Şarkımı değiştirdimNasıl
Melodisi güzel. Öncekiden bir tık iyi.
Şarkımı değiştirdimNasıl
Hani tam puan verecektin be.ss Neyse buna da şükür diyelimTam puan-3 falan alırsın.
Fazla bir beklenti içine girme.
Şartsız koşulsuz ; tam puan.
İyi birşeyler alırsın
tam puan-1 verebilirim.
İlk hafta elenmessin abla merak etmegüzel bir puan verebilirim.
Diğer şarkılara nazaran gerilerde kalmışsın.
ortalama bir puan çalışır benden.
1 veya 2 veririm.
Tamp puan-2 falan alırsın.
Tam puan-3 falan alırsın.
İyi birşeyler alırsın
tam puan-1 verebilirim.
1 veya 2 veririm.
Aynen güzel şarkı seçtimZiynette çok güzel şarkı ile gelmiş bu arada.
Hani tam puan verecektin be.ss Neyse buna da şükür diyelim
Aynen güzel şarkı seçtim
13 mü ne alacaksın işte daha ne istiyonHani tam puan verecektin be.ss Neyse buna da şükür diyelim
Onu beklediğinin farkındaydım da dinlemeden bir şey demiyimAman bırak şunu sırf daha yaşlı biri ile yarıştı diye bizim şarkıcılardan iyi olduğunu sanıp tripleniyor densiz bence buna komplo kuralım.
Mütemadiyende olsa seninde şarkın güzel cevabı beklerdim.)))
Onu beklediğinin farkındaydım da dinlemeden bir şey demiyim
Max verebileceğin puan 18 olduğu için 16 vermen gerekiyo bana13 mü ne alacaksın işte daha ne istiyonişte kaç kişi yarışıyorsa -2 çıkar onu alacaksın
Valla ben tam -2'yi kapacam ondan bu yüzden senle ittifak yapamam bu konudaAman bırak şunu sırf daha yaşlı biri ile yarıştı diye bizim şarkıcılardan iyi olduğunu sanıp tripleniyor densiz bence buna komplo kuralım.
15-16-17 falan oralarda gezinirsin işteMax verebileceğin puan 18 olduğu için 16 vermen gerekiyo bana
Valla ben tam -2'yi kapacam ondan bu yüzden senle ittifak yapamam bu konudaEn azından bu haftalık
Max verebileceğin puan 18 olduğu için 16 vermen gerekiyo bana
Valla ben tam -2'yi kapacam ondan bu yüzden senle ittifak yapamam bu konudaEn azından bu haftalık
Zaten sizin şarkıcılardan daha iyi bunun tartışmasını yapacak değiliz değil mi ?Aman bırak şunu sırf daha yaşlı biri ile yarıştı diye bizim şarkıcılardan iyi olduğunu sanıp tripleniyor densiz bence buna komplo kuralım.
10 mu şğaüdşasüğşcğasüdşağüsşeğaü şcğücşğzüxcşğzxşdcHain. Sen en fazla 10 hafta görecek biri için beni satıyorsun ama pişman olursun.
Tam puan-3 falan alırsın.
İyi birşeyler alırsın
tam puan-1 verebilirim.
1 veya 2 veririm.
Zaten sizin şarkıcılardan daha iyi bunun tartışmasını yapacak değiliz değil mi ?
Zaten sizin şarkıcılardan daha iyi bunun tartışmasını yapacak değiliz değil mi ?
10 mu şğaüdşasüğşcğasüdşağüsşeğaü şcğücşğzüxcşğzxşdc
Keşke Calvin Harris beyi alaydın ablabekliyorum bakalım puanın ne olacak
Bana iyi yaklaşana ben de iyi yaklaşırım üzgünümHain. Sen en fazla 10 hafta görecek biri için beni satıyorsun ama pişman olursun.
Keşke Calvin Harris beyi alaydın ablaen az 10 hafta yarışırdın
Türk bir sanatçının bir de arabesk türünde şaheser veren birinden dünya çapında ünlü falan olmasını beklemiyorsun değil mi ?Dünyada bir akım yaratmış şarkıcıdan daha iyi değildir bence. Ariana dünyanın her yerinde etki bırakmış bir isim 22 yaşında olmasına rağmen. Senin sanatçının bıraktığı tek iz kollarda ki jilet izlerdir.@dosimosi vurdum gol oldu.
9 diyeyimde çarpıl kurtulayım senden.
Bana iyi yaklaşana ben de iyi yaklaşırım üzgünümZaten bu hafta kimlere düşük verecem hiç bilmiyorum
Ben yardım ederdim ablao kim beaa ben yabancı şarkı sevmem hiç bilmem nasıl yarışayım bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?