Bugün baya gecikti cezasini kes bakalimNesine
Açıklamadı hala senin şopar
Bugün baya gecikti cezasini kes bakalimNesine
Açıklamadı hala senin şopar
bence uzuldun gider diye.O zaman seninle dalga geçemem başka bir iddia konusu aç.
Valla ben iddialıyım iddialı olmaktada haklıyım şimdi dönüp şarkılara baktığımda çeyrek finalden aşağısı Ferdi Babaya hakarettir.bence uzuldun gider diye.
@DarkLeqenD cok iddiali konusma. finali göremezsin yani ceyregi. Erkin gördumuki
bence uzuldun gider diye.
@DarkLeqenD cok iddiali konusma. finali göremezsin yani ceyregi. Erkin gördumuki
Ben varım . sorularınız varsa bana söyleyebilirsiniz.
Oha en sevdiğim şarkısıyla gelmişsin diyebilirim.Evet arkadaslar mandalina mevsimi gelmis biz de acilisi Mandalinalar ile yapalim dedik
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT
@Çiğdem- 0.32 - 1.47 arasi yapabilir miyiz
Az önce baya bir Fettah Can sarkisi dinledim benim bilmedigim baya güzel sarkisi varmis bundan daha güzel sarkilarda vardi o yüzden bunu kullandim hem de iyu bir baslangic yapalim dedim insallah yaparizOha en sevdiğim şarkısıyla gelmişsin diyebilirim.Biraz erken olmuş ama tam puanı kaparsın gibi benden yüksek ihtimalle.
Arkadaslar Cigdemin gelecegi yok gibi. ben simdiden diyeyim. eger sorun yoksa ben katilacagim yarismaya ve bir baska yarismacida sarkicisini degistirecek. eger @Çiğdem- onay vermezse ortaligi darmadagin ederim. kanitlarla gelirim
gerekli aciklama onay gelince yapilacak. herseyin bir sebebi var
Evet arkadaslar mandalina mevsimi gelmis biz de acilisi Mandalinalar ile yapalim dedik
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT
@Çiğdem- 0.32 - 1.47 arasi yapabilir miyiz
Bende kozlar cok ama kendini hatirlattigin iyi olduYoksa beni kanıt olarak mı kullanacaksın.
İyi puanini bekliyoruz biz de Ariana'yi severiz yani bilirsinYoksa beni kanıt olarak mı kullanacaksın.
Sevdiğimiz bir şarkı ile gelmişsin.İyi puan verebiliriz.
Bu mesajdan çok işkillendim. umarım benim arkamdan da dolaplar çevirmiyorsunuzdur?.Bende kozlar cok ama kendini hatirlattigin iyi olduaklimda yoktu
forumda azicik birileri beni benimsiyorsa protesto ve ortaligi dagitmama yardimci olursa is halolur
aslinda lafim cigdeme ama sizin böyle yazmaniz bana baya fikir veriyorBu mesajdan çok işkillendim. umarım benim arkamdan da dolaplar çevirmiyorsunuzdur?.
şantaj montaj photoshop işleri ha? sizden hiç beklemezdim.@sokak sanati senin insanlari ikna etme kabiliyetin harika. bana destek olursun herhalde
aslinda lafim cigdeme ama sizin böyle yazmaniz bana baya fikir veriyor
@sokak sanati senin insanlari ikna etme kabiliyetin harika. bana destek olursun herhalde
aslinda lafim cigdeme ama sizin böyle yazmaniz bana baya fikir veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?