MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Benim cadıcığıma güveniyorum ben sonuna kadar.
Zaten ben finale çıkarsam reytingin yine yüksek olur, kıskançlara tek tek cevap vereceğim için coşar konun
@Çiğdem- kiyarmi hic Gökhana. çakma @Bully bile ona reytingin alasini getirdi
117 mi ne mesaj yazdim birincilikle

oh oh kafa karıştırmayı başarmışım ama diyeceklerimi tahmin etmezsiniz. çok vahim değil. sadece gercekler
Bizim yoldaşlarımıza güvenimiz tamdır, kafa karışıklığı çözülmeyecek bir detay değildir.
Diyeceklerin konusunda ise merakla bekliyorum demekten başka bir şey yapamıyorum.

Ben bilmem artık konuşmayı bıraktım o konu hakkında.
Her şey sonuçlarda gözükecek tahminlerin tutup tutmadığını o zaman anlayacağız.

Benim cadıcığıma güveniyorum ben sonuna kadar.
Zaten ben finale çıkarsam reytingin yine yüksek olur, kıskançlara tek tek cevap vereceğim için coşar konun
Hhahaha ayy vlla hem cadı çiğdemine hemde acun çiğdeme ikisine birden tatmin edici konuştun gibi

bu turdan yada yarı finalden ne olur bilemeyiz tabi ama sen finale çıkıcaksan senin karşına @sokak sanati ni atıp @destere ile birlikte ona yüklenip sinekten yağ çıakrtabiliriz aslında stüdyonunda aylık maaşı var sonucta

Ben de çıkarsam yüksek olur
Sen önce bi bu haftayı atlat, durumun pek iç açıcı görünmüyor.

@Çiğdem- in finale Candan'ı çıkarmayacağı kesin, Ozan Katy ile finale çıktığında uğramamıştı bile konuya.
Diğer 4 isim de reytingi yüksek isimler, bakalım neler olacak

Abla icinden geceni at oy olarak isme göre atma
arada isme göre verdiklerim oldu.
bu hafta bir kisiye 1 puan fazla kıyak gectim yalan değil.
gecen haftada @sokak sanati na 1 puan fazla kıyak gectim.
Sibele hep kiyak geciyorum o ayri

ama nedense @vadikızı na ilk hafta haricinde hep düşük verdim ki kendisi benim kanatsiz melegim

Sen genclere hitap eden sarkici secerek akıllılık yaptın ve meyvesini alıyorsun

Bu ne havalar böyle sen yine yarı finalden döneceksin aha da yazdım buraya

Beni finale çıkart her türlü kazanırsın biliyorsun

hhahaha ayy ulu orta bahsediyoruz planalrımızdanda bakalım feykmi atıyorum napıyorum belli olur
.A

@sokak sanati

Hakkaten @Bully bukadar havalanma.
tamam anladik hep zirvedesinde olan var olmayan var diye bir tabir var

Ziyneti niye zayif göruyorsunuz anlamadim.
umarim bir sonraki tura çıkar 😉

Ziyneti daha tanımadı onlar
en çok final puanına sahip 2.kişiyim.
Ayrıca Kaan her seferinde böyle göklere çıkıp yarı finalde hep eriyen biriydi yine öyle olacak. Çok havalananları Allah sevmez

Yok ben senin gibi iyi şarkılarımı önceden harcamadım, karşıma kim gelirse gelsin rahatım sıkıntı yok

Ziyneti daha tanımadı onlar
en çok final puanına sahip 2.kişiyim.
Ayrıca Kaan her seferinde böyle göklere çıkıp yarı finalde hep eriyen biriydi yine öyle olacak. Çok havalananları Allah sevmez
Kusura bakmasin ama Kaana şuana kadar destek oluyorumda seni ezdirmesinede müsade etmem

sende benim en has kankimsin

Yok ben senin gibi iyi şarkılarımı önceden harcamadım, karşıma kim gelirse gelsin rahatım sıkıntı yok
Benim her şarkım iyi canım. Senin gibi geçmiş sezonlarda kim hangisine kaç puan vermiş kim listesine almış araştırmasıyla uğraşmam hiç kaçak dövüş bana göre değil. Ben gerçek müzik kulağıma güvenerek sıralama yaparım her zaman

Deniz Sıla ve Hande Yener'le şampiyonluğu tatmıştı, bu sefer de kazanamayıversin.

sokak sanati desen Rihanna ile, Atacan desen Sezen'le şampiyon oldu, sıra bende olmalı artık. ss

sanada Kaani ezdirmem

ay başım döndu