta gitmezsem tabii sevmesemde düşük vermem merak etme
sadece anneannen değil sende tatlıydın resimde
Bilindik ve güzel bir şarkı seçmişsin abla, elenmezsin merak etme.

Evet tatlı çocuğumdur vesselam. 😎

tabii ki seviyorum ablacımm bakma sen benim berbat şakamı

rica ederim yumucuğumm😉
Şakan berbat değildi ki abla aksine yerindeydi, mütevazi olmak iyidir, ben kendimi övdüm o mesajda, iyi bir davranış değil aslında.

Şakan berbat değildi ki abla aksine yerindeydi, mütevazi olmak iyidir, ben kendimi övdüm o mesajda, iyi bir davranış değil aslında.

olsun önemli değil bunu bilmek ve söylemek nasıl bir insan olduğunu gösteriyor zaten

klipteki kızın hatrına birşeyler düşünürüz artık

Bilindik ve güzel bir şarkı seçmişsin abla, elenmezsin merak etme.

Evet tatlı çocuğumdur vesselam. 😎
nerdeymis bu resim merak ettim

misafirler kalkti. okul coktan bitti hala universite teziyle ugrasiyorum (baskalarina yardim amacli )
neyse vicdanimi huzur kapladi. iyilik yapmak guzel

ok. benim yok

anladigim kadariyla cocukluk resmin
Yok, Bafra'da yaşayan anneannem kalıyor da bizde bir süre. Ona Ankara'yı gezdirdim biraz bugün. Benim arabada da bir selfie yaptık işte.

Facebook'un varmış ama öyle duydum

Yok, Bafra'da yaşayan anneannem kalıyor da bizde bir süre. Ona Ankara'yı gezdirdim biraz bugün. Benim arabada da bir selfie yaptık işte.

Facebook'un varmış ama öyle duydum
hemde iki tane var

araban ne marka ?

Fake hesabın var yani bir de

O konu için özel mesaj kutucuğumuzun kapısını tıklatman gerekiyor
evet ama sadece resmi yerlere soru sorma amacli ayarlanmis bir hesap. burda facebook asiri kullaniliyor. banka okul vergidairesi vs. telefon etsen yarim saat sirada bekliyorsun.
neyse tamam deme hangi marka. bende benimkini demem

evet ama sadece resmi yerlere soru sorma amacli ayarlanmis bir hesap. burda facebook asiri kullaniliyor. banka okul vergidairesi vs. telefon etsen yarim saat sirada bekliyorsun.
neyse tamam deme hangi marka. bende benimkini demem
Aman ben öyle gizemli olma derdinde biri değilim zaten, söylerim nolcak

BMW 320i

Aman ben öyle gizemli olma derdinde biri değilim zaten, söylerim nolcak

BMW 320i
kazasiz belasiz surmek nasip olsun.
model ne ? otomotikmi manuelmi? saka saka yazma detay.
benimki volvo. buranin markasi

kazasiz belasiz surmek nasip olsun.
model ne ? otomotikmi manuelmi? saka saka yazma detay.
benimki volvo. buranin markasi
İnşallah, sen de aynı şekilde.

Otomatik. Ben düz vitesi ehliyet sınavını geçmek için öğrenmiştim, sonra da hiç işim olmadı, debriyaj falan çekilecek şey değil, otomatik candır.

Volvo da iyidir, sağlam araba.

aynen otomatikte istop etme derdin yok. cevre icinde otomotik iyi. benim egliyette manuel yani vites ama otomotik sure sure onu unutmus olabilirim

asirlar önce almistim ehliyeti