Ben de çıkarsam yüksek olurBenim cadıcığıma güveniyorum ben sonuna kadar.Zaten ben finale çıkarsam reytingin yine yüksek olur, kıskançlara tek tek cevap vereceğim için coşar konun
Ben de çıkarsam yüksek olurBenim cadıcığıma güveniyorum ben sonuna kadar.Zaten ben finale çıkarsam reytingin yine yüksek olur, kıskançlara tek tek cevap vereceğim için coşar konun
Bizim yoldaşlarımıza güvenimiz tamdır, kafa karışıklığı çözülmeyecek bir detay değildir.oh oh kafa karıştırmayı başarmışım ama diyeceklerimi tahmin etmezsiniz. çok vahim değil. sadece gercekler
Ben bilmem artık konuşmayı bıraktım o konu hakkında.
Harika diyemiyorum maalesef çünkü tam puan vermedin. 😛
Hhahaha ayy vlla hem cadı çiğdemine hemde acun çiğdeme ikisine birden tatmin edici konuştun gibiBenim cadıcığıma güveniyorum ben sonuna kadar.Zaten ben finale çıkarsam reytingin yine yüksek olur, kıskançlara tek tek cevap vereceğim için coşar konun
Sen önce bi bu haftayı atlat, durumun pek iç açıcı görünmüyor.Ben de çıkarsam yüksek olur
arada isme göre verdiklerim oldu.Abla icinden geceni at oy olarak isme göre atma
Sen genclere hitap eden sarkici secerek akıllılık yaptın ve meyvesini alıyorsunSen önce bi bu haftayı atlat, durumun pek iç açıcı görünmüyor.
@Çiğdem- in finale Candan'ı çıkarmayacağı kesin, Ozan Katy ile finale çıktığında uğramamıştı bile konuya.Diğer 4 isim de reytingi yüksek isimler, bakalım neler olacak
Bu ne havalar böyle sen yine yarı finalden döneceksin aha da yazdım burayaSen önce bi bu haftayı atlat, durumun pek iç açıcı görünmüyor.
@Çiğdem- in finale Candan'ı çıkarmayacağı kesin, Ozan Katy ile finale çıktığında uğramamıştı bile konuya.Diğer 4 isim de reytingi yüksek isimler, bakalım neler olacak
Hhahaha ayy vlla hem cadı çiğdemine hemde acun çiğdeme ikisine birden tatmin edici konuştun gibi
bu turdan yada yarı finalden ne olur bilemeyiz tabi ama sen finale çıkıcaksan senin karşına @sokak sanati ni atıp @destere ile birlikte ona yüklenip sinekten yağ çıakrtabiliriz aslında stüdyonunda aylık maaşı var sonucta
hhahaha ayy ulu orta bahsediyoruz planalrımızdanda bakalım feykmi atıyorum napıyorum belli olurSen önce bi bu haftayı atlat, durumun pek iç açıcı görünmüyor.
Hakkaten @Bully bukadar havalanma.Bu ne havalar böyle sen yine yarı finalden döneceksin aha da yazdım buraya
hhahaha ayy ulu orta bahsediyoruz planalrımızdanda bakalım feykmi atıyorum napıyorum belli olur.A
@sokak sanati
Ziyneti daha tanımadı onlarHakkaten @Bully bukadar havalanma.
tamam anladik hep zirvedesinde olan var olmayan var diye bir tabir var
Ziyneti niye zayif göruyorsunuz anlamadim.
umarim bir sonraki tura çıkar 😉
Yok ben senin gibi iyi şarkılarımı önceden harcamadım, karşıma kim gelirse gelsin rahatım sıkıntı yokBu ne havalar böyle sen yine yarı finalden döneceksin aha da yazdım buraya
Kusura bakmasin ama Kaana şuana kadar destek oluyorumda seni ezdirmesinede müsade etmemZiyneti daha tanımadı onlaren çok final puanına sahip 2.kişiyim.Ayrıca Kaan her seferinde böyle göklere çıkıp yarı finalde hep eriyen biriydi yine öyle olacak. Çok havalananları Allah sevmez
Benim her şarkım iyi canım. Senin gibi geçmiş sezonlarda kim hangisine kaç puan vermiş kim listesine almış araştırmasıyla uğraşmam hiç kaçak dövüş bana göre değil. Ben gerçek müzik kulağıma güvenerek sıralama yaparım her zamanYok ben senin gibi iyi şarkılarımı önceden harcamadım, karşıma kim gelirse gelsin rahatım sıkıntı yok
Deniz Sıla ve Hande Yener'le şampiyonluğu tatmıştı, bu sefer de kazanamayıversin.Hakkaten @Bully bukadar havalanma.
tamam anladik hep zirvedesinde olan var olmayan var diye bir tabir var
Ziyneti niye zayif göruyorsunuz anlamadim.
umarim bir sonraki tura çıkar 😉
sanada Kaani ezdirmemBenim her şarkım iyi canım. Senin gibi geçmiş sezonlarda kim hangisine kaç puan vermiş kim listesine almış araştırmasıyla uğraşmam hiç kaçak dövüş bana göre değil. Ben gerçek müzik kulağıma güvenerek sıralama yaparım her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?