hhahaha destere çevreyi rahatsız etmez dedim amapis noyancı bu mesajla dedikodulara başlamış
burdada hogatha yangına körükle gidiyor
sırtımı döndüğüm an bıçaklayanlardan biri olmuşsun hogatha sanada boşuna güvenmişiz demekki
bu mesajınla kendi totona bıçak saplamışsınbu hafta oyumu çantada keklik sanmanın cezasını çekeceksin elbette gel cuma gel
harikasın dosi efe kerkenezine gereken cevabı vermişsin sana güvenmek istiyorum
arinayı soyunuk halde istiyoruz üstünde hiçbişey olmamalı madem isteklerimizi karşılıycan al sana istek ?
iki dakikalık sevincime gölge düşürdün hain isveçli, @Bully i övgülere boğup beni silindir gibi ezmen hiç hoş olmamışneyse hata veya kaza diyelim
burda ilk yaptığın hatanın hata olmadığını aslında ne kadar hain olduğunu gözler önüne sermişsin@yader gör bu mesajları birde dosiyle her aramız bozuluşunda beni suçluyordun gör bakalım senin kankin arkamdan ne dümenler çevirmiş ?
harika bir mesaj evet bu hafta dediğin gibi türbüşonu şutluyoruzumarım son hafta sıva ekibinden fire vermeyiz@MEnes e güvenim tamda @Doğu ile @MasacRE- ye pek güvenmiyorum
La dikkat et güvendiğin dağlara kar yağmasın.pis noyancı bu mesajla dedikodulara başlamış
sırtımı döndüğüm an bıçaklayanlardan biri olmuşsun hogatha sanada boşuna güvenmişiz demekki
bu mesajınla kendi totona bıçak saplamışsınbu hafta oyumu çantada keklik sanmanın cezasını çekeceksin elbette gel cuma gel
arinayı soyunuk halde istiyoruz üstünde hiçbişey olmamalı madem isteklerimizi karşılıycan al sana istek ?
iki dakikalık sevincime gölge düşürdün hain isveçli, @Bully i övgülere boğup beni silindir gibi ezmen hiç hoş olmamışneyse hata veya kaza diyelim
burda ilk yaptığın hatanın hata olmadığını aslında ne kadar hain olduğunu gözler önüne sermişsin@yader gör bu mesajları birde dosiyle her aramız bozuluşunda beni suçluyordun gör bakalım senin kankin arkamdan ne dümenler çevirmiş ?
harika bir mesaj evet bu hafta dediğin gibi türbüşonu şutluyoruzumarım son hafta sıva ekibinden fire vermeyiz@MEnes e güvenim tamda @Doğu ile @MasacRE- ye pek güvenmiyorum
ama ilkinde hata dediğin kısımda yanlış birşey demiyorum. benimle uğraşmadınmı? o konuyu acmadinmi??pis noyancı bu mesajla dedikodulara başlamış
Tam zamanında yazdığım doğru mesajla senden güzel puanı kaptım gibi düşünüyorum bakalım.
Arianayi yedirmedim tabiki dış mahluklaraSonunda.Anlaştığımız gibi dimi Ariana finale
La dikkat et güvendiğin dağlara kar yağmasın.Tüm haftalar gidip 1 - 5 arası verdim ama bu hafta biraz da düet yaptığı Aslı Demirer'in etkisiyle sevdiğim şarkısı rastladı.Umarım çok büyük sıkıntı çıkmaz bu sonuçtan.
bir ufak destek ve ardından kırk kazık saplamışsın ufak destekle kırk kazığın sindirileceğini sanıyorsan yanılıyorsun hogathahhahaha destere çevreyi rahatsız etmez dedim ama
Arianayi yedirmedim tabiki dış mahluklara
Valla ben de beklemiyordum bu etkiyi ama müzik listemde olan ve sevdiğim bi şarkı denk gelince kendime engel olamadım.mahfetmişsin işi batırmışsın bula bula bu haftayımı buldun türbüşon sevme haftan bu haftayamı denk geldineyse diğer güvenmediklerime güveneyim bari@Doğu sende sıvamayasın dikkatli kullan oylarını
senden güzel puan beklemiyorum heleki keçeliyle yarışan birinin hakedene hakettiği puanı vereceğini sanmıyorum ama yinede bir umut işte yani türbüşona bir puan verme ihtimalini seviyorumArianayi yedirmedim tabiki dış mahluklara
Gelmeyecekmiydin onla ?Sırf Kış Masalı'na tam verme diye Yanımda Kal ile geleceğim.
Valla ben de beklemiyordum bu etkiyi ama müzik listemde olan ve sevdiğim bi şarkı denk gelince kendime engel olamadım.Diğer yoldaşlar artık benim önceki haftalarda yaptığım mücadeleyi bu haftalık benden alsınlar.
Henüz karar vermedim.Gelmeyecekmiydin onla ?
ben bu hafta ikinizde o şarkilarla geleceksiniz sanmistim.
belki oda kış masalıyla gelmezsen onun hamlesini bekle önce
Hadi ya bunlar niye böyle oldular acaba. Haftalardır süren bu kutlu mücadelemiz boşa mı gidecek, yarışmayı onun kazanmasına müsaade mi edeceğiz.diğer yoldaşları tümden kaybettik pası türbüşona çalışıyorlarrüşvetmi aldılar yoksa tehtitlere boyunmu eğdiler bende anlamadım
hhahaha ayy ben başta seni koruma amaçlı mesaj yazmıstım sonra @EFE UYSAL geldi içki sigara tiner bali ne varsa kullanıyor bu kafası gidik falan demeye Bşladıbir ufak destek ve ardından kırk kazık saplamışsın ufak destekle kırk kazığın sindirileceğini sanıyorsan yanılıyorsun hogatha
hangi şarkı var elinde merak ediyorum.Henüz karar vermedim.Bu haftayı bir atlatalım da hele
Yarı finale çıkabilirse Kış Masalı ile gelir sanırım, yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken finali da garantilemek isteyecektir.
siz daha işlerin farkinda değilsiniz.Hadi ya bunlar niye böyle oldular acaba. Haftalardır süren bu kutlu mücadelemiz boşa mı gidecek, yarışmayı onun kazanmasına müsaade mi edeceğiz.Kalbim sıkışmaya başladı bak kaldıramam ben bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?