MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

La sonunda güzel puanını görebilecez demek.

Diğer yoldaşların seni geçen hafta yarı yolda bırakmışlardı, bu hafta doğru yolu bulduğuna sevindim.

senden güzel puan beklemiyorum heleki keçeliyle yarışan birinin hakedene hakettiği puanı vereceğini sanmıyorum ama yinede bir umut işte yani türbüşona bir puan verme ihtimalini seviyorum
Noyani neden sevmezsinki oda kiz hastasi senin gibi oda senin gibi çılgın

Demek işler o kadar kontrolümüzden çıktı yani.
Sen böyle konuştukça benim yoldaşlarıma olan güvenimde bi kıpırdama oluyor ama yine de onların sözlerini bekleyeceğim, onlara güveniyorum bizden habersiz bir şeyler karıştırmazlar.
Ha biz de severiz seni onda sıkıntımız yok elbette, muhabbetinden keyif aldığımı önceden belirtmiştim zaten.

Diğer yoldaşların seni geçen hafta yarı yolda bırakmışlardı, bu hafta doğru yolu bulduğuna sevindim.
Fazla da şaapma hemen.
Ama beklemediğim düzeyde yani şarkı sayısı az olduğu düşünülürse ben de şaşırdım.

Ziynete verilen tüm puanlar helal olsun vermeyenler de gece rüyalarında kabus gibi çökeyim inşallah

@eskici kanka tam puanın benim olmalı aksi halde bilemiyorum bence o kadar Ziynet favorim dedin yakışmaz .ss

@EFE UYSAL bana belli ki bastın 1 puanı hiç affetmeyeceğim .ss

@MEnes umarın tam puanı almışımdır

aaa vlla senin finale çıkman demek sönük bir final olucak demek ikiye bölündüm vlla acun çiğdem diyorki at tekmeyi diğerlerinin şansı eşit olucak finalde paraları götür diyor

Senin cadın olan çiğdemde kaanı yedirmem ayoll paralar ondan kıymetlimi 1 şampiyonlukta o alsın çıkıcak finale diyor

bakalım hangisini dinleyecem ayoll

Yok 1 degil

sen daha sabah kizlara duskun degil diyordun.
miksercilik yaptin demek sabah

@destere ile aramiz limoni oldu senin yuzunden.
iyimi oldu kötumu oldu bakacağiz
Troll diyelim biz

Benim cadıcığıma güveniyorum ben sonuna kadar.
Zaten ben finale çıkarsam reytingin yine yüksek olur, kıskançlara tek tek cevap vereceğim için coşar konun

@MEnes i sabah çok sıkıştırdık.nerdeyse oylarını açikladi

ben tahmini bir listede yapmistim. Ve Gökhana en az 3 bekliyorum demiştim 😛 2 olursa şaşırmam demistim.
@Bully jurilerden ilk benim oy açıklanacak

Bilemiyorum tam puanı kimin aldığını Cuma günü göreceğiz.

@MEnes 'e inanma @Bully herkese mavi boncuk dağıtıyor.
La biz ne zaman sözümüzü çiğnemişiz.
Sonuçlar açıklanınca göreceksiniz neler olduğu efenim sürprizlere hazır olun.

oh oh kafa karıştırmayı başarmışım ama diyeceklerimi tahmin etmezsiniz. çok vahim değil. sadece gercekler

Harika diyemiyorum maalesef çünkü tam puan vermedin. 😛